נמ, שאלה

The Cat Woman

New member
אני לא ממש שומעת להקות כאלה

ואני ממש שונאת את my chemical romance למשל. אבל דברים שאני כן מסוגלת לשמוע- קצת קיטש בסגנון fall out boy, silverstein, funeral for a friend, yellow card בקיצור כל הקיטש של הרחבת ניו-מטאל במוסד... אבל אני צריכה להיות במוד ממש קיטשי בשביל זה...

Amir Noy

New member
אפשר..

כמו שאפשר לאהוב כל להקה אחרת.. אנחנו מדברים פה על טעם... אם כל הכבוד..MCR

זה עניין של טעם.

וכמו שנאמר:"על טעם ועל ריח אין להתווכח." אם אתה אוהב...בכיף שלך:)

Super Alonit

New member
אממ... עם כל הכבוד,

הם ממש מסריחים.
(דעתי!) אבל הכל עניין של טעם וריח וזה

The Cat Woman

New member
תן לי סיבה אחת לאהוב להקה

שגם פקצות וגם ערסים אוהבים אה, כן... הם גם מושמעים בגלגל"צ... והכי קריטי- והסיבה העיקרית שבגללה אני פשוט לא אוהבת אותם- הם פשוט suck! הדיסק שלהם חרא לחלוטין!

Amir Noy

New member
בכלל לא

ובכלל לא שוב.. שתדעי מה ערסים ופקאצות אוהבים תחזרי בעצמך.. עד אז..אל תגידי דבר שאת לא בטוחה בו.. ואני אומר לך משהו ממקור ראשון... שכל הכיתה שלי עם ערסים פקצות לרובם... במשבילם MCR זה מטאל המוות של החיים... לפני שאת אומרת דברים,בבקשה תדעי עד כמה הם אמיתיים זה שאלבום אחרון שיר אחד מכר בו.. זה לא הופך את הלהקה למה שאמרת..

The Cat Woman

New member
א. זה עניין של טעם.

ב. שמעתי את הדיסק ואני כן יודעת על מה אני מדברת. ג. אני גרה באשקלון ומשרתת במז"י. עכשיו זה אולי לא אומר לך כלום אבל כשתהיה במצב הזה תבין עד כמה אני מוקפת בפקצות. ושוב, זה עניין של טעם... אני לא אוהבת את הלהקה הזאת. אתה לא חייב להסכים איתי.

LadySilkworm

New member
אני גם לא אוהבת אותם

אבל בכללי.. מה אכפת לך מ"פקאצות וערסים"? תשמעי מה שאת אוהבת וזהו, בלי קשר למה שחושבים.

כי הם גרועים, חוזרים על עצמם,

ממוסחרים, ומנסים לעשות בדיוק את מה שגרין דאי עושים. ההבדל הוא, שגרין דאי מעולים, וMCR זה האח האימפוטנט, מסורס ומיועד לאימואים של גרין דאי, ואתה יודע שאני צודק.

Amir Noy

New member
אממ...אמ...

טוב יש משהו בדבריך... אבל הם לא גרועים.. ממוסחרים...כה..[ומאוד XD] אבל עדיין..כיף לשמוע אותם D:

Amir Noy

New member
ובשבילך יקירתי...

3> עקב תגובתך הצפויה.. תמונה נחמדה בשבילך =]

למעלה