מסכימה בהחלט אחרי המאבק נגד פוליטיק אצטרף אלייך
0 0mroosh New member 31/7/05 #38 ../images/Emo24.gif את תמיד כותבת את השירים בעברית. זה חמוד! שבת בבוקר, יום יפה, אמא שותה המון קפה,אבא קורא המון עיתון, המון עיתון ולדיתוש יקנו המון -שיהיה לך.
../images/Emo24.gif את תמיד כותבת את השירים בעברית. זה חמוד! שבת בבוקר, יום יפה, אמא שותה המון קפה,אבא קורא המון עיתון, המון עיתון ולדיתוש יקנו המון -שיהיה לך.
0 0mroosh New member 31/7/05 #40 אופס ../images/Emo9.gif היום בכלל יום ראשון! בני מכונת זמן בשביל לקבל את ברכתי.
ד דיתוּש New member 1/8/05 #48 יששש, ../images/Emo65.gif?! שיט, עברתי את גיל 8. סתם, תודה רבה, אקדיש לך מתנה גם- . ותתלהב, זה מאיקאה.
יששש, ../images/Emo65.gif?! שיט, עברתי את גיל 8. סתם, תודה רבה, אקדיש לך מתנה גם- . ותתלהב, זה מאיקאה.
ל לאונרדו החדש New member 31/7/05 #36 A Whisper../images/Emo128.gif בהחלט הבחירה הכי קלה שהייתה לי... למרות שאחריו זה כבר באמת בעייתי.. הדיסק הכי טוב של קולדפליי כל שיר יצירת מופת... ואוי ואבוי לכם אם אתם מעיפים את Daylight לפני הטופ 5! ואוי ואבוי אם Politik עף בין השלושה הראשונים! זה יהיה פשע!
A Whisper../images/Emo128.gif בהחלט הבחירה הכי קלה שהייתה לי... למרות שאחריו זה כבר באמת בעייתי.. הדיסק הכי טוב של קולדפליי כל שיר יצירת מופת... ואוי ואבוי לכם אם אתם מעיפים את Daylight לפני הטופ 5! ואוי ואבוי אם Politik עף בין השלושה הראשונים! זה יהיה פשע!
י ילדה קטנה ואיש מפח New member 1/8/05 #49 ../images/Emo7.gif וויספר. אני דווקא מחבבת אותו הוא מיוחד כזה. איי היר דה סאונד אוף דה טיקינג אוף קלוקססס
../images/Emo7.gif וויספר. אני דווקא מחבבת אותו הוא מיוחד כזה. איי היר דה סאונד אוף דה טיקינג אוף קלוקססס