נולד יורש 21.

modz0r

New member
הלפרין מדהים אותי כל פעם מחדש

לצד רגעים שרואים אותו עומד בצד ומפחד להתקרב לכדור, כאילו הוא אומר "עזבו אותי. תנסו אתם", יש קטעים שהוא לוקח את הכדור, לא סופר אף אחד, ומציל למכבי את המשחק. תגידו מה שאתם רוצים, כל כך כיף שהוא שלנו.

אידי32

New member
הלפרין עם מהלכי קלאץ` אדירים...

מוריס היה פנטסטי לא פחות במאני טיים. הבחור פשוט גניבה. הוא קלע לדעתי 4-5 לשלוש. וניקו כל מילה מיותרת. הוא פשוט שחקן אדיר. והיום הוא הרבה שהרגל שלו עדיין מתפקדת איכשהו...

Thierry Henry

New member
../images/Emo41.gif נולד יורש 21.

3 דקות לסיום הרבע השלישי, 13 דקות לסיום המשחק כולו ומכבי נראת בדיוק כמו העונה של ביינום, עולה, יורדת, שוב עולה, מתרסקת ואז שוב עולה, רק כדי ליפול שוב. אלא שאז צביקה מסמן איזה משהו ליותם, אומר לו לשנות הגנה, שלח כינה אותה בוקס וואן שלפי ההסבר לו זו למעשה אזורית של 2 מקדימה 2 מאחורה ו1 שרץ אחריי השחקן הבולט של היריבה, הלפרין עשה את זה על בולוק שבאותם הרגעים היה בדרך לשלוח את מכבי הביתה עם תבוסה כואבת. הלפרין בשתי פעולות טובות בהגנה מציל את מכבי ומשנה מומנטום, רץ קדימה, דופק שתי שלשות. אחת חופשייה, השנייה תחת לחץ וברגע מ-13 זה -7..אפשרי לא? ניהול משחק מושלם של הלפרין מסדר למכבי עד סוף הרבע עוד שלשה של ביינום, האלי הופ של מוריס ושלשה של ניקולה שמעלה את מכבי ליתרון. אלא שאז, ביינום ככה לא ממש הבין מה קורה ואיך זה שהוא לא חיבל במשחק ההתקפה של מכבי במשך 2 וחצי דקות, עושה שתי שגיאות רצופות וריאל חוזרת ליתרון, אלא שהתקפה אחרונה , הלפרין רואה שביינום בטירוף ומשאיר לו כדור. ביינום משתגע לו בדרך להוצאת כדור טובה וניקולה דופק שלשה מכבי ב71-70. זה בטח לא הסיפור המרכזי, אבל זה מה שנקרא, האסיסט שניקולה סידר למכבי כדי לבוא לרבע רביעי בטירוף. ניהול משחק נהדר של צביקה וניהול עוד יותר טוב של הלפרין מחזיקים את מכבי בתמונה גם כשריאל מתחילה לצלוף מכל נקודה אפשרית אלא שמכבי מאבדת שוב את הראש, אבל שוב זה יותם שבמקום. לוקח את הכדור, אין לו זמן והוא חייב 3 נקודות..אז מה אפשר לעשות? אפשר לתת לשארפ שכמובן חי על רגעים כאלו ובסוף אם לא יצליח, אז לא נורא..זה עדיין אותו שארפ של נס ז'לגיריס, אבל אפשר גם לשם שינוי להראות שהלפרין הוא כבר לא עוד שחקן עם פוטנציאל שכנראה לא יתממש עד הסוף והלפרין שיודע את זה, עושה את מה שצריך. עושה הטעייה על השומר שלו, לוקח זריקת 3 קשה, אבל לא כמו שהיא נראת כשהוא מיושר עם הגוף לסל, מוסיף עוד מומנט שארפי עם כיפוף חזירי משהו של הבירכיים ודופק שיוויון ששולח את מכבי להארכה. ובהארכה? אין מה להגיד. ניהול משחק פשוט נדיר של יותם, מוריס שעד אותו רגע שבו יותם לקח בעלות על המשחק החזיק כמעט לבד את מכבי דואג לתת את השלשה שתשנה את הפנים ותהפוך את זה ממשחק של 1-2 נקודות למצב שבו ריאל חייבת בכל פעם לסגור 3 הפרש. בכל פעם שריאל קלעה מהקו, מכבי ידעה לפנות את שארפ ושארפ, אז הוא לא צריך רק 3 נקודות. תן לו עונשין עד מחר, הסיכוי שהוא מפספס אחת הוא כמו הסיכוי שביינום יקום מחר בגובה 2.20. ובסיום? אז בסיום מכבי חובטת קשות בריאל מדריד והופכת את היוצרות. אם במשך 27 דקות הייתה זו מכבי שצריכה להילחם על המקום הראשון שלא נדבר על השלב הבא בכלל, עכשיו ריאל תצטרך להילחם. מכבי יכולה לבוא רגועה כשרק תחושות נקם בראשה כדי לפרק את ז'לגיריס. אבל מה זה אומר יותר מהכל? זה אומר שיש בעל בית. לא צריך לחפש אנשים מבחוץ. לא צריך את קאמינגס עם ססמאות המנהיג כמו מקדונלד. לא צריך את בורשטיין שיבוא להנהיג, או ניקולה שיתעסק בעוד משהו שהוא לא צריך חוץ מלשחק. יש מנהיג, יש שחקן ישראלי שראוי וצריך להמשיך לקבל קרדיט בלתי מוגבל. יותם הלפרין
לב צהוב 21. ושמישהו יזכיר עכשיו את קטש... תנו להלפרין לקחת אותנו לגבהים שאותם קטש הצליח לקחת, הוא הרוויח את זה היום ביושר. בורשטיין, שראס, פארקר , שארפ, היום...גם הלפרין ברשימת הווינרים הגדולים.

