נוכחות
דצמבר
2004

../images/Emo41.gifנוכחות../images/Emo41.gifדצמבר../images/Emo41.gif2004../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

כמעט שכחתי
יאללה תתפקדו
אהה ומצטרפים חדשים--> תרשמו את עצמכם גם פה וגם תפתחו לכם שירשור משלכם ונוכל לעשות לכם ברוכבא וזה וזה והרי שאלנון התפקדות דצמבר 2004
שם:
שיר אהוב של השוטים:
שיר אהוב של מוש(חחח בקרדיט!):
עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם:
מהי אהבה?
תיכנונים לחג החנוכה
: וזהו לילה טוב ודצמבר שמייח לכולנו:):)
ניצ

sHotZy M

New member
yessssss ../images/Emo3.gif

שם: מור(שiצי)נגד
מקום: ביתי הקט בראשל"צ לץ
|שיר אהוב: "מה קרה לך" "אח של סאלים" "מי"
שיר אהוב של מוש (איי איי איי ניץ
): "כמה שירים"
עוד פורומים: לפעמים מיקה קרני וקוראת בכתיבה יוצרת
מהי-
-
: משהו לא מובן... אי אפשר להסביר אותו משהו מטורף ויוצא מכלל שליטה ברגע שנכנסים אליו...
תכנונים לחג החנוכה
: לעבוד...ולעשות כייף כמה שאפשר...
אוהבת את כולכם
לילה טוב מקסימים שלי
שiצי

פעם ראשונה שיש לי זין לענות

על השטויות האלה אהה בעצם כבר עניתי על כמה שאלונים אז לא משנה דרור מימון 16 עומר(יישוב ליד ב"ש) אההההם מי זה הזמן אין ???אלוהים יודע ללמוד לפיסיקה לסוע לראשון וחיפה לבקר חברים ואולי מפגש פורום יום טוב דרור

../images/Emo138.gif

והרי שאלנון התפקדות דצמבר 2004
שם: חוסה
מקום: זכרון יעקב
שיר אהוב של השוטים: אמונה
שיר אהוב של מוש(חחח בקרדיט!): כרגע יםםםם
עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם: וואי כבר נטשתי את כל הפורומים,ואת המחשב בכלליות...אולי קצת באביב גפן
מהי אהבה?רגש חזק ,משיכה,כימיה,קסם...ומשהו מלא בהפתעות וריגושים
תיכנונים לחג החנוכה: מפגש פורום אביב ושוטים, מסיבה כלשהי, אולי גם הופעה...וסתם להסתובב ברחוב

אפצ'יייייי../images/Emo187.gif

שם: נועה
מקום: רמת-גן
שיר אהוב של השוטים: לובש חם >חורףףף- אההה אהה איזה קישור! חח<
שיר אהוב של מוש: הנה זה בא
עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם: נירוונה
מהי אהבה? שיט אחד גדול. לא?
תיכנונים לחנוכה: אין לי מושג..

חחח כולם ענו על האהבה../images/Emo9.gif

אני- שם:ניצן גיל:16+ אבל כזה שעדיין אני לא יכולה להתחיל ללמוד נהיגה מקום:מבשרת (הפסקתי לכתוב ירושלים
) שיר אהוב של השוטים:אמממממ דקה בפרד"ס ודאי!! כמעט שכחתי ממנו:):) שיר אהוב של מוש(חחח בקרדיט!):מדבר
עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם:
מהי אהבה?חחח אנחנו פשוט לומדים את זה עכשיו בפילוסופיה... תמחייבים לסלוח לי אבל אני כל הימים והלילות חושבת על מה שלומדים עכשיו בפילו....פילווו
תיכנונים לחג החנוכה:חחח כמו מורה... אממ חנוכה דרום והוווו יש לי משימה חשאית לחג...
וגם מפגש אם יהיה:) אוהבת

היניי

שם: עדי גיל: 16.7 (עוד כמה ימים נו) מקום: חיפהההה שיר אהוב של השוטים: בבניין, משתוללים בכפר, אח של סאלים נו יש כמה.. שיר אהוב של מוש: את, יה עוד פורומים: מוקי מהי אהבה: החיים תיכנונים לחג החנוכה: בעעע הרבה מתמטיקה, מפגש!, חברים חברות,יומולדת לחברת ילדות, מפגשי משלחת והמממ לא יודעת ספנונטיייי....

RedDesert

New member
נוכח

שם: רוןןןן גיל: 14.5 מקום: כפר עזה שיר אהוב של השוטים: הכל מן ג'ה שיר אהוב של מוש(חחח בקרדיט!): מדבר ודרך עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם: אין מהי אהבה? הכל וכלום תיכנונים לחג החנוכה: איןן

nawa

New member
אנוכי

שם: נאור גיל: 29 מקום: קרית אתא/נתניה שיר אהוב של השוטים: מי שם ידו שיר אהוב של מוש(חחח בקרדיט!): ספינה עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם: אממממ מהי אהבה? אמון, הבנה, יחד תיכנונים לחג החנוכה: טיול

fleaboy

New member
אנוכי פה :]

שם: נדב גיל: 16 מקום: נטף (כן, זה מקום :]) שיר אהוב של השוטים: מה רק אחד? :| הממ... נגיד שקול גלגל אבל זה מתחלף הרבה! חח שיר אהוב של מוש (שמתם לב שכולם ענו על זה מהדיסק החדש? חח): ועוד יום\ים... עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם: ראסטאפריי ישראל מהי אהבה: ואוו שאלה טובה :] הממ... קשה לענות, זה מעבר למילים... תיכנונים לחג חנוכה: טיול של נטף לערבה, וטיול עם חוגי סיור לאיזור של נחל צין

../images/Emo36.gif../images/Emo95.gifME../images/Emo95.gif../images/Emo26.gif|ג'ירפה|

שם:רוני
מקום:טבעון עיר הקודש
שיר אהוב של השוטים:לא עונה על זה. שיר אהוב של מוש(חחח בקרדיט!):ניצ בובע אני עושה עלייך חרם!יש שאלות שאי אפשר לענות עליהם..
עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם:למה שתרצו לעקוב אחרי?
מהי אהבה?אי אפשר להגיד במילים..זה יצא לא ברור..:| תיכנונים לחג החנוכה:לישון,לישון,ללכת לבקר את רעות,לישון,לישון,ת"א,לישון,מפגשלכם[
]לישון קצת..וזהו

תתתמר

New member
../images/Emo26.gifנוכחת!!!../images/Emo36.gif

שם: תמר
מקום: הוד השרון
שיר אהוב של השוטים: "אח של סאלים"
שיר אהוב של מוש(חחח בקרדיט!): "עד אליי"
עוד פורומים שתמצאו אותי בהם: שוטי הנבואה-הרשמי
מהי אהבה? הרגש הכי גדול בעולם
תיכנונים לחג החנוכה: כנס פשצי"ם, יומיים בירושלים+הופעה של שוטי הנבואה, יומיים בת"א, הרבה געגועים לאסף שלי (שנמצא בפולין)

../images/Emo187.gifנוכחת../images/Emo9.gif

שם: לי גיל: 16 וחצי מקום: חיפה טוף..קיצרתי קצת..קשה לי לבחור שיר אחד של השוטים/מוש.. תיכנונים לחג החנוכה: להשלים שעות שינה..מפגש פורום..להיות עם חברים, אולי לסוע לפסטיבל קשת..והופעות:)

למעלה