נוכחות
ברא
2004

../images/Emo41.gifנוכחות../images/Emo41.gifברא../images/Emo93.gif../images/Emo41.gif2004../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

גם כי משעמם וגם כי מתישהו צריך לעשות את זה ועד שכולם בפורום הזה עונים עוברים זמנים אז.... מי בא? וכל אחד שיכתוב גם לכמה ימים ובאיזה מהימים הוא חושב שהכי מתאים מפגשונון סיגנון ניצנים (אני מניחה... לא הייתי שם
) |*אני!
אז אני באה לכל הימים בעזרת השם
ואני אהיה עם חבר שלי גם ו...ו... אהה כן כל הימים ואני חושבת שהכי מתאים מפגש ביום השני לא? כיף חיים!
ניצן

DidjiT

New member
עוד לא סגורה על זה..

אבל רוב הסיכויים שלא =]

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifמה מה מה??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אל תעשי לי את זה חברררררר את חיייבת לבוא
למה למה למה את לא באה? שואה.

DidjiT

New member
תגידי לי ?!

את יצאת מהכוס של אמא שלי??? לא!!!! אז מה את קוראת לי אחותי?

DidjiT

New member
חמודה!

לפי הטבעת של אחותך, דלית כן? רק יוסי מגיע! ולשל שני? טוב זה אני לא יודעת... אבא שלך אף פעם לא היה במיאמי. אז לא ייתכן שיצאתי מהכוס שלו! חה.

זה באמת כ"כ בעיה להשיג כסף?

לי יש ממה שעבדתי אבל בעיקרון אם הייתי מתאמצת טיפה יותר הייתי מתנדבת ומקבלת כרטיס או לא יודעת... מקמבנים
יאללה יא חומוס....

DidjiT

New member
לא...ממש לא..

גם יש לי יום הולדת עוד מעט אז אני יקבל כסף מכולם.. אבל גם לא כל כך חשוב לי לבוא לזה.. לא יודעת למה.. אין לי מצב רוח לפסטיבל עכשיו! =]

DidjiT

New member
עוד לא סגורה על זה..

אבל רוב הסיכויים שלא =]

אוווווווווווופ

חרא לורוצה!!! תמיד דופקים לי תתאריכים... הם לויכולים לשים את זה על חול המועד??יש להם הכי הרבה זמן שמה!! אבל לאאאאאא...........על החג בווול..ואחרי זה גם על שבת קצת ככה..בשביל הכיפ..שיהיה.... חרא עליהם... אופ כל כך רציתי....
חפיפ..

למעלה