משפט קצב

SAAM1

New member
מה פתאום

למה בכלל להזכיר את ענין העדתי אם הוא אנס בית המשפט קבע נקודה יש עברינים מכל העדות אשכנזים ספרדים עברין נענש על עבירה ןלא על מוצאן אני גאה להיות פרסי ןלא מענין אותי אם יש בעדה עברינים אני ככל העדות בארץ וככה נחיה בככבוד

פרויז1

New member
פסי! יש לך יכולות לטעונים חזקים

ובצידם הנמקות משכנעות.
תישאר שם גבוה ידידי! על "רק נשיקה" לא יושבים 7 בישראל. לא מאמין? בוא נשק אותי בלחי ותראה שלא תשב בכלל

החבר של משה קצב היתראיין בחדשות

החבר שלו בעצמו אמר שהוא מכיר את משה קצב כבר 50 שנה מאז שהיו בבית ספר יסודי . ואין מצב שהוא אנס מישהי

sodmuchlat

New member
למה רוב הדתיים תומכים באנסים?

הנה פסיפלורה בעזרת ה',,וכל מיני שטויות חבר של קצב דתי,,ופסיפלורה אומר שלקצב אין פרצוף של אנס מה הקשר? האם הוא אמור להיות עם פני מפלצת? זה יכול להיות כל אחד השכן החביב,הפרופסור המכובד,הרב הדגול... פסיפלורה לך תתעורר ואל תלך כעיוור אחרי אנשים מסורתיים,,דתיים שהם יותר מוסריים?נו באמת..

פרויז1

New member
משפט קצב יעלה את קרנה של ישראל לשיאים

שמדינות לא ידעו קודם!!! מדינה שהרשות המבצעת שלה (היוע"מש לממשלה והמשטרה) והרשות השופטת שלה (בית המשפט) יכלו לכל הלחצים. הלחתים שבעלי השררה וראשי המדינה הפעילו כדי על 2 רשויות השלטון שציינתי. האחרונים לא הצליחו להתחמק ממשפט שיוויוני . משפט שבוזגלו בוודאי היה כורע תחתיו. כך נשיא המדינה, הרם מכל אזרח בישראל, נשפט, הורשע ונגזר דינו במלוא החומרה ! החגיגה הרטובה ביותר שכל דמוקרטיה יכולה לחלום עליה !!! וזה רק ירים את קרנה של ישראל במשפחת העמים הדמוקרטיים הליברליים שבהם הכל שווים בפני החוק. ערב טוב !

פרויז1

New member
אילו החבר של משה היה יוצא נגד משה,

אז הייתי חושד במניעים של החבר. כעת אני רואה שהחבר של משה נהג כחבר : הוא שילם למשה מס שפתיים וניסה - ללא הצלחה - להעמיד בספק את החלטת בית המשפט באמירת סרק מן הפה אל החוץ. הנסיון להעמיד בספק את החלטות בית המשפט לגיטימי בפני עצמו - אבל לא בתשקורת! אלא בבית המשפט העליון בל-בד! בוקר טוב, פסי !

בסדר , ואיך תסביר את זה ש-כל השכנים שלו

איך תסביר את זה ש-כל השכנים שלו יוצאים להגנתו ?

פרויז1

New member
קצר ולעניין :

פשוטי העם זכו שרום מעלתו שכנם מכהן במשרה היצוגית ביותר במדינת ישראל כאזרח מספר אחד שמייצג את הקונסנזוס - את העם כוללל-לו, הוא נשיא מדינת ישראל. זה גובל בתפישת קדושה. בטח שהם גאים!!!!!!!!! ומכאן שהם מגנים עליו. אגב : לא כל העיר שלו איתו! לדוגמה : שכן שהופיע בטלביזיה ונראה ונשמע יהודי פשוט, ואמר בפשטות הכי בסיסית : אני באתי אליו ואני אמרתי לו : תישמע ! תילך לכולם ותגיד להם ככה : אתה תגיד להם : זיינתי לא אנסתי! וכך תיגמור עים הבעיה הזאתי.

sodmuchlat

New member
אז מה אם הוא פרסי?ואם הוא היה מרוקאי או פולני

די למזרחים שכל דבר מאשימים בגזענות יש הרבה גזענות מצד המזרחים לאשכנזים ראו נופר מהאח הגדול "חיילים אשכנזים מתים" "שתי אשכנזיות שתשרפו" קצב אנס ומגיע לו ללכת לבית כלא,בלי קשר להיותו פרסי וזו בושה לו ,ולא לעדה. די לחיות בימי הביניים. {אני מזרחית}

lala2007

New member
אם כבר..

