שם:צוף גיל:11.5 מקום: רקפת שיר אהוב של השוטים: פאנן, כל הילדים, אין סופי, מי וכו' וכו'...בקיצור כולם! שיר אהוב של מוש(חחח בקרדיט!): בטח שאבוא עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם: אממ...אין.. תיכנונים לחג החנוכה:אין ממש...אוי להסתובב עם חברות
שם:רונית גיל:17 מקום:חיפה שיר אהוב של השוטים:לובש חם שיר אהוב של מוש(חחח בקרדיט!): לא יודעתת עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם:דוליז, צופים בערך..אבל למה שתרצו לעקוב אחריי:O מהי אהבה?מהי פלצנות? תיכנונים לחג החנוכה:לחרוש למתמטיקה לחרוש לתיאוריה לעשות תיאוריה לעבור את התיאוריה לעשות 2 פעולות מטורפות ושוות, לנוח!
שם:אור גיל: 20 מקום: רמת הגולן שיר אהוב של השוטים: אח של סלים שיר אהוב של מוש(חחח בקרדיט!): יה עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם: אין מהי אהבה? אחת מנפלאות בריאה תיכנונים לחג החנוכה: צבא ההגנה לישראל (באסה) חג שמח לכולכם
שם: הדס מקום: עמק חפר גיל: 17 וחצי שיר אהוב של השוטים: דקה בפרדס שיר אהוב של מוש:וואי לוידעת... יש הרבה אבל בעיקרון אני יותר אוהבת את השוטים... מה זו אהבה: טעם החיים תכניות לחנוכה: ליסוע עם חברות שלי לטיול חנוכה מסורתי שאנחנו עושות מידי שנה... פורומים אחרים: הפורום של שבק ס אימפריה טוב זה לא היה ארוך ושוב אומר לאחר תקופה קצרה בפורום: אחלה פורום!!
שם: יוני (גירל) גיל: 15 מקום: צפווון... שיר אהוב של השוטים: כרגע "מי" שיר אהוב של מוש(חחח בקרדיט!): "הנה הוא בא" עוד פורומים שאם במקרה תרצו לעקוב אחריי תמצאו אותי בהם: הדורבנים, הדג נחש... מהי אהבה? דבר שאף גבר לא מרגיש אלי...
תיכנונים לחג החנוכה: טיול 5 ימים של השמו"ץ, נסיעה לת"א לאחותי...