משפט קצב

../images/Emo41.gif משפט קצב ../images/Emo41.gif

עכשיו הקראת גזר הדין . עד כמה הכתים משפט קצב את יהדות איראן ? ............ דרך אגב , נשיא המדינה המכהן של ימינו לא פחות טוב פשוט אף אחד לא מאשים אותו כי התקשורת השמאלנית צריכה להגן עליו

פרויז1

New member
הנשיא לשעבר של מדינת ישראל, מר משה קצב

הורשע בבית המשפט הסמכותי והלגיטימי היחידי של מדינת ישראל. אין המקרה מביש או מחליש את בני העדה הפרסית
ההיפך הגמור הוא הנכון כפי שאציג בהמשך
האדם שגה בחולשתו. הוא טעה בגבהות לב ובחוסר רגישות לזולתו. גזר הדין, ככל שהוא קשששה ופגע במשה האדם והאיש, מתקן את החברה הישראלית בכלל ואת העדה הפרסית בפרט. המעשה לא נעשה על ידי בני העדה הפרסית, כמו שלא נעשה על ידי כלל אזרחי מדינת ישראל. או יהדות העולם. המעשה נעשה על ידי אדם פרטי והתשלום לחברה הישראלית ולקורבנות הוא תשלום פרטי שמשה משלם. העדה הפרסית התנערה מכל צל צילו של חשד לנסיון ולו העקיף ביותר לקשור את מהלך הדיונים המשפטיים, תגובת התקשורת ו/או גז"הד - בעניין עדתי!!! בפורום זה נעשה הדיון הנוקב והכואב ביותר במהלכו סולק כל ספק : אין קשר בין משה ומשפטו לבין היותו בן עדות המזרח/פרסי. נגד משה התנהל משפט על מעשים שיוחסו למשה. העדה הפרסית בכללותה ידועה בצניעותה ואין היא לוקחת על עצמה כל רכיב ולו הזניח ביותר של בושה על המקרה. לבנו עם האזרח משה אבל אנו בני העדה הפרסית שמים ידנו על המשפט שנסתיים ותומכים בבית המשפט של מדינתנו
. אני מאחל למשה שיידע לשמור על חייו במהלך התקופה הקשה ביותר שאדם יכול לחוות. הנפילה מאגרא רמה אל בירא עמיקתא - חוויה שלא נתפשת, אלא על ידי מי שחווה אותה אישית.
בוקר טוב יהודים

../images/Emo88.gif משה קצב הוא קורבן של התקשורת

משה קצב הוא קורבן של התקשורת הישראלית ( התקשורת השמאלנית - אשכנזית ) אצל שמעון פרס תמיד עבדו רק נשים
גם מישאל חשין עשה מעשים
ועד היום החרדים מקללים אותו ואת הבן שלו שנידרס למוות

gamari

New member
בעניין קצב שעונשו הוקצב...

