נוכחות
ינואר
2005

../images/Emo41.gifנוכחות../images/Emo41.gifינואר../images/Emo41.gif2005../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אלוהים ישמור! איך שכחנו? ועוד שנה חדשה והכל.... בחיי אז שלום שלום חדשים וישנים כולם ממלאים וכיף חיים
שם: גיל: מיקום בארץ: תחביבים: דבר טוב מהשנה החולפת: ציפיות מהשנה החדשה: שיר אהוב של השוטים: הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): וכמו שנאמר: שורה חופשית
:
חמודים! שתהיה לכם שנה מלאה באהבה ושמחה
ניצ

ודאי שאכתוב

שם:ניצ גיל:16 וחציון מיקום בארץ:ירושלים חח תחביבים:חח מה תחביבים?? אני כתבתי את זה? אינעל דינק... אאהההלה סריגה ותנ"ך--> זה אחלה מקצוע בחיי דבר טוב מהשנה החולפת:הרבה אהבה ציפיות מהשנה החדשה:הרבה אהבה שיר אהוב של השוטים:אממ חח לא שומעת כ"כ שוטים כבר... דקה בפרד"ס פעם אחרונה שבדקתי הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): סבבה 6:)) אוסף להמונים.... דוגרי הכל בו זה אהוד בנאי ופורטיס סחרוף בערך וכמו שנאמר: שורה חופשית :די די אין לי כוח לשטויות האלה יו אבל לאחרונה יצא לי להשתמש הרבה ב- למה לעשות מחר את מה שאפשר לעשות מחרתיים? (נאמר לאח שלי כשהוא רצה לעשות שיעורים במקום לשחק איתי, חצוף
נו התחשק לי בול קליעה!) שבוע טוב!

ודאי שלא../images/Emo31.gif

חחח אם היית יודעת כמה דברים אני עושה עכשיווווו 1.צעיף שמישהי הזמינה במלא כסף אז הסכמתי (בכלל חד פעמית.. אני שונאת לעשות בהזמנה) 2.צעיף חדש שאני מנסה 3.צעיף לחבר שלי 4.כובע במסרגה עגולה 5.כובע בקרושה 6.חותלות בעגולה והכל בו זמנית חח:)) noo time noooo

fleaboy

New member
אני נוכח :]

שם: נדב גיל: 16 מיקום בארץ: נטף תחביבים: חח מרגיש כמו כיתה א' כשמכירים את כולם... לנגן, לשמוע מוזיקה, לשחק הוקי, לסוע באופניים, לעשות כיףףףףף :] דבר טוב מהשנה החולפת: רגאייי :] ציפיות מהשנה החדשה: מוזיקה והרבה הרבה כיף :] שיר אהוב של השוטים: הממ לוידע... אני אף פעם לא עונה על אלה חח הדיסק שיש לי עכשיו במערכת: מוש בן ארי - עד אליי. בפטיפון: וודסטוק... במחשב (מה שאני שומע עכשיו): lee perry & the upsetters - the ganja man שורה חופשית: We refuse to be What you wanted us to be We are what we are That's the way it's going to be, if you don't know You can't educate I For no equal opportunity Talking about my freedom People freedom and liberty (bob marley - babylon system) שנה טובה לכולנו :]

תתתמר

New member
סוף סוף! ../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif

שם: תמר בנימיני
גיל: עוד חודשיים 15! (ואז אני סוף סוף אקבל סורק! התרגשות!)
מיקום בארץ: הוד השרון
תחביבים: גיטרה, נוע"ל, משצי"ם, מועצת נוער, חברים ואסף
דבר טוב מהשנה החולפת: כל מיני..... קורס משצי"ם
ציפיות מהשנה החדשה: להתקבל לתיכון טוב!!!!!!!!!
שיר אהוב של השוטים: תשאירי לי פרח + סולו של אסי
הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): לינקין פארק במחשב, אינקבס במערכת
וכמו שנאמר: שורה חופשית : תאהבו את העולם, והעולם יאהב אתכם!

