משעמם לי

shanyz

New member
../images/Emo41.gifמשעמם לי../images/Emo41.gif

אני חיברתי לכם שאלון קטנטן!!
מה המקצוע השנוא עליכם בבית ספר?
מה האהוב?
מה החג האהוב עליכם?
מה השנוא?
מה המאכל האהוב?
מה השנוא?
מה השיר האהוב?
מה הממתק האהוב?
דמות טלויזיונית אחרת שאתם אוהבים (חוץ מכל מי שקשור לזינה
) זהו

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהתשובות שלי../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

אז ככה:
המקצוע השנוא בבצפר:תעבורה ו-טימטומטיקה
המקצוע האהוב בבצפר: תנ"ך, אנגלית,
ספורט
החג האהוב עלי: פורים, חנוכה, יום העצמאות,
ל"ג בעומר
החג השנוא עליי: כל חג שאין בו חופש של
מינימום יומיים
המאכל האהוב עליי:
ו- סלט יווני
המאכל השנוא עליי: אבוקדו
השיר האהוב עליי: יש מלא: unbreak my heart
killing me sofly
boys
somethimes
yes
luz de estrella
we can work it out
eyes like yours- shakira
bonita de mas
sera porque tequiero
הממתק האהוב עליי: פסק-זמן וגם-
,כיף כף, במה שוש פרפר אוסם,אפרופו, כיף לי בצל, שוקולד פרה
,4*4, עוגת יש ויש עוד מלא
דמות טלויזיונית אהובה (חוץ מזינה): סמנתה המכשפה (היתה פעם סדרה כזאת..)
ג'יני מאני חולם על ג'יני
קוקו מאחיו מהמורדים (תומס)
וגם פליפה קולומבו (מנואל)
גיא אריאלי
(ירון, משחק החיים..), נירית קופל(רותם)

THEchosen1

New member
../images/Emo105.gif התשובות שלי ..

מקצוע שנוא : ספרות
מקצוע אהוב : היסטוריה , פיזיקה (במובן מסויים) ואנגלית
חג אהוב : ל"ג בעומר , סוכות ( בתקווה שיפול לי שנה הבאה על היומולדת - 15.10 ) - כל חג הוא חג טוב כך שממש אין לי בעיה עם חג מסויים
חג שנוא : פסח ! המון נקיונות + ניצול של המורים להביא כמה שיותר מבחנים ועבודות
מאכל אהוב : ספגטי !!! כל עוד הוא בלי בשר , אני אוהבת את כל הצורות והגדלים ( זו רק אני או שזה נשמע כמו משהו אחר ? )
מאכל שנוא : גבינה צהובה , אני פשוט לא יכולה לסבול את זה בסנדוויץ' , מילא בפיצה , טוסט אבל סתם ככה זה לא טעים .
שיר אהוב : יש הרבה .. backstreet boys - millenium , the album westlife - angel , nights eminem - 'till i colipse , sing for the moment , loose yourself .. the calling - could it be any harder d.j sammy feat.someone(slow version) - heaven linkin park - somewhere i belong crazy town - drowning וזה מה שאני מסוגלת לחשוב עליו עכשיו ..
ממתק אהוב : אההה זה קל - מארס ואגוזי !!!!!!!! שני הממתקים שאני חולה עליהם , אני לא חייבת לאכול אותם אבל רק לדעת שהם אי שם בחוץ ..
דמות טלוויזיונית אהובה : ג'ושוע ג'קסון ההורססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
( פייסי ויטר מ"דוסון קריק ) , דווין קאמרון המושלם !!!!! ( בריי מ"השבט") קייטי הולמס , בת' אלן , בנחמין רוחאס ופיליפה וקמילה ( אבל לא משהו רציני )