בתקשורת העולמית קצב מוצג כפחות עוין ודי כקרבן של התקשורת הישראלית ומושווה לקלינטון ולברלוסקוני אבל כטיפש יותר. אין עידוד למעשי האונס אבל יש תמיכה בכל נושא המאהבות למיניהם, רק חבל שלא התגרש מאשתו קודם לכן ועשה זאת בכח.. הוא מוצג כרודף שמלות, כחרמן, כאדם שליו , רגוע ונינוח והכל בנשימה אחת אבל מצד שני כטיפש, כי היה צריך צריך לאנוס בשביל לקבל את מה שיש לו ממילא בחינם. אני לא מבין כל כך גרמנית אבל די מבינים מהרחוב.. בישראל הוא כבר הואשם בטרם עת. , , צריכים להבין את התמונה בכללותה לפני שניגשים לשפוט אותו ולהכיר את כל הפרטים. נתחיל בשאלה הגדולה שבאמת מעניינת את כל הפרסים, מדוע אף אחד מנציגי ומבכירי העדה לא עומד או לא עמד לצד אנסי (הנשיא) לשעבר ברגעיו הקשים ? ובכן, הסיבה העיקרית היא במהלך שנות חייו כאיש פוליטי, הוא לא כל כך עמד לצד העדה באופן מובהק, אמנם אף אחד לא ביקש ממנו, אבל כקהילה מאד מיוחדת שכולם מכירים האחד את השני, נהוג לעזור ולקדם דברים פנימיים בתוך העדה ללא אינטרס (חוץ ממחשבות על רווח בכסף) ומר משה קצב לא כל כך תרם לקהילה, הוא לא עזר לארגונים השונים, לא דאג לגיוס כספים , כנ"ל לא קידם מוסדות להנצחה, המעיט להשתתף באירועים אלא אם כן זה היה בסמוך לבחירות וכו' וכו'... מן הסתם הוא לא קיבל רוח גבית מאף גורם מפורסם בקהילה בשעת הוכחת האישומים נגדו.., עובדה שמר מופז ומר חלוץ מעולם לא הגיבו בעניין גם כששאלו אותם בעניין הקרבה לעדה המשותפת. בגיל 24 הוא הפך לראש מועצה, וכאחד שגדל בקריית מלאכי עד גיל מסוים ומכיר את האוכלוסייה, זה בהחלט די קל להבין שכשאתה בן 24 בעמדת כח וסביבך מתקרצצות כל מיני נשים מכל מיני סטטוסים שונים, שמבחינתם בילוי בעל אופי מיני עם ראש המועצה יכול להיות דרך להעלאה במשכורת, קידום אינטרסים וכו', , ואז הוא מצא את עצמו כבעל עמדה גדולה יותר של כח כשסביבו נשים מתמסרות בקלות, זה מעלה את האגו, , עם השנים זה הפך לנורמה שבכל משרה ציבורית , נהוג שההטבה שלך היא סיבוב על הפקידות והמזכירות... רצוי לא נשואות כי אחרת אתה מסתבך עם הרס משפחה. במהלך השנים זה הפך לדרך קבע ומובן מאליו ואל לכח שזה די נפוץ בקרב המון בכירים בכנסת ובכל מיני משרות ציבוריות ובכלל בעולם, , כשחלק מההטבה כמנהל, זה בילוי עם מזכירה, כי בסה"כ אתה מבלה איתה יותר שעות מאשר עם אשתך.. היצר המיני השתלט עליו וככל הנראה הוא לא שלט בעניין והחליט לקבל בכח את מה שהוא חושב שמגיע לו.. וההמשך ידוע, בכל אופן רק לו ולבנות עצמן... כל מה שאנחנו יודעים זו רק תזונה משמועות של התשקורת ועורכי הדין המייצגים. . מה שנקרא הסוד שמור עימם. בעניין העונש, מאד בעייתי כל הסיפור. אם אכן הוא עשה את מה שעשה והאישומים אכן נכונים, הוא צריך להיענש כמו כל אזרח בישראל ולשבת בכלא קצת יותר שנים ממה שקיבל, , נסו להזכר במר ארז אפרתי המאבטח שקיבל 14 שנים על אינוס בכח ועוד לדוגמא כל מיני אנסים מפורסמים., אמנם לקצב חצי מהמשפט שלו כבר נעשה שלא בפניו בתקשורת, אך עדיין אין זה אומר שלא מגיע לו להיענש ככל האזרחים השווים בפני החוק ולשבת מאחורי סורג ובריח וכמובן שפה הדילמה, האם נשיא צריך להכנס לכלא בגין עבירות מין או להסתפק בבושה ובכלימה שרבצה עליו בעקבות המקרה ולהסתפק בעונש כספי לכל אחת מהמתלוננות ועוד שלילת כל מיני הטבות והפיכתו לאזרח מן השורה ולא לנשיא לשעבר. בערך כמו הפיכת קצין בכיר בצבא לטירון או שלילת רשיון של רופא שסרח... נחכה לערעור ונראה מה יהיה... בכל אופן זו הזדמנות של בתי המשפט להוכיח שיש צדק בישראל ושאגן בשלטון דמוקרטי כל האזרחים שווים בפני החוק. כמובן שעכשיו הנופך הפוליטי די מדבר כי אם הנשיא היה מזוהה עם מפלגות השמאל, לא בהכרח עונשו היה גבוה אם בכלל אלא משהו מאד סמלי...

נהניתי לקרוא את הניתוח שלך

לולא נשף שימון בעורפו אזי היה מתחלק. בחירתו כנשיא והזלזול בשימון פרס, היו חלק מהמשחק. הצלבנים יצאו לדרך בישלו דייסה וקצב אכל. איציק מרדכי קיבל על אותם משחקים 18 חודש על תנאי!!!!

העדה הפרסית חגגה לקצב יום הולדת 60 באירוע

ענק בביתן 1 בגני התערוכה בעלות של מיליון ש"ח הכל ממומן ע"י בכירי הקהילה אפילו ריטה הופיעה שם ושרה לו יום הולדת שמח (כמו שמרלין מונרו שרה לקנדי) אז היה קשר....מן הסתם שבוע אחרי האירוע התפוצצה פרשת קצב.... הניתוח שלך מצדיק את ההתנהגות שלו.... יש הרבה קודקודים בכירים שמנהלים רומנים ואין בעיה כשזה בהסכמה לא אונס!!! לגבי האבחנה שלך בין שמאל וימין ושימוש במונח תשקורת.... נו באמת?! האיש שכר את מיטב עורכי הדין בארץ ואפילו הם לא הצליחו להוציא אותו נקי או ליצור ספק ראוי אצל השופטים ובכלל פלדמן הוא שמאלני מוצהר... שורה תחתונה מגיע לו להירקב בכלא באיטיות

