שייך ל טוב אדוני מה שתגיד
L leelu New member 26/6/03 #27 ../images/Emo7.gifזה לא פייר.............../images/Emo123.gif אני לא יכולה להשתתף במשחק שכחתי לציין אנחנו רק בפרק 70ומשהו - אני לא זוכרת בדיוק אז אין לי את הידע שלכם חבל....................
../images/Emo7.gifזה לא פייר.............../images/Emo123.gif אני לא יכולה להשתתף במשחק שכחתי לציין אנחנו רק בפרק 70ומשהו - אני לא זוכרת בדיוק אז אין לי את הידע שלכם חבל....................
א אורנית בת 16 New member 26/6/03 #29 אה לא נורא. את גם יכולה אם את רוצה. ובקשר לניחוש שלך:את צודקת!אבל איך גילית לעזאזל?חשבתי שזה קשה....אוף.... בתאל אני שולחת לך דמות אחרת.....
אה לא נורא. את גם יכולה אם את רוצה. ובקשר לניחוש שלך:את צודקת!אבל איך גילית לעזאזל?חשבתי שזה קשה....אוף.... בתאל אני שולחת לך דמות אחרת.....
א אורנית בת 16 New member 26/6/03 #31 פשששש אנשים,יפה!!!!!!!!!! כל הכבוד לכולם כאן על ההשקעה!!!!!!אני נפעמת מהציטוטים שלכם.....כל הכבוד!
P pompii New member 28/6/03 #71 הרמזים שלי! "אני מכניס/ה אותה בכיס הקטן!" "בסוף, כמו תמיד, אני נדפק/ת" "זה הכל רק מאהבה!" זהו לבינתיים
הרמזים שלי! "אני מכניס/ה אותה בכיס הקטן!" "בסוף, כמו תמיד, אני נדפק/ת" "זה הכל רק מאהבה!" זהו לבינתיים
S SofyTofy New member 28/6/03 #78 הרמזים שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif "למה לא באת אליי קודם " "אני לא יודע מה לעשות אתי, אנחנו על הפנים"
הרמזים שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif "למה לא באת אליי קודם " "אני לא יודע מה לעשות אתי, אנחנו על הפנים"