nawa

New member
נוכח

שם: נאור גיל: 29 מיקום בארץ: ציר קרית אתא-נתניה תחביבים: הרכבת פאזלים דבר טוב מהשנה החולפת: חברה ציפיות מהשנה החדשה: דיסק חדש לשוטים שיר אהוב של השוטים: מי שם ידו הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או שמא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): אצלי הכל במחשב ואני שומע כרע מוקי-אלוהים וכמו שנאמר, שורה חופשית: "אנשים היודעים כיצד להעסיק את עצמם תמיד מוצאים זמן חופשי בעוד אלה שאינם עושים דבר תמיד ממהרים"

גמני =)

*שם:לי-אור *גיל:14 *מיקום בארץ:נתניה *דבר טוב מהשנה החולפת:האמת שיש די הרבה אבל... קורס צלילה (כוכב ראשון) *ציפיות מהשנה החדשה:שוב יש הרבה אבל.... לעשות כוכב שני =) *שיר אהוב של השוטים:אמממ הייתי מניאק ואמונה אני חושבת *הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל):דיסני *שורה חופשית: אין לי כוח עכשיו

אניייי

שם: צוף (מעדיפה שיקראו לי צוצה) גיל:12 מיקום בארץ:רקפת (צפון) תחביבים: לרכב עם סוסים ולנגן על תופים דבר טוב מהשנה החולפת: לשמוע הרבה מאוד שוטים זה עושה שנה טובה! ציפיות מהשנה החדשה: אמממ... שיר אהוב של השוטים: דקה בפרדס הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם : חג מועד ונופל-מאיר אריאל

../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo110.gifאיך זה נשכח?!../images/Emo12.gif

שם: רונית גיל:17 (אני לא רגילה לכתוב 17!!! אני תמיד באה לכתוב 16..שיש..) מיקום בארץ:חיפה! תחביבים: בלעכס..תחביבים..צופים, מחשב, לצייר ולעשות דברים אומנותיים:), D: דבר טוב מהשנה החולפת:טיול שנתי, נסיעה לאילת עם חברים:) ציפיות מהשנה החדשה: שלא תהיה קשה בלימודים!!!! שיהיו לי חיים חוץ מלימודים וצופים:) הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): שוטים וכמו שנאמר: שורה חופשית : אין לי מה לכתוב, אני קצת ממהרת לפורום ח':p

מתפקדת!

שם:גל פרנקל גיל: 14 וחצי מיקום בארץ: כפר סבא (רולז) תחביבים: לשמוע מוזיקה, מועצת נוער, לשחק את משחק התפוז (חח עזבו) ומש"צים דבר טוב מהשנה החולפת: אמ... הצטרפתי למועצה נראה לי ציפיות מהשנה החדשה: שאני יתקבל לכיתה מדעית (לא נראה ככ עכשיו ) שיר אהוב של השוטים: אמונה ופרילי הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): היהודים בלייב (דיסק א) שומעת במחשב: רוקפור- טוב לי וכמו שנאמר: שורה חופשית : Ev'ry day the bucket a-go-a well One day the bottom a-go drop out שנה טובה!

פיטפיט

New member
חזרתי...

שם:כרמית גיל:17.5 מיקום בארץ:ראשל"צ...ובעיקר בנוע"ל בראשל"צ... תחביבים:מוזיקה, חבר, נוע"ל...ומוזיקה!!! דבר טוב מהשנה החולפת:חבר, רישיון...המוווווווון....שנה הזוייה בעיקר ציפיות מהשנה החדשה:שייה כיף,טוב ואהבה שיר אהוב של השוטים:"משתוללים בכפר" הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל):חומר מקומי של הדג נחש וכמו שנאמר: שורה חופשית :eek:ne love...

פיטפיט

New member
חזרתי...

שם:כרמית גיל:17.5 מיקום בארץ:ראשל"צ...ובעיקר בנוע"ל בראשל"צ... תחביבים:מוזיקה, חבר, נוע"ל...ומוזיקה!!! דבר טוב מהשנה החולפת:חבר, רישיון...המוווווווון....שנה הזוייה בעיקר ציפיות מהשנה החדשה:שייה כיף,טוב ואהבה שיר אהוב של השוטים:"משתוללים בכפר" הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל):חומר מקומי של הדג נחש וכמו שנאמר: שורה חופשית :eek:ne love...

למעלה