gamari

New member
אשמח אם תקראי שוב

יש כאן 2 משפטים שהתנהלו במקביל.
המשפט הסטטוטורי שהתנהל נגדו בין כתלי בית המשפט, בעיניי הוגן וצודק, לגבי כמה שנים בכלא וגובה הפיצוי, זה תמיד ניתן למחלוקת. עצם העובדה שהוא נענש, וכפי שציינתי זה לא כל כך משנה באם הוא שייך או מזוהה עם אחת מהמפלגות.... הוא סרח וקיבל את עונשו ואכן לא עזרו סוללת עורכי הדין שלרשותו.  בהנחה שנעשה משפט צדק כמובן.
המשפט השני שהוא בעיניי הבעייתי זה אותו משפט תקשורתי, גורלו נחרץ במדיה השונה עוד לפני שבכלל הוגשו כתבי אישום, , הוא היה בגדר חשוד ועד לשלב הגשת האשמה, כבר שמענו וראינו בכל אמצעי התקשורת השונים את כל התסריטים שיובילו ליום הכרעת הדין וההתרעמות של המון אנשים, באם מר קצב היה מזוהה עם אחת ממפלגות השמאל, האם העליהום היה באותו קנה מידה כפי שנעשה לו בשנתיים האחרונות ? אני בספק....

פרויז1

New member
"הסביבה המאפשרת" היא מושג מעולם הביקורת :

עבירות צמרת שנעשות על ידי בכירים, מתרחשות בתוך סביבה אנושית שמוּדעת למתרחש. חברי אותה סביבה אנושית קרובים מאוד לבעל השררה העובר את העבירה - שם בצמרת. אותם חברים בד"כ לא נוקפים אצבע למנוע/לעצור/למתן את העבירות של איש הצמרת. להיפך! אותם אנשים שבסביבת הבכיר, אף משתפים עמו פעולה בדרכו לביצוע העבירות. אנשים אלה מכונים בעגת הביקורת הפנימית והציבורית : סביבה מאפשרת. אילו הסביבה הקרובה של משה האיש הו מרימים קולם ומתריסים כנגדו, העניינים לא היו מגיעים לכאן. וכל זה לא מביש
לא אותי
לא את העדה הפרסית
לא את עדות המזרח
ולא את אזרחי המדינה.
זה לא צריך להוביש את חברתי יהודית !!!

נהורית1

New member
לא מסכימה עם הקביעה../images/Emo4.gif

כבת העדה הפרסית יכולתי בזמנו להתגאות שבן עדתי התקדם בחיים ונבחר לנשיא המדינה. בעיני הצטייר האיש כאדם צנוע,נוח לבריות,ואיש מקסים ביותר. כאשר מעדות אחרות היו וישנם כאלה שהגיעו למשרה רמה וניצלו את כוחם למעילות ולהתעשרות על חשבון הציבור,ובסופו של דבר סיימו את הקריירה שלהם בבית סוהר, הרי מהעדה הפרסית אין מישהו שהחליף את דירתו בתא בבית הסוהר. עד ש... והאכזבה קשה מנשוא והבושה מכלימה לא רק את פניי אלא את פני כל העדה,ואנא אל תסתתרו מאחורי סיסמאות. הבושה גדולה מאין כמוה. זה לא חטא על גניבה,ולא על מעילה זה א ו נ ס .אין בושה גדולה ממנה. לא רק לעדה אלא גם לעם ישראל. אני מקווה, לא רק בשביל משה קצב אלא גם בשביל בני העדה וכמובן בשביל עם ישראל, שבעירעור יחשף חלק מהשקר כפי שטוען אדון קצב חדשות לבקרים. אבלהבושה לא תמחה. יהודית

רק הקדוש ברוך הוא יודעת את האמת

והיום יש גם הרבה נשים שצועקות  
"   אונס  "
גם אם הוא נתן לה נשיקה
ומהר רצות להיתלונן
שיהיה להם הרבה מזומנים בכיס

הוא פיטר 2 עובדות שהיו לו בבית הנשיא
והם רצו להיתנקם בו
על ידי זה שהם האשימו אותו באונס

