סוף הלימודים מחר

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif סוף הלימודים מחר../images/Emo47.gif

אעהאעהאהאהע
ברכות לנו

נכוווון../images/Emo70.gif והיום היה כל כךך כייףףףף

לקחו את כל השכבה שלנו לחוף דור והיה לנו דיי-ג'יי וואי היה כל כךךך כייייףףף מממש מממש נהנתייייי!! ייאיי תעודות
סעמק לא רוצה לסיים את השנה הזאתי
לא פייר

Just a Kid 3

New member
../images/Emo10.gif

רק אנחנו נשארים ללמוד עוד שלושה ימים כי המורה שלנו במתמטיקה חושב שאנחנו מפגרים בחומר אז הוא עושה לנו שלושה ימים מרוכזים של מתמטיקה מ8 עד 12?

Just a Kid 3

New member
ט

וזה עוד מופת
נו, מה, אנחנו אשמים שהוא קיבל התקף לב באמצע השנה ולא היה איזה חודשיים שלושה?

Just TalTi

New member
מסיימיםםםםם ../images/Emo47.gif

אבל עולים לתיכון =\ אין יותר חברים =\ אין יותר כיתה מגניבההה =\ אוףף זה כל כך עצוב לי לוותר על אנשים שהייתי איתם 3 שנים. לא יכולתי לבקש כיתה יותר טובה! כל הבנות חברות.. אפחת פריחה, אפחד ערס, רוב הבנים מתוקים וידידים שלי, חוץ מחלק שהם גם לא מזיקים.. =\ עד שבחרתי ללכת למוזיקה החליטו שלא שמים את המגמה באותה כיתה, ועושים כיתות לפי יחידות במתמטיקה. החברה הכי טובה שלי ב-3, ואני ב-5. ואני לא אהיה איתה =\ מה אני אעשה בלעדיה!! =\

קרניjack

New member
הלוואי עליי כיתה כזאת

רובן אצלנו פאקצות טיפשות, וחוץ מ2 בנים אצלינו הרוב שחצנים וסוטים...

Satla ruleS

New member
אוח זה עצוב;[

אבל תחשבי שבחיים זה חייב לקרות..וזה יקרה עוד כ"כ המון פעמים.. תחשבי על חצי הכוס המלאה;] את גם תוכלי לשמור על קשר! הרי בתיכון זה הולך לפי חבורות-לא לפי כיתות וגם תכירי המון אנשים חדשים! יהיה טוב

sapirush1

New member
נשמעת כיתה חלומית..

זה הגיוני דבר כזה? אני כל כך שמחה להגיע סןף סןף לכיתה חדשה ואני מקווה לפגוש כמה שיותר אנשים חדשים ובכל מקרה זה לא אומר שלא תוכלו להישאר בקשר.. גם השנה יש לי מכל מיני חברות שלא מהכיתה שלי ואחת החברות הכי טובות שלי הלכה לאותה הגברה כמוני אבל בגוש השני ובגלל זה לא נהיה באותה כיתה.. אחח רק בגלל הביולוגיה הזאת. אבל העיקר חחחחחוווווופפפפפפשששששששששששש!!!!!!

Just TalTi

New member
חוווווווופפפפפפפשששששש ../images/Emo47.gif

יש מצב שאני נוסעת לסאמר סקול. איזה כיף!! =]

BrainDaMaGeD

New member
כןןןן =]=]=]

חעחע חוייפש =] אני עולה לתיכון סופסוף, ואני מקווה ששם תיהי לי כיתה נורמלית, אבל אני בספק רב.

double O S

New member
לא בדיוק../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

ב-21.6 מגן בהיסטוריה, ב-26.6 בגרות בהיסטוריה אז יש עוד שבוע

sapirush1

New member
אתה מדבר..

לי אולי אין בגרויות אבל אני ממשיכה ללמוד בפרוייקט על מחשבים עד ה13.7 ואז יש לנו מבחן ענק שכמה שניסינו לסיים את כל החומר לפני החופש לא הספקנו... וזה פעמיים בשבוע כל פעם 4 שעות.

הו כן, חופש!!!!!!

כיף כיף כיף! ואני שונאת את הכיתה שלי. חוץ מאיזה 5 ילדים שהם נמחדים כל השאר פקצות וארסים... בכלל, כל השכבה שלי ככה. אבל יש לי עוד שנה אחת איתם ואז בתיכון אני עוברת בי"ס.

למעלה