נקבע תאריך תחילת הצילומים

1Shir

New member
מתחילה כבר עכשיו לחסוך כסף לכרטיס ../images/Emo3.gif

נסחפנו קצת לא?

גם דברים הרבה הרבה הרבה הרבה יותר פחותים מאלו כמו אלו שציינתי קודם יכולים לגרום לאי הבאת הסרט לישראל.

Gilliana

New member
אה, דוגמה עניינית

כלומר - לא משהו ערטילאי בנוסח "מי יודע מה יעבור לאנשים בראש" אלא משהו ספציפי, למשל, נפילת הבורסה (לא שזה קשור, אבל סתם זרקתי את זה כדוגמה).

זה לא קצת לא הגיוני?

להביא דוגמא לזה שהסרט אולי לא יגיע לארץ כשהוא אפילו לא צולם עדיין?? אני לא טוענת שהסרט בוודאות לא יגיע, ממש ממש לא טוענת ככה, אני רק אומרת שכמו שאי אפשר להגיד בוודאות שהסרט ייכשל אי אפשר להגיד בוודאות שהסרט יצליח. הרי זה השואו ביזנס. הם הפכפכים ולא וודאים. זה כל מה שניסיתי להגיד.

Gilliana

New member
אבל שוב...

מה זה הפכפכים? הכל בגבולות ההגיון והנסיבות, הם לא הפכפכים סתם כך.

aerynsun

New member
וואלה. הגזמת!

בטח שהסרט יגיע. בואי נתערב על כרטיס לסרט שהוא מגיע?

Gilliana

New member
והנה עוד כתבה

שמכילה גם טיפ מעניין באשר לעלילה, שהיא סודית לא פחות (אם לא יותר), מכל תיק X שנפתח אי פעם. כאן.

o n o f f

New member
אני חייבת שאול....

לאיזה כיוונים לא צפויים יכולים להתפתח היחסים שלהם? אני מקווה שאף אחד לא חושב לכייון המוזר! של חתונה..מעבר לאיזה אין לזה יותר לאן ללכת.... ובקשר ליצאת הזרט באופן כללי....קולולולולולולולולולולולוולו!

Gilliana

New member
אז זהו, שגם אני חשבתי על זה, אבל...

במחשבה שניה - חתונה היא לא לגמרי בלתי צפויה, אחרי הכל - יש להם ילד משותף, כך שיש לי הרגשה שאנחנו הולכים לקראת משהו אחר לגמרי.

1Shir

New member
כמו מה למשל?????? שהם אחים? ../images/Emo3.gif

אולי סקאלי מתמנה (סוף סוף) לראש ה-FBI וזה יוצר משבר ביחסים...

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חשבתי יותר בכוון של סקאלי תופסת את מאלדר במיטה עם אשה אחרת או רחמנא לצלן - עם גבר אחר...

1Shir

New member
נראה לי שאלו רק המחשבות שלך

ולא של היוצרים... הם לא ילכו לרמת הפרובוקציות האלה. תיקים באפלה היא לא אופרת סבון קלילה ושטחית, אלא בדיוק ההפך, מתעסקת בנושאים רציניים וכבדים (וזה גם חיסרון כי צריך יחסית הרבה אנרגיות בשבילה) מה שכן, אולי מישהו מהם יהיה עם בן זוג אחר (סקאלי וסקינר?!), אבל לתפוס במיטה זה לא יקרה.... (בכלל אני תוהה לעצמי - רגע של OFF - אם סיפורים כאלה בכלל מתרחשים במציאות או שאלה רק המצאות ואגדות אורבניות למיניהן...)

למעלה