פרויז1

New member
../images/Emo13.gifיהודית יקירתי, אנחנו חלוקים בנקודות אחדות

מר משה קצב, הנשיא בדימוס, הוא כיהן כנשיאהּ של מדינת ישראל. משה האיש לא כיהן כנשיא אישי והפרטי שלך. כך שאין לך במה להתבייש גברתי הנכבדה מאוד ! מעשהו של משה האיש איננו מכלים לא את פניי ובוודאי שלא את פניהם של בני העדה הפרסית. האם כל הגברים בעדה הפרסית הואשמו כאנסים? האם כל הגברים בעדה הפרסית קיבלו את המשכורות שמשה האיש קיבל? והתנאים מסביב? אינני שמח לארידו של איש! אני לא שמח לאידו של משה האיש. הוא התאמלל בשל טיפשוטו הפנאטית והפטאלית. משה האיש נהג בשיא הטיפשוט. צר לי עליו צר לי על משה האיש. אין לי כל צער על משה הפרסי. אלא כאמור על משה האיש. אלו אינן סיסמאות יקירתי ! 2. הנקודה השניה שאנחנו חלוקים בדעותינו, היא טענתך שלכאורה : אין בושה גדולה ממנה . יש בושה גדולה מאונס! למשל : בגידה במולדת. רצח אדם. רחציחת קבוצת מיעוט כמו בני העם המשהדי או הכורדיועוד. הבושה ש"אין גדולה ממנה" היא שואת עמים. כמו שואת העם היהודי. 3. הנושא השלישי והאחרון שאנחנו חלוקים בו הוא שהבושה, שלטענתי היא נכס צאן ברזל של משה האיש, לטענתך היא " לא רק לעדה אלא גם לעם ישראל" ולא היא! עם ישראל יכול להיות גאה במשפחת העמים שלא נרתע לשפוט לא איזה שיכור בקרן הרחוב ולא את "בוזגלו" , אלא את נשיא מדינתו
האזרח מספר אחד של מדינתו. עם ישראל יכול להרים ראש בקרב משפחת העמים שלא טיאטא את אינוסן - של נשות העם אל מתחת לשטיח (כמעט וכן
) אלא העלה אותו אל ראש סדר היום הציבורי לאורך זמן עד למיצוי הדין בבית המשפט הרשמי של עם ישראל במדינת ישראל. ואחרית דבר יהודית : אשתי חני ואני מזמינים אתכם לשבוע הבא הביתה. אשתי, שכידוע לכולם פה היא פולניה,
היא מכינה אחלה ע'ורמה סבזי.
האחיות שלי אומרות שאשתי עושה את זה יותר טוב מהן. את זה האחיות שלי אומרות.
הערב בבת ים באולמי עדן אצל משה. מי הולך?

נהורית1

New member
לפרויז יקירי../images/Emo13.gif

הכית אותי שוק על ירך!!
אבל אני לא נכנעת.
כפי שאמרתי אם כולנו התגאינו שיש לנו נשיא פרסי, במיוחד אני.עכשיו אני מתביישת, מה לעשות? זוהי הרגשתי.גם כפי שאמרתי בשביל משה קצב ובשביל משפחתו אני מקווה שמקצת האמת האמיתית כפי שהוא מכנה אותה תתגלה. העו"ד אמיר אמר כי לפי דעתו נעשה לקצב עיוות דין. אני מציעה לו להלחם בשבילו בעירעור ולכתוב ספר בו יביא את כל טיעניו למה לפי דעתו נעשה פה עיוות דין. חוץ מזה תודה על ההזמנה.גם כלתי מרקואית והיא מכינה אחלה חורמה סבזי.
ואגב אני מפרסמת בבלוג שלי רומן היסטורי שכתבתי במשך ארבע השנים האחרונו מאז יציאתי לפנסיה. אתם מוזמנים לקרוא. יהודית

פרויז1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifיהודייייתת../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo104.gif

מתוקה שלי ! אני מתנצל אם את חשה שחלילה הכתי אותך. אני תקפתי את טעונייך תקיפה שכלתנית לפי הבנתי מאמי שלי !!! לא אותך!
את יקרה לי
נושא התקשורת עומד בפני עצמו, בגלל שהוא נושא גדול וארוך לדיון. ובעניין זה יש בעייתיות קשה שגם אותו צריך להעמיד על המוקד! וכדי שלא אעשה איתם הנחות, אפתח דיון עם נושא חדש שיראו את הנושא. בואי מתוקה! צודקת!

נהורית1

New member
סתאאאאאם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תקח ללב
יהודית

פרויז1

New member
נהורית ! הייתי בבלוג שלך!

אחזור לשם לקריאה - לא עכשיו, כי אני צריך לצאת. יש 2 ארועים תרבותיים של העדה הפרסית הערב : 1. באולמי עדן בבת ים, איפה שפעם אמא של gamari עשתה חיל ןתקעה מסמרות ועוד אחד בצומת מסובים.

../images/Emo197.gif הרב שלמה אבינרי : התקשורת אשכנזית

הרב שלמה אבינרי הגיב על משפטו של משה קצב : " התקשורת מעדיפה אשכנזים "

למעלה