סדרות עבריות נוסטלגיות מא'-ת'

Fairywitch

New member
עשרים פלוס

סדרת המשך ל"עניין של זמן", העוקבת אחר חלק מהדמויות לאחר גיל 20. לא מצאתי מידע ברשת

Fairywitch

New member
עשינו עסק

שעשועון בהנחיית אברי גלעד, בו נדרשת לבחור וילון ולקבל את הפרס שמאחוריו. לפעמים מעבר לוילון חיכה סתם דחליל חמוד אך חסר-ערך

Fairywitch

New member
פלטפוס

תוכנית מערכונים ישראלית, אשר שודרה בין השנים 1994-1997, במשך שלוש עונות, בטלוויזיה החינוכית. עם עידן אלתרמן, אבי גרייניק ואחרים. הנה מידע ותמונות מויקי: פלטפוס

Fairywitch

New member
פאזל

סיטקום משעשע עם אורי רביץ, יסמין קידר, עידן אלתרמן והגבוה שיש לי בלקאאוט לשם שלו, על 4 רווקים רגילים ומצחיקים. לא מצאתי מידע ברשת. מי שימצא מוזמן להוסיף.

Fairywitch

New member
פלורנטין

סדרת טלוויזיה ששודרה בין השנים 1997 ו1998 בערוץ 2, ולאחר מכן בשידורים חוזרים בערוץ 3 ובשירות HOT V.O.D של חברת הכבלים HOT. הסדרה עוקבת אחר חייהם של חבורת צעירים, בגילאי העשרים לחייהם. מידע נוסף מויקי: פלורנטין

Fairywitch

New member
אני רואה שגם לי הקישור נכשל../images/Emo10.gif

נו, לא נורא, אפשר למצוא לבד...

izik79

New member
את רואה ../images/Emo3.gif

סתם האשמת אותי שאני לא יודע להשתמש בתפוז

K o K i L i D a

New member
פרפר נחמד

נכון שבעיקרון זה לא נחשב נוסטלגיה כי היא עדיין משודרת ... אבל איזה גרסה גרועה יש היום ....

Fairywitch

New member
פותחים שבוע

תכנית בידור ואירוח. כמו "סוגרים שבוע", גם בהנחיית אמנון לוי, אלא שהיא שודרה בימי ראשון בערב...

Fairywitch

New member
פחות או יותר

שעשועון שבו המתמודדים היו צריכים לנחש מחירים של מוצרים, ומי שהיה קרוב אבל לא מעל למחיר- היה זוכה במוצרים ובפרסים נוספים. לא זוכרת מי הנחה

למעלה