נקבע תאריך תחילת הצילומים

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif נקבע תאריך תחילת הצילומים

צילומי הסרט השני יחלו ב-10 בדצמבר, בוונקובר. פרטים נוספים - כאן.

BAZOKA JOE

New member
תאריך יציאת הסרט

אני מקווה שלא שכחתם אותי אני פשוט לא מצליח להיכנס בקביעות לפורום.... אז לפי אתר SCIFI הסרט ישוחרר לאקרנים ב25 ליולי!!!שזה ממש קרוב!!! הנה הקישור לכתבה: http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=3&id=45153 תהנו

מה פתאום שכחנו????????

ותודה!!! זה בהחלט אוטוטו... יאללה להתחיל טבלאות יאוש, לפתוח יומנים, לסמן את התאריך.

BAZOKA JOE

New member
עכשיו יש לנו עבודה

צריך להתחיל מסע שכנוע להפצת הסרט בבתי קולנוע בארץ

Gilliana

New member
אין מה להתפרץ בדלת פתוחה

בכלל אין ספק שהסרט יגיע לבתי הקולנוע בארץ כך שעדיף להשקיע את האנרגיה במטרות אחרות ולא להוציא אותה על דבר שממילא יקרה.

Gilliana

New member
להזכיר לך את הספקות שהיו לכם לגבי הסרט בכלל?

אין לך מה לדאוג, זה הולך להיות ממילא להיט גדול בקיץ הקרוב ובישראל לא חסרים מעריצי תיקים שיגדשו את אולמות הקולנוע.

S m e l l y Cat

New member
טוב אני סומכת על מילתך..

אני גם באמת לא בקיאה בקהילת מעריצי התיקים בארץ..טוב לדעת שיש הרבה!

אם יותר לי לשאול

מאין הבטחון כי זה הולך להיות להיט?? ועוד להיט גדול? אי אפשר לדעת איך הקהל האמריקאי יגיב לסרט ולא משנה כמה מעריצים יש. ואי אפשר לדעת מה יעבור או לא יעבור במוחם של האנשים בישראל . ייתכן שהסרט גם ייצא כסרט וידיאו בלבד. ייתכן שהוא יהיה שובר קופות אבל אני לא חושבת שכמעט שנה לפני אפשר להכריז בכזה בטחון כי מדובר בלהיט הגדול של הקיץ. אישית? לי לא משנה. קולנוע, די וי די או שקופיות רצות. העיקר שיהיה סרט.

Gilliana

New member
תשמעי,הבטחון לא בלתי מבוסס

א. ישנם מיליוני מעריציפ תיקים בארה"ב, ולא סתם מעריצים אלא מעריצים נלהבים. ב. לאור נסיון העבר, אני סומכת על כריס, דיויד וג'יליאן שיעשו את העבודה כמו שצריך ושהסרט לא יאכזב. ג. אני בינתיים עדיין קצת מכירה את הילך הרוחות האמריקני כדי להגיד בבטחון של 90 אחוז שהסרט יעשה קופה נאה. ד. ההחלטה אם להביא את הסרט לישראל תהיה מבוססת על על ההערכה האם אפשר לגרוף כסף ממנו ומכיוון שאין לי ספק שהסרט יגרוף כסף בארה"ב, אין לי גם ספק שהוא יובא לישראל. תביני - הכל הגיון, אין כאן שום מקום ליד המקרה בנוסח "מה יעבור לאנשים בראש". כמובן שאם תפרוץ מלחמת עולם שלישית, או תפקוד את ישראל רעידת אדמה קשה, אז כבר אין לדעת, אבל בהנחה שכל אלו לא יקרו עד הקיץ הבא, אני משוכנעת, על סמך כל מה שציינתי, שהסרט יגיע לישראל.

Ice Age

New member
דווקא על סמך ניסיון העבר...

הסרט הקודם לא היה כזה להיט. אבל גמני חושב שלקולנוע הוא יגיע.

Gilliana

New member
מעניין, זה לא מה שאומרים...

... הנתונים הפיננסיים. זה אמנם לא טיטאניק ולא מלחמת הכוכבים ועדיין, 84 מיליון דולר הכנסה ורווח של 18 מיליון דולר, לא בדיוק "הולכים ברגל".

תראי

א. זה שיש מעריצים ועוד מעריצים נלהבים כל זה טוב ויפה. זה לא אומר שכולם ילכו לקולנוע. היום יש דרכים אחרות לראות סרט שעלולות לפגוע במכירות ב. כריס דיוויד וג'יליאן יעשו את העבודה זה בטוח. לא טענתי אחרת. הצופים הם אלה שמהווים בעיה. ג. קופה נאה היא בהחלט עניין של השקפה. מה שלך נראה ריווחי לא נראה לבעלי ההחלטה רווחי. ד. הסרט יובא לישראל זה בטוח. רק לא בטוח לגבי הקולנוע. כבר היו דברים מעולם. אני מקווה מאוד שאני טועה ושהסרט יהיה הצלחה קופתית ועלילתית אדירה. אני רק לא חושבת שאפשר כבר עכשיו לדעת את זה בוודאות.

Gilliana

New member
בודאות אי אפשר לדעת כלום

גם לא שהעולם יהיה קיים מחר, ובטח ובטח שלא עד יולי 2008 - מי יודע מה יכול לקרות עד אז.

זה בדיוק מה שאמרתי

בוודאות אי אפשר לדעת כלום ולכן תהיתי לעצמי מאין הבטחון שהסרט יצליח ויגיע לקולנוע בישראל....

Gilliana

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב

בהנחה שכל מה שקורה כרגע ימשיך בקו לינארי פחות או יותר - כלומר, לא תהיה מלחמת עולם שלישית, לא יתרסק מטאור על כדור הארץ ו/או אי אילו אסונות אחרים יתרחשו על ראשינו - או אז אני בטוחה שהסרט יגיע לישראל.

למעלה