אני לא בא רחוק מדי...
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 4/9/04 #33 ../images/Emo41.gifwww.beresheet.co.il../images/Emo41.gif תתפנאני לך... למרות שמשומה עדיין לא פירסמו ת'לו"ז.... אבל שמעתי שיש מוש ועברי ו... אממ אהה סאבלימינל... חטטי לך באתר
../images/Emo41.gifwww.beresheet.co.il../images/Emo41.gif תתפנאני לך... למרות שמשומה עדיין לא פירסמו ת'לו"ז.... אבל שמעתי שיש מוש ועברי ו... אממ אהה סאבלימינל... חטטי לך באתר
ק קרמבואית©1 New member 5/9/04 #37 ויש גם.. במת בארבי שיופיעו בה אמנים מהבארבי, ובמת עולם עם מוזיקה אתנית ואפריקאית וכאלה, ויהיה מעגל המעגלים- רוצים לעשות את מעגל המתופפים הכי גדול שהיה אי פעם ולהיכנס לגינס.. בקיצר יהיה פנאן!!!!
ויש גם.. במת בארבי שיופיעו בה אמנים מהבארבי, ובמת עולם עם מוזיקה אתנית ואפריקאית וכאלה, ויהיה מעגל המעגלים- רוצים לעשות את מעגל המתופפים הכי גדול שהיה אי פעם ולהיכנס לגינס.. בקיצר יהיה פנאן!!!!
ש שרוטה במוח New member 3/9/04 #15 אני באה! לכל ה3 ימים... מפגש אפשר לעשות באיזה יום שבא לכם... אני בעד הלילה של היום הראשון יכול להיות נחמד
אני באה! לכל ה3 ימים... מפגש אפשר לעשות באיזה יום שבא לכם... אני בעד הלילה של היום הראשון יכול להיות נחמד
ש שרוטה במוח New member 3/9/04 #17 אני יודעת=\ ניסיתי לשנות...ואז זה עושה לי בעיות והפיטריות יעלמו לי מהחתימה..ואני קשורה אליהן.. אז שיהיה שוב חורף ויהיו תאייקונים של הפטריות אני אשנה=]
אני יודעת=\ ניסיתי לשנות...ואז זה עושה לי בעיות והפיטריות יעלמו לי מהחתימה..ואני קשורה אליהן.. אז שיהיה שוב חורף ויהיו תאייקונים של הפטריות אני אשנה=]
P pompii New member 4/9/04 #18 באה../images/Emo79.gifבאה../images/Emo79.gifבאה אני שוצי ושתי חבות שלנו.... YE! וגם אישתה של שוצי מאיה הכפרע!!!!!!!!!!! נתראה שם!!! כפרות עליכם
באה../images/Emo79.gifבאה../images/Emo79.gifבאה אני שוצי ושתי חבות שלנו.... YE! וגם אישתה של שוצי מאיה הכפרע!!!!!!!!!!! נתראה שם!!! כפרות עליכם
מ מסיבת התה של אליס New member 4/9/04 #29 YO YO מי בא? אני כמובן.. חי חי... "מי לקח אותך גבוה.. מי השאיר אותי לבד.."
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 4/9/04 #35 יהיה פיצוץ פיצוץ יהיה../images/Emo9.gif "ציפורים עפות ברוח להן תמיד יש קן לחזור...."