../images/Emo105.gif התשובות שלי ..
מקצוע שנוא : ספרות
מקצוע אהוב : היסטוריה , פיזיקה (במובן מסויים) ואנגלית
חג אהוב : ל"ג בעומר , סוכות ( בתקווה שיפול לי שנה הבאה על היומולדת - 15.10 ) - כל חג הוא חג טוב כך שממש אין לי בעיה עם חג מסויים
חג שנוא : פסח ! המון נקיונות + ניצול של המורים להביא כמה שיותר מבחנים ועבודות
מאכל אהוב : ספגטי !!! כל עוד הוא בלי בשר , אני אוהבת את כל הצורות והגדלים ( זו רק אני או שזה נשמע כמו משהו אחר ? )
מאכל שנוא : גבינה צהובה , אני פשוט לא יכולה לסבול את זה בסנדוויץ' , מילא בפיצה , טוסט אבל סתם ככה זה לא טעים .
שיר אהוב : יש הרבה .. backstreet boys - millenium , the album westlife - angel , nights eminem - 'till i colipse , sing for the moment , loose yourself .. the calling - could it be any harder d.j sammy feat.someone(slow version) - heaven linkin park - somewhere i belong crazy town - drowning וזה מה שאני מסוגלת לחשוב עליו עכשיו ..
ממתק אהוב : אההה זה קל - מארס ואגוזי !!!!!!!! שני הממתקים שאני חולה עליהם , אני לא חייבת לאכול אותם אבל רק לדעת שהם אי שם בחוץ ..
דמות טלוויזיונית אהובה : ג'ושוע ג'קסון ההורססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
( פייסי ויטר מ"דוסון קריק ) , דווין קאמרון המושלם !!!!! ( בריי מ"השבט") קייטי הולמס , בת' אלן , בנחמין רוחאס ופיליפה וקמילה ( אבל לא משהו רציני )