וווו...זה.. קורה יותר מידי פעמים אה? לא קצת...מוזר?
A Amir Noy New member 3/2/07 #121 ממ.... אני?...רומז? אני אומר יפיופה..את מסכימה יותר מידי מהר... לרוב זה לשירים טובים אבל לפעמים יש התבלבלויות עכשיו..מה אני עושה עם הגרזן שלך?
ממ.... אני?...רומז? אני אומר יפיופה..את מסכימה יותר מידי מהר... לרוב זה לשירים טובים אבל לפעמים יש התבלבלויות עכשיו..מה אני עושה עם הגרזן שלך?
B BrowN EyeD GirL1 New member 3/2/07 #123 חחח מסכימה יותר מדי מהר? לא הייתי אומרת.אם כבר אז מסכימה עם יותר מדי אנשים התבלבלויות?כמו מה למשל? אתה לא עושה כלום עם הגרזן,אני עושה עם הגרזן כלמיני דברים מרושעים לאנשים
חחח מסכימה יותר מדי מהר? לא הייתי אומרת.אם כבר אז מסכימה עם יותר מדי אנשים התבלבלויות?כמו מה למשל? אתה לא עושה כלום עם הגרזן,אני עושה עם הגרזן כלמיני דברים מרושעים לאנשים
A Amir Noy New member 4/2/07 #148 גרזן סאדו!!! כבר היית בדנג'ן? לא תתבלבלי...(רק)...פרטים על המיקום והכל את יכולה לקחת מעידן.. [פאק אני לא בשוונג' ]
גרזן סאדו!!! כבר היית בדנג'ן? לא תתבלבלי...(רק)...פרטים על המיקום והכל את יכולה לקחת מעידן.. [פאק אני לא בשוונג' ]
B BrowN EyeD GirL1 New member 4/2/07 #150 הממ לא..../images/Emo3.gif וגם לא נראה לי שאני רוצה להיות שם
T The Cat Woman New member 3/2/07 #102 WTF?!?!?!?!?! Slaying the dremer Feel For You טראק חלש? יש להם כמה שירים בלתי נסבלים, זה לא אחד מהם! Ever Dream מה נסגר איתך?
WTF?!?!?!?!?! Slaying the dremer Feel For You טראק חלש? יש להם כמה שירים בלתי נסבלים, זה לא אחד מהם! Ever Dream מה נסגר איתך?
B BrowN EyeD GirL1 New member 3/2/07 #104 היי,זו דעתה../images/Emo3.gif אי אפשר להתווכח על דברים שהם עניין של טעם
T The Young Amyrlin New member 5/2/07 #172 בשביל כל האנשים שסקלו אותיP: לא זכור לי מתי אמרתי שאני שונאת את אוור דרים... סך הכל שיר נחמד, טוב ל-20-25 שמיעות הראשונות ואז די. כל השאר, אני באמת עומדת מאחורי האמירות שלי. והיי, זה הטעם שלי. אני לא סוקלת אתכם שאתם סוגדים לוואנס (חלקכם ).
בשביל כל האנשים שסקלו אותיP: לא זכור לי מתי אמרתי שאני שונאת את אוור דרים... סך הכל שיר נחמד, טוב ל-20-25 שמיעות הראשונות ואז די. כל השאר, אני באמת עומדת מאחורי האמירות שלי. והיי, זה הטעם שלי. אני לא סוקלת אתכם שאתם סוגדים לוואנס (חלקכם ).
T The Young Amyrlin New member 2/2/07 #16 לא אוהב את הפרעה סיילז טו אוריון?! מצטערת, קצת קשה לקחת אותך ככה ברצינות
פ פונצית גירל האמיתית New member 2/2/07 #24 הממ הקטע שירה של האינדיאני בקריק מרי בלאד, שהיה יכול להיות חביב אם הוא לא היה כל כך ארוך ומעיק>< הרס את השיר לגמרי.. באופן כללי וואנס וסליינג דה דרימר.
הממ הקטע שירה של האינדיאני בקריק מרי בלאד, שהיה יכול להיות חביב אם הוא לא היה כל כך ארוך ומעיק>< הרס את השיר לגמרי.. באופן כללי וואנס וסליינג דה דרימר.
פ פונצית גירל האמיתית New member 2/2/07 #46 הו ומעולם לא חיבבתי את אושינסול. לא גרוע, אבל משעמם כזה><