משחק

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifמשחק../images/Emo70.gif

להלן ההוראות
אני, בתור זה שפותח את המשחק, מעלה נושא לדיון. זה יכול להיות שאלה, נושא לדיון, כל דבר. באותה הודעה ראשית, עלי לתת דעה על ה-whatever שהעלתי...ב-30 מילים. לא פחות, לא יותר. 30 מילים.
הבא בתור שמגיב לי, חייב לתת את דעתו על דעתי, או על הנושא הראשי...ב-29 מילים. הבא בתור, ב-28 וכן הלאה וכן הלאה. עד שמגיעים למינימום אפשרי. אם הגענו לדיון שלם עם תגובה שיש בה דעה של מילה אחת (כאשר כל הודעה רלוונטית וקולעת למטרה) הידד לנו וכאלה.
אייקון נחשב למילה.
מספר נחשב למילה.
ראשי תיבות (צה"ל לדוגמא) נחשבות למילה אחת, רק בתנאי שהן ראשי תיבות מקובלות (ז"א אל תמציאו). עכשיו - מן הסתם, יהיו דעות שיקבלו יותר מתגובה אחת. לכן, על מנת לשמור על הסדר הטוב, בכל כותרת של תגובה, יש לכתוב "דעתי ב-X מילים" כאשר במקום ה-X, צריך לכתוב כמה מילים (לדוגמא, "דעתי ב-29 מילים", "דעתי ב-17 מילים" וכו'). אפשר לעשות טורנירים שלמים שכאלה, ומי שנותן דעה לא רלוונטית, מקבל בוקס ועף מהשרשור. כנ"ל גם לגבי מישהו שנתן דעה שלא במספר המילים הדרוש. כשמישהו טועה, אפשר להגיב לו עם
ולנמק מה הבעיה (אבל אם מישהו כבר הסביר, לא צריך שוב). כשמישהו מקבל
, אסור לו להגיב יותר לאף אחד בשרשור ואם הוא בכל זאת מגיב, אסור להגיב לו (אם מישהו מגיב לו, הוא מקבל
ונופל גם הוא) הכי חשוב, מעבר לשמירה על הכללים - לשמור על כללי האתיקה והנימוס הבסיסיים. זהו משחק שבמהותו כולל דעות, ולכן קל להגרר לריבים. אז לא.
אחרת הכל יהרס סתם.
נשמע מסובך, אבל כשנתחיל תראו שזה נורא פשוט - הבא נתחיל בניסוי:
שם הנושא: אנט (בכל זאת, שיהיה קשור לפורום
) השאלה: האם היא מוסיפה או גורעת מהלהקה? האם היא טובה/גרועה? דעתי על הנושא ב30 מילים: אני חושב שאנט לא כזו נוראה, למרות שהיא נשמעת שונה לחלוטין מטאריה. אולי קצת חבל לי שזה לא יכול להישמע כמו מה שהיה קודם, אבל אנט בכל זאת נשמעת מעניינת. אז קדימה, הבא/ה בתור שמגיב/ה לי, צריך/ה לרשום בכותרת "דעתי ב-29 מילים" ובתוכן לכתוב את דעתו/ה על הנושא שנתתי ב-29 מילים. בהצלחה

Super Alonit

New member
דעתי ב-29 מילים. :]

בהתחלה התאכזבתי מאנט, אבל עכשיו גיליתי שהיא ממש מתאימה ללהקה אם משלבים אותה בשירים כמו שצריך. אני מקווה שבהופעה בארץ היא תיתן הופעה טובה כמו שטאריה יודעת לתת.

דעתי ב-28 מילים

הייתי מעדיפה שנייטוויש היו ממשיכים באותו קו של שירה אופראית, אני מתה על טאריה. אנט לא תוכל להחליף אותה. אני לא ביקשתי להקה טובה אחרת, אני רציתי נייטוויש.

blacknwhite

New member
דעתי ב-27 מילים

אני חושבת שזה דווקא כן נייטוויש. השירים מדהימים בלי קשר לאנט, והיא שרה עם המון רגש- מה שמוסיף המון. בעיניי היא מוצלחת ואני מאושרת מאוד ממנה ומהשירים.

Super Alonit

New member
דעתי ב-26 מילים. :]

אינני מוצאת הרבה רגש בשירים שלה, אבל בכל זאת נייטוויש לא נהרסו איתה. כל הכבוד להם שהם הצליחו לשלב אותה ככה בשירים ולהפיק ממנה את המיטב.

lacrimosa girl

New member
דעתי ב25 מילים.[:

אמרנת' מקסים, אני כולי אופטימית לגבי האלבום החדש. הוציאו מאנט את המיטב, לדעתי. אין מה להשוות עם טאריה...אבל עדיין יש תומאס.
|סגידה|

Super Alonit

New member
דעתי ב-24 מילים. :]

בהחלט! אמארנת' גאוני ועוד אחרי כמה שמיעות התרגלתי גם לקיידנס ובכלל האלבום החדש נראה לי הולך להיות אלבום מעולה, קסומי, מופלא, מגניבי, טעימי ושמני.

dralan

New member
דעתי ב-27 מילים

אני גם הייתי רוצה שימשיכו עם האופרה (אבל נראה לי שזה מה שכולם רוצים), אבל בכל מקרה הייתי מעדיף את הסגנון הישן והכבד יותר (כלומר אושנבורן/ווישמאסטר)

Super Alonit

New member
דעתי ב-25 מילים. :]

כן, אני מודה, זה היה מגניב אם הם היו ממשיכים ככה אבל יש מצב שהם היו מתחילים למחזר את עצמם והיה נמאס לנו וחבל. ~אופטימית~

lacrimosa girl

New member
דעתי ב24 מילים.

נראה לך??שיימאס לנו מנייטוויש, ועוד במה שהם עושים הכי טוב שיש??לחזור לאושנבורן, ומיד. ועדיף שתומאס גם יקפוץ למיטה שלי בדרך...

Super Alonit

New member
דעתי ב-23 מילים. :]

רק תתחשבי בעובדה שתקבלי אותו משומש ועייף במיוחד. את יודעת, כי הוא יעבור אצלי קודם (ואם הוא יודע לבשל זו בכלל תהיה חגיגה).

lacrimosa girl

New member
דעתי ב22 מילים.

בואנה אלונה...תזהרי אה? עוד תגמרי עם גרזן בבטן, מדממת ולא שלמה במיוחד. תומאס שלי ורק שלי!
סתםסתם, אוהבת אותך

mary06

New member
דעתי ב-21 מילים

שמעתי עד כה רק את אווה וסמפלים אבל נהנתי מהם, אנט עושה עליי רושם טוב ולא תחסר לי האופרה יותר מדיי.

Itay Simons

New member
דעתי ב-20 מילים.

החדשים ששמעתי חמודים והכל, אבל הם מזכירים לי שירי קיטש אירוויזיוני וזה מציק לי באוזן! אני אשכרה מדמיין דגלים ברקע!

דעתי ב-19 מילים

אתם שמים לב שכל אחד אומר משהו וזה יוצא נורא טיפשי בגלל המגבלה של המילים? אבל זה משחק נחמד.

LadySilkworm

New member
דעתי ב16 מילים P:

אני מסכימה עם כל מה שאלונה [
] אמרה, וחוצמזה קחו בחשבון שסולניות אפשר להחליף! בלה בלה[?]

המממ... דעתי ב15 מילים?

למרות שנורא מאוחר ואני מת מעייפות, נראה לי שיהיה בסדר ואנט תתאים את עצמה ללהקה. (וואלה, יצא לי בול בלי להתכוון בכלל...
)

למעלה