asafsuf2

New member
ואיזה תותח שארפ!

אנחנו כבר לוקחים את זה כמובן מאליו, אבל איזה עוד שחקן באירופה (או אפילו בNBA לצורך העניין) יכול לשים 6 קליעות עונשין בלי החטאה בשניות הכי קריטיות של המשחק אחרי שלא קלע נקודה כל הערב?

../images/Emo45.gif דרק שארפ שחקן ענק!!!

פשוט תענוג.... נקווה שבחמישי הקרוב מכבי תעשה תוצאה טובה מול קובנה.....

MIIKLE

New member
אני היחיד שלא כזה שמח? ../images/Emo4.gif

מכבי נצחה בגדול את ריאל וזה נכון אבל הם קבוצה לא צפויה משוגעת לחלוטין. הם יכולים לקחת את גביע אירופה ולהפסיד את הגביע המקומי באותה קלות.הנצחון הזה גדול ככל שיהיה רק מטאטא את הבעיות מתחת לשטיח. עם המזל שלנו אנחנו יכולים להפסיד בבית לז'לגיריס וגם להפסיד את האליפות. זה לא גרם לי לשנות את דעתי על הקבוצה שפשוט לא מספקת את הסחורה .שנה הבאה חייבים את פיני על הקווים ולא את צביקה הלא צפוי וגם להעיף את ביינום קאמינגס ,ולהביא רכזים ראויים ועוד גבוה טוב במקום וויצ'יץ שפורש בסוף העונה ואז באמת נדרוס את אירופה ויותר חשוב את הליגה אני מקווה שלא שכחתם את בזיון הגביע ואת הפסד הבית המביש לבני השרון.

יו45

New member
אתה רציני???

המשחק הזה היה המשחק הכי חשוב העונה ! הגביע זה בולשיט ליד המשחק הזה שלא לדבר על ליגת הגמדים שלא מעניינת אף אחד. היום היה המשחק האמיתי ובקשר לניקולה מי שרוצה להיפטר ממנו אחרי שהוא הציל את מכבי ברבע השלישי הוא שרוט.

MIIKLE

New member
רציני מאוד

אני כמובן שמח על הנצחון שהיה גדול אבל זה קרה רק בגלל שריאל היו בלחץ ולמכבי לא היה מה להפסיד ואז ברגעים כאלה מכבי מתעלה אבל זו קבוצה שפסיכולוגית שברירית ביותר ומסוגלת להפסיד לבני השרון בבית ולנצח את צסק"א בחוץ אבל זה כמו לבנות מגדל קלפים ולהתפלא שהכל קורס.אני אישית לא אוהב להיות תלוי במזל וחכה לשבוע הבא מכבי כמו פרה טיפשה יכולה לבעוט בדלי ולהפסיד לז'לגיריס בבית.ומה זה ליגת הגמדים? אל תשכח שהגמדים האדומים גנבו מאיתנו גביע בגלל האופי העלוב של מכבי שלא ידעה להחזיק מעמד בדקות הסיום .קבוצה אמיתית זה קבוצה שלא נשברת בלחץ ולא הקריקטורה העלובה שהיתה במשחק הגמר.בגלל זה חייבים להחזיר את פיני הוא תמיד אמר שהאליפות והגביע זה הלחם והחמאה של מכבי והוא לא היה מזלזל במשחק ההוא כמו ששרף זלזל ותדע לך שאותה ריאל מדריד שנצחנו גם היתה קבוצת פאר גדולה ואי שם בשנות ה-80 אבדה אליפות ואז במשך שנים היא דשדשה בליגה ובאירופה אל תזלזל במורל האדיר שנתן הנצחון לירושלים בגמר.מכבי תל אביב נהיתה מה שהיתה בזכות הרוח קרב הבלתי מתפשרת והרצון לנצח משחק לא משנה חשיבותו ואם הרוח הזאת תסדק מעמדה של מכבי יהיה בסכנה.אני חושש עכשיו מהנזק בליגה יותר מאירופה מכבי צריכה בסיס איתן של הצלחות בארץ אחרת גם באירופה היא בסופו של דבר תכשל.אם מכבי באמת קבוצה גדולה נראה אותה בפיינל פור הישראלי שלא תמעד שם חס וחלילה ואני מאוד חושש עם הרכב השחקנים הלחיץ הזה וצביקה שרף המאמן השאנן.