*זינה*

New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo36.gif

המקצוע השנוא עליי הוא ללא ספק תולדות האומנות.
המקצוע האהוב עליי הוא מתמטיקה. (מן הסתם).
יש שניי חגים שאני הכי אוהבת: פורים ויום העצמאות.
חג שנוא... אי אפשר להגיד שאני ממש שונאת אותו, אבל אני חושבת שפסח.
המאכל האהוב עליי הוא בלינצ'ס!!!
מאכל שנוא... אה, זה קל: כל דבר שיש בו שש אותיות, מתחיל ב – פ', נגמר ב – ה ובאמצע יש 'שטיד'...
השיר שאני הכי אוהבת בעולם הוא: We Can Work It Out בגרסה של סוזן ווד ולוסי לולס המושלמת.
הממתק שהכי אהבתי ואני תמיד הכי אוהב הוא טורינו... חבל שהוא לא קיים יותר (
). ואחריו שוקולד ביסקוויט.
לוסיל בול ורותם...

ברודי

New member
הרשתי לעצמי לקרוא את זה ככה:

לוסי(ל), בול, ורותם... חיחיחי אנ'גם אוהבת אותך!!

gabrielle

New member
../images/Emo151.gif

מקצוע אהוב : היסטוריה ( זה ממש מעניין אל מבינה אותכם אנשים ) מקצוע שנוא : לשון ( איכסה בחיים לא הבנתי ובחיים אני לא אבין ) חג אהוב : פסח ( חופש ארוך + יומולדת ) חג שנוא : בלע, יום כיפור ( צמים כדי שהאדיוט ההוא למעלה יסלח לנו- נו באמת ) מאכל אהוב: עגבניות ( אדום, חמוץ- מה צריך יותר מזה?? ) מאכל שנוא : כבד ( רק מהריח אפשר למות באמא שלי ) שיר אהוב: זה מתחלף אבל יש לי מלא שירים מרגשים שאני מתה עליהם, שירים שקטים ומרגשים זה הכיף שלי בחיים - טוב הגזמתי... ) ממתק אהוב : שוקולד לבן עם עוגיות, ושטיחים.. אתן יודעות מה זה שטיחים!? ושיהיה חמוץ ). דמות בלה בלה בלה : דיין קיין, ועוד כמה שלו עולים לי לראש עכשיו כי אני חייבת לרוץ לגמר גביע הטוטו. ושיהיה בהצלחה לשדים האדומים היום

shiri_b

New member
../images/Emo124.gifתשובות

מה המקצוע השנוא עליכם בבית ספר? היסטוריה מתמטיקה (מקצועות שאני שונאת להתכונן למבחנים שלהם) שנוא מבחינת אוף יש עכשיו שיעור כזה אין לי ממש...
מה האהוב? בלע אנגלית, כימיה,וחלון
מה החג האהוב עליכם: שבועות כי זה אומר שעוד מעט סוף השנה.. אממ פורים, סוכות.. כל דבר שיש בו חופש
מה השנוא? לא חושבת על אחד כרגע..
מה המאכל האהוב? גלידה (שוקולד), אוכל של סבתא.. לא יודעת
מה השנוא? יש כזה.. אממ.. סוג של בשר קרפצ'י או משהו כזה שהוא די.. אממ לא מבושל.. אחרי שטעמתי הלכתי להקיא כמעט!! גועל נפש
מה השיר האהוב? יש המון! אממ come undone רוב השירים של אלניס מוריסט, הפס קול של שיקגו, שרק אממ שירים? הרוב של דנה ברגר, שירים ישנים שהייתי שומעת שהייתי קטנה.. קילפתי תפוז, לא יודעת יש המון!
מה הממתק האהוב? וואי תמר הזכרת לי את טורינו!!!
סוכריות על מקל
דמות טלויזיונית אחרת: באפי (שרה מישל) ווילו (אליסון האניגן) ועוד כל מיני דמויות מבאפי שאין לי כוח לפרט... קלארק ויש עוד כמה שלא ממש זוכרת.

Dafi the Mighty

New member
התשובות שלי...

