ניסיון.....
סדר פסח 2 מיוגה: אוקי חבר'ה! אני הישיש מבינכם, אז אני קורא את ההגדה! סאשומארו: בעצם בן כמה אתה מיוגה? כי אני בן 462 ואני נראה כאן הכי "ישיש"! מיוגה: אם.... תנו לי להיזכר....בעצם, בן כמה אני..... אני בטוח שידעתי את זה אתמול! אינויאשה: *נאנח* טוב מיוגה, עיברית אתה יודע לקרוא? מיוגה: *מסמיק* ממממממ נוווווו הום הום..... אני חושב שאני יודע..... אני לא כל כך בטוח... אינויאשה: *בציניות* אתה יודע כל כך הרבה שאתה לא זוכר מה אתה יודע..... קגומה: אוקי.... נדלג על זה... איניאשה, אתה זוכר את הסדר של ה "חד גידא"? אינו: בערך... מישו קנה גדי, וטרף אותו חתול, ואת החתול נשך כלב, ואת הכלב היכה מקל...ואז הכלב שובר את המקל ובורח! קגומה: *לוחשת* מספיק טוב.... פני כלב... אינו: איך קראת?! שיפו: איך עבדתי עליך! זה הייתי אני! *מתפוצץ מצחוק* אניו: אני אראה לך מזה שועל קטן! קאדה: אתם רבים כאן? מכ כל העסק של לשים לי מצה מתחת לכרית! זה עשה מליון פרורים! איך אפשר לישון כך?! מיוגה: והנה הלך האפיקומן.... כולם: טוב, באו נאכל! נאראקו: (חושב) אפיתי עוגה... זה חמץ חיחיחי..... קיקיו: (חושבת) אכלתי להם את העוגה....חחחחח.... זה יראה להם! מיגה: החבאתי שתי חלות... לך לחפש אותן שיפו! מירוקו: באמת?! (מסמיק) אני עשיתי ביעור חמץ עם הקזאנה שלי....