אם העדה הפרסית לוקחת על עצמה את הבושה ,אז שתיקח גם את הבושה הגדולה שנפר מ"האח הגדול" "מעניקה " לה. אנס הוא אנס ואין קשר לאיזו עדה הוא שייך.אין קשר לגבי השקפה פוליטית(רמון הוא לא בדיוק מזרחי וגם לא הירשזון.).די לרגשות הקיפוח------מי שכופה את עצמו ומנצל את עמדתו הבכירה כדי לקבל מין (גם אם זה נעשה ,כביכול,בהסכמה,הרי שזה ניצול של סמכות). התקשורת אשמה בדבר אחד: היא ידעה על מעלליו כבר שנים רבות ושתקה.זה הפשע הגדול ביותר וזה למעשה הסכמה בשתיקה.צריך להתקדם מנטלית וריגשית-מה שהיה "הכון לפני 30 שנה כבר לא מקובל היום-אסור לנצל סמכות כדי לקבל משהו. ולכל הגברים שכ"כ מסנגרים ומבינים את קצב,מה הייתם עושים אם הייתם יודעים שהרס"ר בבסיס משיב לשאלה של ביתכם האם הכל בסדר?- כשתשכבי עם הרס"ר שלך הכל יהיה בסדר.. כך עשה גם קצב..נסו להעמיד את עצמכם ואת בנותיכם היקרות,האם גם שם זו סתם רדיפה בשל מוצא? תתביישו לכם!!

צ י נ י

New member
דיי כבר עם המשפט המטופש הזה של נסו להעמיד

את עצמכם. השופטים צריכים לקבל החלטה עם מכלול של כל הראיות והעדויות ולא לשאול את עצמו רגע ואם זו הייתה הבת שלי וכו'. כל פעם שיש פסיקה של בית משפט מגיע הגאון עם תגובה מטופשת כזו.

פרויז1

New member
../images/Emo13.gifלדעתי, צריך גם צריך להזכיר לאי אלו יהודים

טובים מבינינו, שאם בתו היתה מנפגעות משה האיש, ככל הנראה אותו יהודי טוב, היה מתייחס למקרה זה בצורה אחרת. ציני היקר ! אנחנו הולכים ותוקעים מסמרות נורמטיביות להתנהגות שלנו יחד כחברה : האם אנחנו רוצים שמעשים שבית המשפט ייחס למשה האיש יהיו כן/לא מקובלים בחברה בה אנחנו חיים יחדיו. זה מתייחס לאחותי ולאחותך. לבתי ולבתך. לשכנתי ולשכנתך. ליריבתי וליריבתך. אז מי יוצא לארוע פרסי הערב ? ביום שלישי היה בנתניה. מישהו היה? הערב בבת ים - מישהו הולך?