מקצוע שנוא- ביולוגיה
מקצוע אהוב- קולנוע ולפעמים היסטוריה (תלוי במורה)
חג אהוב- פורים
חג שנוא- אההה... לא יודעת
מאכל אהוב- ספגטי
מאכל שנוא- סלט
שיר אהוב- Complicated של אבריל לאבין
ממתק אהוב- חטיף שוקולד כזה... מקופלת\פסקזמן\כדומה
דמות טלויזיונית אחרת- רותם מ"משחק החיים" (שקט! רק בגללה אני רואה את זה...) וספייק מ"באפי"

shanyz

New member
התשובות שלי../images/Emo13.gif

מקצוע אהוב בבית ספר- כלום!!!!! מקצוע שנוא- כמעט הכל אבל הכי הכי זה מתמטיקה, אנגלית (המורה פשוט מפגרת!), ספורט, ספרות!!! חג אהוב- חנוכה!!! (יש לי יומולדת...
) וגם פורים זה נחמד... ופסח לפעמים כי יש חופש ארוך חג שנוא-אבל אני גם שונאת את פסח כי בגלל החופש יש הרבה עבודות... ואני שונאת גם את יום העצמאות! מאכל אהוב- שניצל תירס, עגבניה קשה גדולה ובהירה, אורז! מאכל שנוא- קטשופ, טונה, דגים (לא ניסיתי דגים אבל רק הריח הורד אותי!), כל מיני בשר (לבבות, לשון של פרה המבורגר וכ'ו..בעעעעעע ) יש עוד הרבה, אני לא אוהבת הרבה מאכלים, אני ילדה בעייתית באוכל! שיר אהוב- יש המווון אני אתן לכם תמצית: Madonna-Material girl Bonnie Tyler -Total Eclipse of the Heart וביניהם- אהוד בנאי החלונות הגבוהים - התשמע קולי Sarah Connor- From Sarah with love Whiteny Huston - I Will Always Love You roxette - the look Mariah Carey & Boys II Men - One Sweet Day Mariah Carey & Whitney Houston - When You Believe יש עוד כל כך הרבה..אני לא יכולה..
הממתק האהוב על הוא שוקולד וטופי- ולפירוט השוקולג- הכי הכי אני אוהבת פררו רונה, טוב טעם, פסק זמן וכיף כף! דמות טלויזיונית- דין קיין השולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחריו אני אוהבת את ג'ימי וממשמרת שלישית...
הוא גם קצת דומה לדין קיין..הוא...הגומות חן שלו...חתייייייייייך אני אוהתב גם את ג'ושוע ג'קסון קצת.... אני גם אוהבת את מריה קאריי, אבל הישנה יותר..לא הפרחה של ימינו
אהה..ואני כמובן חולה על ג'ייסון פריסלי (ברנדון) ולוק פרי (דילן) מבוורלי הילס!

ברודי

New member
../images/Emo13.gif

מה המקצוע השנוא עליכם בבית ספר? לשון!! אני לא מצליחה להבין את זה!! אבא שלי מורה ללשון (בין השאר) וכל פעם סתם פתאום מנסה לתקל אותי- תזרקי לי משפט ייחוד. ואנ'לא דעת מה זה אפילו אז אני מתחילה לריב איתו ש-"דווקא" אני לא אענה לו כי הוא מציק לי. סיפור עצוב בהחלט...
מה האהוב? עכשיו מתמטיקה כי קל לי משומה אבל הנה מחר מגן ואני פותחת עיניים.. ואנגלית לפעמים כי זה בא לי טיבעי ולא צריך להתאמץ...
מה החג האהוב עליכם? אנערף.. נראה לי חנוכה.
מה השנוא? ראש השנה+כיפורים. מזכיר לי את תחילת השנה וזה שיא המדכא. חוץ מזה שתמיד יש לי כאבי בטן ואני מתחילה להתחרפן בבית כנסת...
מה המאכל האהוב? פיצה? סתם הרבה ג'אנק!
מה השנוא? נו יש הרבה, אבל אני שונאת רק לחשוב על לאכול מוח של פרה. כאילו אחי אמר לי שהוא אכל ואני התעצבנתי עליו כי זה מגעיל, זה לאכול את המהות של הפרה והמחשבות שלה, והאישיות שלה, והוא כזה- איזה אישיות כבר יש לה?? פרות לא חושבות!! הם כל היום אוכלות דשא... בכל אופן זה מגעיל אותי.. אז לא לקרב את זה אלי ממטר.
מה השיר האהוב? כרגע זה- nirvana- you know you right if youre not the one- של איזה דניאל משו. שם ארוך מעצבן...
מה הממתק האהוב? שוקולד!! ממ..שוקולד עם מילוי תות. להיט...
דמות טלויזיונית אחרת שאתם אוהבים? את פקו
ואממ.. דין קיין!! אי אפשר בלי! חח אני אוהבת את אפרת רייטן-איילת זורר-יעל אבקסיס. זהו.