תסלח לי מאד !

אבל להשתלח במכבי בצורה כזאת מראה על אנטי מכביזם ! ציינתי שמכבי קבוצה לא צפויה מכיוון שבדקות החשובות היא מתעלה על עצמה ומראה אופי ובגרות ומראה מכבי גדולה ואחת מ4 הקבוצות הגדולות באירופה ! אתה מכיר קבוצה שטובה יותר באירופה ? אפילו פנתייקאוס הפסידה פעמיים בשלב הבתים ! ואל תשכח שהמאזן שלה היה טוב משל מכבי בשלב הבתים המוקדם 12:2 אם אינני טועה ,ובכל זאת היא הפסידה בשלב הנוכחי . מכבי שלנו מגיעה לשיא הכושר בזמן המתאים ובעיתוי המתאים וזה מה שחשוב ,המטרה לא הדרך .

יו45

New member
אתה כנראה לא מבין את חשיבות הניצחון

זה היה משחק על עונה שלמה ומכבי לקחה אותו , כל השאר מתגמד. ומי שמדבר על ניקולה פשוט לא מבין שהאיש בכלל לא היה משחק אם המשחקים לא היו קריטים. זה שלמרות שהוא סוחב רגל הוא היה שם כשמכבי התחילה להתפרק ועצר את הנפילה כמעט לבד זה לא משהו שרואים כל יום.

מיטלוש8

New member
אחד המשחקים הטובים שראיתי! ../images/Emo13.gif

זה היה משחק קבוצתי מדהים, כל אחד תרם את חלקו, אבל בהחלט, 21, הלפרין... וואו, וואו!!! סוף סוף הבחור זרק, ולא סתם זרק, גם קלע כמעט הכל! קלע איזה 4 שלשות במשחק ולא החטיא אפילו אחת, ענק בהגנה, ענק בניהול המשחק, ו...כמעט כבשתי את הראש בכרית כשהבחור המטורף הזה פתאום זרק שלשה מטורפת, ואז היא נכנסה, ואז צרחתי (והערתי את כל הבית...
), מלך!!!!
ומוריס, אדיר כתמיד!! השלשה הרגועה שלו בסוף הרגה אותי לגמרי... ביינום איבד איזה 5-6 כדורים, אבל למרות זאת עשה גם הרבה דברים טובים, וויצ'יץ... אחח הבחור פשוט שחקן ענק!!
ושארפ... הלב הגדול של מכבי, אשכרה קלע 6 זריקות רצופות בצורה מושלמת, נשמה גדולה יש לו...!
בקיצור, משחק ענק, הנהגה מצויינת, גם של שרף וגם של הלפרין! שנזכה לראות עוד הרבה משחקים כאלו!

דרוש הרבה כדי לגרום לי

להתלהב ככה ממשחק!!! אקסטזה כזאת גאדדדד עשה לי טוב קול לא נשאר לי אבל לא נורא מבסוטית ערב טוב :)

TheRasmus

New member
משחק אדיר שלו, אין ספק

אבל כבר להכניס אותו לרשימת הווינרים הגדולים? גם לביינום היו כמה משחקים שהוא ניצח לבד.. ברגע שהלפרין יראה המשכיות (שבוע הבא משחק לא פחות חשוב בבית מול ז'לגיריס) וגם בהצלבה כמובן (מול מי שלא תהיה) אז נוכל באמת לחגוג. כרגע? לא הייתי פותח שמפניות לגביו.

הלפרין איפה נעלמת כל העונה?

עד שהוא לא הגיע לאמצע הטופ16 הוא היה בתרדמת, אני מקווה שזאת היתה ירידה לצורך עלייה! ביינום נשאר אותו ביינום, רק שהתחיל לרדת באחוזים מהעונשין, שארפ מזכיר מאוד את ביינום, זיגזג, יויו, עולה ויורד כל הזמן, קיצר שחקן חיזוק לא הכי יציב, אבל כשהוא רוצה הוא משיג! ‏ ‏ ‏ וויציץ שחקן אחד מהטובים באירופה, אבל לא יעזור, הוא בירידה.. כספי כנראה מתאים יותר למשחקים בבית מאשר בחוץ, ככה גם אליהו! מבטיסטה היתי מצפה לשלשות מידי פעם.. מוריס גם אחד החזקים, מבפנים ומבחוץ, משלשה או מתחת לסל, יש לו ידים נהדרות, בכלל לרוב שחקני מכבי יש יד טובה מהשלשה וזה בא לביטוי בכל משחק שלנו

למעלה