מ
ז
ל
ט
ו
ב

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gifמ../images/Emo23.gifז../images/Emo41.gifל ../images/Emo23.gif ט../images/Emo41.gifו../images/Emo23.gifב../images/Emo41.gif

לאממי
החמודה
ליום
הולדתך
באהבה
מלייצ'יק

נֵנָה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

maxima

New member
מזל טוב אמי ליומולדת..../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

שפע, אושר , ובריאות וכל שתבקשי לו יהי

emmy5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

קבלתי במייל

נֵנָה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifלאממי../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

לאממי הבוגרת והצעירה בשנים
מאחלת לך הרבה אושר ושמחת חיים
שחייך ימלאו בשירים וריקודים
שתמיד נהיה חברים טובים
שרוחך הצעירה את לבנו תנעים
הרבה בריאות ונחת מהילדים והנכדים
מלייצ'יק האוהבת עד מאה כמו עשרים
ולכבודך הבאתי זר פרחים מרקדים

נֵנָה

New member
../images/Emo57.gif ועוד מזל טוב../images/Emo57.gif

אממי, זה לא סתם שכבשת את לבי
הרי מזלך תואם את מזל בתי ונכדתי

ora11

New member
לאממי היקרה ../images/Emo49.gif

כתבתי ברכה לך אממי כמה הודעות למטה. לא פתחתי הודעה חדשה. לא היצלחתי לשלוח לך ברכה מנגנת.

emmy5

New member
ORAאני ממש מאושרת עם כל משיש

לא זוכרת אם כתבתי ,אבל אני מרגישה מאושרת עם כל החברים שלי
תודה לך ...קר בירושלים? כאן יש רוחות ...

מנורה

New member
לאמי../images/Emo49.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

אמי היקרה מלוא הטנא איחולים בריאות, נחת ושמחת חיים להיות פעילה ולהרגיש צעירה כל יום - 365 ימים בשנה מוקפת באהבה של חברים ומשפחה בוקר טוב ויום נעים

bimbo.

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gifלאמי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לאמי החברה היקרה שלנו שפע ברכות ואיחולים ליום ההולדת לחיים ארוכים ומאושרים עם משפחתך ושחייך יהיו מלאי מוסיקה וריקודים

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

לכולם ,איזה הרגשה נהדרת לקום עם כל החברים על ידי ...עם ברכות חיבוקים ונשיקות .תודה לכם .. עכשיו אני הבאתי את העוגה של מנורה ליום הולדת שלי .

yaely2

New member
מנהל
אני מזמינה חסה+כרוב+קצת שומר

שלום לכולם ומזל טוב לאמי, יש לי מכר שעבר 3 (שלושה !!!) קיצורי קיבה, ואחר כך עבר לדיאטה רגילה והצליח להוריד גם בה עד שלב מסוים. בזמן שהיה בדיאטה סיפר לי שאחותו התלוננה בפניו: "מדוע אינך בא? הילדים כל כך אוהבים אותך ומתגעגעים אליך, והוא השיב לה: "כי המקרר שלך מלא מכל רע יעלי

emmy5

New member
יעלוש, דומה למקרר שלי חה חה חה

מה עושים ? לא לקנות? יגידו לא באים , אנחנו לא אוהבים חסה

emmy5

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo25.gifאת רוצה אותי 22.5|

את מבטיחה לעצמך את האמא האוהבת שתתחיל לעשות את הכביסה ...הפעם יש חיתולים חד פעמי ....תודה לך על האיחולים שיהיו לנו הרבה שמחות ..האמא האוהבת אותכם

yaely2

New member
מנהל
בעיה של אמהות. קונים לא אוכלים...

אוכלים לא קונים. מה אני עושה? קונה, ו.................אוכלת הכל לבד
יעלי

למעלה