xenafan

New member
התשובות שלי

מקצוע שנוא בבית ספר:נשנה את זה לאוניברסיטה, אין לי כי אני מחליטה מה ללמוד.. HEH מקצוע אהוב: יש שניים. ספרדית וההיסטוריה של הפופוליזם באמריקה הלטינית. חג אהוב: פסח חג שנוא: יום נקבה? מאכל אהוב: שניצל וצ'יפס מאכל שנוא: דג שיר אהוב: MORE THAN WORDS של אקסטרים ממתק אהוב: מארס דמות טלויזיונית: זינה דמות אחרת: ריצ'ל מחברים זהו עדי

LuZ dE EsTrElLa

New member
תמר..כנסי

את לומדת בחיפה נכון? אז יש אותך בתיכופוניסט? או שאני מדברת סינית
תיכופונסט= ספר טלפונים של תלמידי איזור הקריות ושל חיפה גם

LuZ dE EsTrElLa

New member
כן יש דבר כזה תיכופוניסט

אפשר להכיר בנים נחמדים מהאיזור דרך שם.. אם תרצי אני יכולה לתת לך ככה כמה מספרים

*זינה*

New member
אוי אוי אוי...

לי לא משדכים אנשים!!! אני את הלב שלי כבר נתתי...
תודה בכל מקרה!

*neta*

New member
טוב..

מקצוע שנוא: היסטוריה ועיצוב תוכנה.
מקצוע אהוב: ניתוח ועיצוב מערכות מידע (וארגון נתונים וקבצים)
חג אהוב: סוכות.
חג שנוא: יום כיפור.
מאכל אהוב: טוסט ובשר (לא ביחד!! למרות שטוסט בשר זה דבר טוב בפני עצמו)
מאכל שנוא: חומוס,טחינה,מלפפון חמוץ..
שיר אהוב: לא קופץ לראש כרגע
ממתק אהוב: ק-ר-מ-ב-ו
דמות מטלויזיה: קארן וגרייס (ויל & גרייס) רייצ'ל (חברים ורגליים קרות
) ועוד כמה..

מכיוון שגם לי משעמם...

מה המקצוע השנוא עליכם בבית ספר?פיכסולוגיה ואזרחות!
מה האהוב?אנגלית וספרות <בעיקר בגלל המורה
>
מה החג האהוב עליכם?פורים!
מה השנוא?יום כיפור ופסח <אני לא מסוגלת לחיות בלי חמץ למשך יותר משלושה ימים...>
מה המאכל האהוב?פיצה, לזניה, צ'יפס, שניצל תירס
מה השנוא?כל דבר שקשור בבשר, דגים, ירקות <חוץ מתפו"א>, וחומוס/טחינה/מיונז
מה השיר האהוב?יש המון, קשה לי לבחור...הממ...כל השירים של הביטלס, רוב השירים של המכשפות, רוב השירים של פינק פלויד....החלונות הגבוהים...שירים ישנים כאלה
אה! ומוזיקה אירית
מה הממתק האהוב?שוקולד!!! במיוחד הפרה של ורד הגליל, ביצת הפתעה של קינדר, או.קיי/פסק זמן, כדורי שוקולד עם קוקוס
אני גם אוהבת גלידה וניל עם עוגיות, מגנום לבן, מן דברים כאלה שטוחים וארוכים שזה חמוץ מתוק...לא יודעת איך קוראים לזה...שירי שמה לי את זה במשלוח מנות
<תודה שירי!>
דמות טלויזיונית אחרת שאתם אוהבים חוץ מזינה- אלי מקביל, באפי, ספייק, רותם

למעלה