נוכחות
ינואר
2005

../images/Emo110.gifיופי שיש מליוני שבטים:S

ואת מתכוונת מרכזת שבט או ראש שבט??? בת כמה היא?? ואיך קוראים לה? ותשאלי אותה איזה שבט, ומתי היא עוברת!!

מתפקדת!

שם:דגן שקד גיל:14 מיקום בארץ:צפון תחביבים:ציור,שמיעת מוזיקה.. דבר טוב מהשנה החולפת:כלום?!? סתם...אולי...החולצה שקנו לי שבוע שעבר.. ציפיות מהשנה החדשה:מממ....אין לי שמץ... שיר אהוב של השוטים:יפייפיה! הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל):אקווה וכמו שנאמר: שורה חופשית :למה לא שורה כלואה?

אני:]|ג'ירפה|

שם:רוני גיל:13 מיקום בארץ:טבעון תחביבים:המ? דבר טוב מהשנה החולפת:נעע ציפיות מהשנה החדשה:שיהיה טוב שיר אהוב של השוטים:לא סיכמנו משו בקשר לשאלה הזאת!? הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל):היהודים live וכמו שנאמר: שורה חופשית :חח אלה ייתי פה שניםם!!התגעגעתי:]

אני אני!

שם: נועה
מיקום בארץ: רמת גן
תחביבים: גיטרה, סוסים, מוזיקה, לישון
דבר טוב מהשנה החולפת: וואי.. אין לי מושג.. סוסים?..זיכרון מתוק..צריכה לחזור לרכוב!
ציפיות מהשנה החדשה: שתיגמר מהר ואני כבר אסיים ביצפר..יהה!
שיר אהוב של השוטים: לובש חם
הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): החדש של מוש..בדיסקמן
וכמו שנאמר: טרה לה לה?
שורה חופשית : אני כרגע בשבוע עמוס של הפקת סרט!! אנחנו מצלמים במשך 6 ימים...וזה מעיייף..והיום היה רק היום הראשון..הצילווו ומחר מתכונת בחיבורר -בעעע

[[[[:

שם:מעיין גיל:16.5 מיקום בארץ:נתניה תחביבים:מוסיקה ולקרוא ספים ואנלא חנונית[;חחחחח דבר טוב מהשנה החולפת: הראסטות שעשיתי גרררררר[: ציפיות מהשנה החדשה: למצוא חבררר [[; שיר אהוב של השוטים: תשאירי לי פרח הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): nightwish וכמו שנאמר: החיים יפים שורה חופשית :אני דאי חדשה פה בכל אופן החיים יפים[[[;

Kremboim

New member
אני חייב לציין שאני תמיד פה! :)

שם:רועי וגיא (תאומים ) גיל:עוד שלושה חודשים 18 מיקום בארץ:רעננה תחביבים:לסיים בגרויות לתקופה הזו. דבר טוב מהשנה החולפת: אהההה אני לא יודע אם זה טוב,,, אבל הלכתי למסיבה בת זונה בסילבסטר ! :) ציפיות מהשנה החדשה:שתהיה שנה טוב! :) שיר אהוב של השוטים:כמו גלגל הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): סיסק של בוב מארלי וכמו שנאמר: שורה חופשית :קפצו לי! ועוד אחד... למה היא לא מיתקשרתתת ! חחחחח...:) ביי וערב נעים!

וכמובן אני.. ../images/Emo9.gif

שם: דניאל.. גיל:17 מיקום בארץ:דימונה שלנו.. תחביבים:תופים, גיטרה, גיטרה בס, פסנתר ,מחשב,טיולים.. דבר טוב מהשנה החולפת: התקדמות עם הלהקה שלי.. ציפיות מהשנה החדשה: יותר התקדמות עם להקתי והצלחה בבגרויות.. שיר אהוב של השוטים: מי שם ידו/ אין אני/ קול גלגל הדיסק שיש לי עכשיו במערכת: ג'ירפות - משוחח עם כסא. וכמו שנאמר: שורה חופשית : ג'ה איז וואן, וואלה כולו מין אללה..

|פיס|

שם: חוסה גיל: 17 מיקום בארץ: זכרון תחביבים: להיות חוסה דבר טוב מהשנה החולפת: כל השנה היתה דבר די טוב בכללי ציפיות מהשנה החדשה: לעשות עם עצמי משו שיר אהוב של השוטים: אממממ וואי כבר טחנתי אותם טו מאצ'. אמונה
הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): מוקי-שמע ישראל....מה שאני שומעת עכשיו במחשב וכמו שנאמר: שורה חופשית : תיהיו חופשים

DidjiT

New member
הממ..

נולדת ב5 לאוגוסט 1988 בואו נחשב... 5 ל9 = את בת 16 וחודש. 5 ל10 = את בת 16 וחודשיים. 5 ל11 = את בת 16 ושלוש. 5 ל12 = את בת 16 וארבע. 5 ל1 = את בת 16 וחמש. עדיין אין לך 16 וחצי, אז איך את בת 17...

RedDesert

New member
באיחור...

שם: רון גיל: 14.5 מיקום בארץ: כפר עזה (שלא יעשו לי על זה עניין...אנחנו לא התנחלות ולא מפנים אותנו...) תחביבים: לנגן לשתוק לחשוב וכו' דבר טוב מהשנה החולפת: היא עברה... ציפיות מהשנה החדשה: שגם היא תעבור שיר אהוב של השוטים: הכלן מן ג'ה הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): חבילה של שלושה דיסקים של הscorpions...(אין מה לעשות...אחלה להקה...) וכמו שנאמר: שורה חופשית : בראשית ברא ה' ושכחתי את ההמשך..

נוכחת!!!!

שם: הדס גיל: 18 טרייה מקום בארץ: עמק חפר תחביבים: מוסיקה לנגן בגיטרה תאטרון דבר טוב מהשנה החולפת:אמממ לוידעת... ציפיות מהשנה החדשה: למצוא מקום נורמלי להתגייס אליו שלא יבאס לי תחיים!!!!! שיר אהוב של השוטים: היה ונשאר דקה בפרד"ס דיסק במערכת: שבק ס אימפריההההההההההההההה משפט חופשי: אני אעשה הכל כדי לא לעשות כלום!!!
טוב סבבה נתראה בשמחות!

../images/Emo187.gifנוכחת../images/Emo9.gif

שם: לי גיל: 16 וחצי מיקום בארץ: חיפה תחביבים: לישון
לצייר, לשמוע מוזיקה, ללכת להופעות וסתם להיות עם החברים.. דבר טוב מהשנה החולפת: הרבה..היתה שנה מנוצלת כזאת..הכל בזכות החופשים
ציפיות מהשנה החדשה: שיהיה כייף[?] ושאני אלמד כבר לנגן בדיג'.. שיר אהוב של השוטים: לא יודעת לבחור..כולם יפים
הדיסק שיש לי עכשיו במערכת או מה שלא יש לכם (חח טייפ במקרה שלי למשל): האוסף של איפה הילד..חמי מלך

למעלה