זה היה הרבה יותר מדי צפויP:
א אלאנקה New member 12/7/07 #23 רגע, עצרו!../images/Emo88.gif רק רציתי לומר שאני "מכירה" מישו שנראה כמו תומאס *מוציאה לשון* זהו, אתם יכולים להמשיך במשחק
רגע, עצרו!../images/Emo88.gif רק רציתי לומר שאני "מכירה" מישו שנראה כמו תומאס *מוציאה לשון* זהו, אתם יכולים להמשיך במשחק
א אלאנקה New member 12/7/07 #25 XDDDD לא ממש מכירה, אבל שיהיה אממ והוא יותר נראה כמו תומאס.. כי הוא בהיר-וכל הזמן שותה:|
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/7/07 #31 יאי../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif
א אזירפאל New member 12/7/07 #16 דעתי ב-23 מילים אמנם אינני מכיר את אושנבורן, אבל את ווישמאסטר וסנצ'רי צ'יילד מכיר ואוהב, וחבל לי לראות את הלהקה מתבזבזת על שירים חלולים כמו אמארנת'.
דעתי ב-23 מילים אמנם אינני מכיר את אושנבורן, אבל את ווישמאסטר וסנצ'רי צ'יילד מכיר ואוהב, וחבל לי לראות את הלהקה מתבזבזת על שירים חלולים כמו אמארנת'.
S Super Alonit New member 13/7/07 #39 דעתי ב-11 מילים. שיר חלול?! אני לא מאמינה למראה עיניי! זה שיר פשוט מ-ד-ה-י-ם!
S Super Alonit New member 12/7/07 #7 אתה מרמה!../images/Emo88.gif זו הודעה של מילה אחת והיא לא קשורה לאנט בכלל! לחסום אותו!
T The Cat Woman New member 12/7/07 #17 איך אני רואה שזה הולך להגמר ב"סתום, הומו" ואז פשוט בסתם "הומו".