gamari

New member
מוצא ומוצע

אני לא כל כך בטוח שהעניין העדתי והעניין המזרחי מקבל פה תפקיד ובמה.
נהפוך הוא, השופט עצמו (ג'ורג' קרא) שהוא כלל לא יהודי ואינו מזרחי אלא ערבי נוצרי, אינו מזוהה עם אף עדה, יכול היה לעשות את ההכרעה הכי נייטרלית שיש ! בייחוד כדי שלא יהיה מצב שמישהו מחברי הכנסת לא יעז להזכיר את העניין העדתי.
כל העניין הוא מבוכה גדולה לישראל. ובאמת כפי שנכתב, אין זה משנה באם האדם שסרח שייך למוצא מסויים והאם לפי הסטטיסטיקה פוקדי תאי הכלא שייכים לקבוצת מגדר מסוימת זו או אחרת.
מה שכן יכול להיות מכעיס זו השייכות הפוליטית , קצב מילא תפקידים בכירים במפלגת הימין ומזוהה עימה עוד מימי שמיר.אינו חביב התקשורת כפעיל מדי אלא נחבא אל הכלים, לא היה פעיל מדי לעולם ולכן גם לא נאהד על התקשורת ומייד עם רגע הגשת האשמה נגדו התקשורת החלה לחרוץ דינו וגורלו ללא כל קשר באם הוא עשה או לא עשה.
אני בספק אם במקום קצב היה נשיא מזוהה עם השמאל, דינו המשפטי היה שונה , ייתכן והתקשורת הייתה עוסקת בכך פחות ולא מרבה לנפח את העניין.
ואכן, בכירים שהיו סביבו מכל התחומים המקורבים לפוליטיקה ידעו על מעללי מכנסיו ולא פתחו פה, לא בטוח שמישהו שיער שמופעל פה כח פיסי אלא רק ניצול סמכויות ותמימות של עובדות כפופות, , לא שזה בסדר, אבל עדיין ידוע ונפוץ.. והוא לא הדוגמא היחידה.
ממליץ בחום לקרא על כל אחד מהשמות הבאים ולראות באמת כיצד התקשורת התייחסה לכל אחד...

חנן גולדבלט - שחקן, בדרן, גשש בלש. - הממצאים ידועים... סיפור של שנים על גבי שנים.
פרופסור אחי יותם - פסיכולוג מאד מפורסם למי שזוכר,התכנית המפורסמת מהטלויזיה קשר משפחתי. במשך עשרות שנים הפך נערים שהיה תחת טיפולו לעבדי המין החולני שלו. הכל נחשף יום אחרי שהוא מת.
ד"ר יוסף זיידר - בדיוק כמו אחי יותם, , משהו חולני היה בתכנית הזאת קשר משפחתי.
יובל זמיר - שחקן, מורה לתיאטרון, מדובב. . כנ"ל. מעשים מגונים בנערים, פדופיליה וכו'.
מר יצחק מרדכי.. כנ"ל ידוע.
חיים רמון - היה או לא היה  ?
אף הורה אינו מייחל שבנו או בתו ייפלו להיות קרבן לניצול יצר מיני ... אני חושב שמדובר פה בעניין שחייב להתחיל עוד במערכת החינוך מגיל צעיר.. המון הסברה והמון שעות שיחות של חינוך מיני, מה מותר, מה אסור, מה מומלץ ומה לא נכון..זה חסר מאד.

פרויז1

New member
../images/Emo4.gifהתקשורת במשפט הנשיא, ניצלה כוח עודף!

אקדים ואציין כי מייחסים לתקשורת - ונכון עושים - את הכינוי : "כלב השמירה של הדמוקרטיה" . אולם בחברה הקפיטליסטית שהתקשורת מופרטת, אין לה לתקשורת די בקרות, בלמים ואמצעי ריסון שימנעו עוולות לפרטים חסרי ישע. פרסום קל שיכול להרום שמו של אדם, לפגוע במשפחתו או במשרתו של אזרח חסר אמצעי התגוננות, הינו בגדר האפשרי ביותר!!! במשפטם של נשיא, של ראש ממשלה, של שרי ממשלה, חברי כנסת, מנכ"לים, ראשי רשויות מקומיות, קציני צבא בכירים, מנכ"לי תאגידים ציבוריים ועוד שורה ארוכה מאוד של בעלי שררה, תקשורת חזקה ונשכנית - חיונית מאוד. כי בעולם הביקורת הפנימית והציבורית ידוע : "החיות הזערוריות נלכדות בינות לחוטים המסועפים של כורי העכבישים. בעוד שהחיות הגדולות רומסים את הכורים ועוברים דרכם, לעתים כאילו לא היו קיימים". כורי העכבישים הם החוקים של המדינה. החיות הקטנות : האזרחים הקטנים חסרי הישע. החיות הגדולות : בעלי השררה והכח. בית המשפט/שופט ציינו כי משפטו של הנשיא בתקשורת הוכרע. זאת האשמה קשה מאוד של התקשורת בניצול כוחה בצורה עודפת. וזה מסוכן כבר לדמוקרטיה. זה כבר לא "כלב השמירה של הדמוקרטיה"

למעלה