התמונה לא ממני מישהו מקומונה ניצנים שם
ס סינטטית New member 17/6/05 #33 ../images/Emo66.gif זה לא נכנס ../images/Emo4.gif אוף אם אני אחזור לזה בבוקר אין מצב שייגמרו הכרטיסים נכון ? :|
../images/Emo66.gif זה לא נכנס ../images/Emo4.gif אוף אם אני אחזור לזה בבוקר אין מצב שייגמרו הכרטיסים נכון ? :|
ש שלמונזה New member 17/6/05 #34 תלוי למה את רוצה ../images/Emo168.gif יש מצב שלהופעות הטובות יגמרו מהר הכרטיסים ובגלל זה האתר קרס עכשיו [נהירה גדולה של מבקשי כרטיסים] ואח"כ אנשים ינסו למכור את הכרטיסים במחירים מוגזמים
תלוי למה את רוצה ../images/Emo168.gif יש מצב שלהופעות הטובות יגמרו מהר הכרטיסים ובגלל זה האתר קרס עכשיו [נהירה גדולה של מבקשי כרטיסים] ואח"כ אנשים ינסו למכור את הכרטיסים במחירים מוגזמים
ס סינטטית New member 17/6/05 #38 ../images/Emo66.gif בסדר, בסוף הצלחתי ../images/Emo13.gif אני רוצה עוד אבל בינתיים אין לי מספיק בחשבון אז אם ייגמר ייגמר אבל לפחות מה שהכי רציתי קניתי ! ובאמת מוכרים את זה במכירים מוגזמים :| זה דיי מבאס שהכרטיסים נגמרים סתם על זה...
../images/Emo66.gif בסדר, בסוף הצלחתי ../images/Emo13.gif אני רוצה עוד אבל בינתיים אין לי מספיק בחשבון אז אם ייגמר ייגמר אבל לפחות מה שהכי רציתי קניתי ! ובאמת מוכרים את זה במכירים מוגזמים :| זה דיי מבאס שהכרטיסים נגמרים סתם על זה...
ס סינטטית New member 17/6/05 #37 ../images/Emo66.gif האאאאאאאעעעע רק רציתי להביע אושר ! מקווה שלא אכפת לכם! אבל אינפקציה היהודים שייגעצ סינרגיה באותו יום!!!!!!!! ה-4 האהובים עליי )))) אני מאושרתתתתתתת וכבר יש לי כרטיס איזה כיף!!!!!
../images/Emo66.gif האאאאאאאעעעע רק רציתי להביע אושר ! מקווה שלא אכפת לכם! אבל אינפקציה היהודים שייגעצ סינרגיה באותו יום!!!!!!!! ה-4 האהובים עליי )))) אני מאושרתתתתתתת וכבר יש לי כרטיס איזה כיף!!!!!
נ ניו יורק רפיח New member 17/6/05 #46 קניתי לשניים הראשון(זה היחידים שאני יכול מבחינת תאריכים) כ"כ רציתי למשינה ודודי לוי
C cry for a shadow New member 17/6/05 #47 אני קניתי לאביב, עברי, משינה ופורטיסחרוף!!! אני כל כך מחכה להופעה שלהם!!!
E efa666 New member 18/6/05 #54 אללללה הזמנתי למוש בן ארי.... ובתקווה להגיע למשינה, עברי, אביב ופורטיסחרוף אני אהיה כל כך עייפה בבגרות במתמטיקה....
אללללה הזמנתי למוש בן ארי.... ובתקווה להגיע למשינה, עברי, אביב ופורטיסחרוף אני אהיה כל כך עייפה בבגרות במתמטיקה....
ק קחי נשימה New member 17/6/05 #48 ניצנים 2005 - חינם../images/Emo70.gif למי שיש עודף כרטיסים ורוצה לתרום, מי שצריך איש טוב וזקוק לכרטיס.. כל מה שעולה בראשכם - אבל חינם הקומונה
ניצנים 2005 - חינם../images/Emo70.gif למי שיש עודף כרטיסים ורוצה לתרום, מי שצריך איש טוב וזקוק לכרטיס.. כל מה שעולה בראשכם - אבל חינם הקומונה