נולד יורש 21.

יו45

New member
מכבי - ריאל

רגע האמת של מכבי מגיע מחר , הפסד והחלומות על פיינל פור יחכו לשנה הבאה בתקווה שתהיה קצת פחות חסרת מזל מהנוכחית.. ניצחון ואפשר להתחיל להזמין כרטיסים למדריד. מכבי מגיע כאנדרדוג אחרי התצוגות הלא מחמיאות לאחרונה אבל היא בהחלט יכולה לעשות את זה הכול תלוי בשאלה איזה מכבי נקבל מחר זו של ריאל או זו של אולימפיאקוס. מי שיהיה חייב להתעלות מחר זה ניקולה שיכול לעשות את ההבדל אם רק יבוא מפוקס וחד , מי שעוד יצטרך לצאת מהאפטיות שתקפה אותו לאחרונה זה הלפרין אם שניהם יהיו טובים כל הקבוצה תהיה טובה. המשחק מחר ב 21.45 שידור בערוץ 10 , באתר ספורט 5 וברשת ב` .

מכבי תשמרו על הרוולללללללללללללללל!!

הוא שד משלוששששששששששששששששששששששש תתעוררווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

צ`רלס סמית

לא יתפוס עוד יום כזה גרוע כמו המפגש הקודם. ריאל לא הפסידה 21 משחקים בבית, וגם נתנה תצוגות מאז התבוסה בנוקיה שאצל מכבי הייתה רק ירידה. אז פייבוריטים אנחנו לא, ואם ניקח ריב` כמו שצריך אז יש סיכוי.

בSSטון

New member
לא מדויק

גם אם מכבי מפסידה היום, היא עדיין יכולה לעלות מהמקום השני. אמנם לקבל את צסקא בהצלבה עם יתרון ביתיות רוסי זה לא החלום הרטוב שלנו, אבל זה לא נגמר כל עוד שזה לא נגמר. נכון לעכשיו זה לא נראה טוב, אבל זה גם מה שאמרנו לפני 3 שנים, 2.2 שניות לסיום המשחק מול ז`לגיריס.בהצלחה.

nitzan941

New member
משחק חשוב מאוד למכבי. בווינר נותנים להם 7 פור

אם נראה את מכבי הלוחמנית של שרף- אנחנו מנצחים!!! העיקר שהם יבואו עם אמונה, ינצחו את הספרדים (פורצה בארסה) ואני גם לוקח בווינר פי 1.80 אחלה ערב!

מכבי קבוצה מאד לא צפויה

מה שעושה את המשחק מאד קשה לניחוש הערב ,מדובר בשתי קבוצות הכי טובות בבית ,ההפסד שבוע שעבר הרס את התוכניות לסיים ראש בית ,אני מקווה שימצאו תחליף לפייזר בעמדה שלו ,בנתיים מתעקשים לתת קרדיט לא מובן לקאמינגס שבמילא ישחורר בסוף העונה.

יו45

New member
אפשר להבין את חוסר היציבות

קבוצה שחסרים לה שלושה שחקני מפתח כמו טל , ניקולה (הוא עדיין לא חזר מהפציעה) ופייזר צריכה לומר תודה שהיא סובלת מחוסר יציבות ולא מדשדשת בתחתית על בסיס קבוע.

שומו

New member
מה החמישיה שלכם../images/Emo35.gif

שלי: וויל הדביל, דריק, מוריס, עומרי וגארסיה\באטיסטה.

לא מבין את צביקה

נכון הלפרין לא משהו בכמה משחקים האחרונים אבל למה להעדיף א7 קאמינגס שהוא לא משו כל העונה! אבל אולי הוא יבריק היום. מי יודע..

Thierry Henry

New member
אפשר להתחיל להיפרד מאירופה.

זה נראה בדרך הבטוחה לתבוסה ואנחנו נהיה תלויים בחסדיה של ריאל נגד אולמפיאקוס בשבוע הבא במידה ונצליח לנצח את ז'לגיריס. בכל אופן, בשלב הבא זו כנראה תהיה צסקא כמארחת ומכבי נראת פשוט זוועה.. עוד עונה בלי פיינל פור, עונה בלי הגביע...האמת? אני חרד לגורל האליפות אפילו יותר מבעונה שעברה.

משחק גרוע של מכבי!!

הרבה איבודים והגנה מצויינת של ריאך אנחנו יכולים לצאת כרגע רק עם אטרף שלשות 65:55 לריאל ונשאר בקושי 4 דקות לסיום הרבע השלישי

למעלה