ניצנים

ברררר

New member
קווווולללללל

אני הולכת לעברי אהובי כאילו דה
ואולי לאביב בשביל חברותיי הפקצות... אז יש דניאל :) לפחות אני אהנה קצת

bryan

New member
דניאל סלומון מופע שקיעה בניצנים

לפני אביב גפן

Gulash Man

New member
מכירת כרטיסים ניצנים !

מוכר כרטיסים לחמשת הימים הראשונים של ניצנים !!! כולל- אביב גפן, היהודים, משינה, עברי לידר ועוד ! כמובן שגם דניאל סלומון :) מחירים סבבה ואמינות מאה אחוז :) דברו איתי אייסי- 148180327 מסנג'ר- [email protected]

כרטיסים לכל ההופעות!!אחלה מחירים..

לפי מה שהבנתי הוא מופיע בעמים בהופעה הראשונה והאחרונה... רוצים כרטיסים במחירים טובים?! אייסי-206816372 מסנג'ר[email protected] טלפון במסרים..

שאלה בקשר לניצנים..

האם אני מזמינה כרטיס ב15 דציבלים להופעה של אביב,זה כולל גם את ההופעה של דניאל בטוח? כי כתוב שם שההופעה מתחילה מ00:00... =/

orenhof

New member
הופעה בניצנים!!!!!!!!!!

אני מוכר כרטיסים להופעות בניצנים: 1 אביב גפן והטעויוט דניאל סלומון ומוניקה סקס 2 היהודים שייגעצ אינפקציה וסינרגיה 3 עברי לידר ומטרופולין 4 עידן רייכל מיקה קרני בית הבובות ולהקת שבע 5 משינה דודי לוי דודו טסה ולירז צ'רכי 6 מוש בן ארי מוקי כנסיית השכל ושי גבסו 7 פורטיסחרוף דניאל סלומון ומוניקה סקס כל כרטיס ב25 ש"ח בלבד!!! לפרטים נוספים ולקנייה דברו איתי באייסי: 274777230 אורן

koshen

New member
דניאל בניצנים מכירה מוקדמת וזולה+

וואלק יש עוד זמן עד שהכרטיסים יגמרו והכל עדיין זול למי שאין פקקים או כוח יכול להתקשר ככה להעביר תזמן בסבבה ואולי גם למצוא תכרטיס שלו חוצמזה כדאי יהיו גם אביב גפן, מוניקה סקס ונינט טייב ויש עוד הופעות אחרות שנמכרים כאן - למעוניינים אלמוג - 054-2021335 פלאפון - הכי עדיף ICQ 149771129 email: [email protected] אם זה נוגד תחוקים - אנא מחקו הודעה זו והודיעי לי

כרטיסים לניצנים למכירה!!../images/Emo36.gif../images/Emo127.gif

מוכר כרטיסים לניצנים!~! נותרו מספר כרטיסים. להופעה: יום שני 11.7.2005 עם:
דניאל סלומון
אביב גפן והתעויוט
נינט טייב
מוניקה סקס
בתי כל זה במופע אחד בניצנים!!! כל הקודם זוכה לפרטים: אייסיקיו: 6103777 אימייל: [email protected]

כרטיסים לניצנים (לא מצאתי פה לוחות)

מוכר כרטיסים לניצנים להופעות של אביב, היהודים, משינה, פורטיסחרוף. כל הקודם עלול לזכות :) מחירים נוחים, אלא מה. עדיף מאיזור הרצליה, רמה"ש, רעננה, צפון ת"א. אייסי: 175953112 MSN: [email protected] פלא (עדיף): 0528889551

blood hunter

New member
כנסו!!!../images/Emo127.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

השנה יש הופעות כמו בכל שנה בניצנים.... אבל השנה דניאל סלומון מופיע שם! הוא נותן מופע פתיחה(19:15) אח"כ יש הופעת חימום של מוניקה סקס.. מופע המרכזי של הערב- אביב גפן! והופעת לילה : בתי. לא אספתם כרטיסים ואתם רוצים לבוא להופעות צרו קשר! icq-312560382

טולָה

New member
כפר המוזיקה קוקה קולה-ניצנים 2005!

הי אני טל. אני מוכרת כרטיסים לכל ההופעות, מי שרוצה שישלח מסר. יומ טוב[: [נאי מכפר סבא.]

aannaatt1

New member
כפר המוזיקה

יש מישהו שרוצה כרטיס להופעה של דניאל סלומון בניצנים ויכול להביא לי את הכרטיס של היהודים ושייגעצ?

למעלה