משחק
*משחררת דיכאון*

XD

(מצטטת:) 'אינויאשה: *הופך ארגמן* אמא שלך קוגה: שדה, בניגוד לשלך. פני כלב *צוחק*' LOL!!! XDD

sintesis

New member
סיימתם כבר? בכל מיקרה חייבת להשתתף

אני:סשואמרו אפשר לגעת בך? סשומארו:WTF?! אני:ובך אינויאשה?? פליז? אינויאשה:ארררררררג אני:אז סשומארו, אולי תעשה לי ילד? מירוקו:גירסא נשית שלי???? .................... אבל אני לא גרסא נשית שלו... רק שני האחים האלה משגעים אותי.. חיחיחי...

../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תגידו הקטע שבו אינויאשה הופך לשד מלא וקגומה מנשקת אותו מופיעה בסידרה?

loligoth

New member
../images/Emo54.gif אכזרים שכמותכם ../images/Emo3.gif

אני אוהבת אותו :[

Hadassmn

New member
יש לי רעיון למשחק דומה לזה אבל ההפך

תנסו לעשות שיחה שבה הדמויות אומרות את מה שהן אף פעם לא יאמרו.. כמו שפעם היה שרשור כזה : נניח מירוקו אומר שהוא הומו... או שאינויאשה הולך למניקור נתתי סתם דוגמאות (עלאק) ז תעשו שיחה כזו הפוכה

blck angel1

New member
חח יפה!

נעשה את זה אבל לא בשירור הזה כי אני רוצה שזה ישאר ככה כאילו זה המשחק ושלך משחק אחר

J e i n

New member
סליחה...

ואני לעומת זאת (לפחות בהתחלה) נורא ריחמתי על קיקיו, וכל הרעשנים והחמסות עיצבנו אותי מכירה את ההרגשה..

blck angel1

New member
זה ממש מעליב! למה לנצלש?!

אני עבדתי קשה על ההודעה הזאת ורק היום פתחתי אותה ועוד אנשים מגיבים אז למה לנצלש?! זה לא היה נעים לך אם אני ההיתי עושה לך את זה!

NarakuDaBoss

New member
הממ../images/Emo46.gif

זה שנאראקו מסובב שם את כולם על האצבע הקטנה שלו זה לא אומר שצריך לשנוא אותו :(

J e i n

New member
סליחה לכל הזועמים למיניהם

לאוהבי נאראקו ולבלק אנג'ל.

ניסיון.....

סדר פסח 2 מיוגה: אוקי חבר'ה! אני הישיש מבינכם, אז אני קורא את ההגדה! סאשומארו: בעצם בן כמה אתה מיוגה? כי אני בן 462 ואני נראה כאן הכי "ישיש"! מיוגה: אם.... תנו לי להיזכר....בעצם, בן כמה אני..... אני בטוח שידעתי את זה אתמול! אינויאשה: *נאנח* טוב מיוגה, עיברית אתה יודע לקרוא? מיוגה: *מסמיק* ממממממ נוווווו הום הום..... אני חושב שאני יודע..... אני לא כל כך בטוח... אינויאשה: *בציניות* אתה יודע כל כך הרבה שאתה לא זוכר מה אתה יודע..... קגומה: אוקי.... נדלג על זה... איניאשה, אתה זוכר את הסדר של ה "חד גידא"? אינו: בערך... מישו קנה גדי, וטרף אותו חתול, ואת החתול נשך כלב, ואת הכלב היכה מקל...ואז הכלב שובר את המקל ובורח! קגומה: *לוחשת* מספיק טוב.... פני כלב... אינו: איך קראת?! שיפו: איך עבדתי עליך! זה הייתי אני! *מתפוצץ מצחוק* אניו: אני אראה לך מזה שועל קטן! קאדה: אתם רבים כאן? מכ כל העסק של לשים לי מצה מתחת לכרית! זה עשה מליון פרורים! איך אפשר לישון כך?! מיוגה: והנה הלך האפיקומן.... כולם: טוב, באו נאכל! נאראקו: (חושב) אפיתי עוגה... זה חמץ חיחיחי..... קיקיו: (חושבת) אכלתי להם את העוגה....חחחחח.... זה יראה להם! מיגה: החבאתי שתי חלות... לך לחפש אותן שיפו! מירוקו: באמת?! (מסמיק) אני עשיתי ביעור חמץ עם הקזאנה שלי....

למעלה