סוף הלימודים מחר

bad astronaut

New member
זהו!!!!!! חופש!

אני כל כך שמחה! אני לא יראה את הכיתה שלי יותר!!! אני כל כך שונאת אותם [לא את כולם.. הרוב]... והתעודה שלי כל כך טובה =]] והדבר היחיד שחבל לי עליו זה המורה, היא הייתה המורה הכי טובה בעולם! =[ חבל שלא תלמד אותנו יותר.. מקווה שבתיכון תהיה גם מורה טובה... אבל אני בספק! ח תשרשרו לפה את הציונים שלכם =] חעחע

®NuLy®

New member
../images/Emo7.gif

זה מוזר אבל אני ממש לא רוצה שהשנה הזאת תיגמר! זאת הייתה אחת השנים הכי יפות שלי בבצפר! היינו קבוצה מגובשת והיינו עושים הכל ביחד! ועכשיו הכל ניגמר כל אחד הולך לבצפר אחר. כולם הביאו היום מכתבים אחד לשני יש לי איזה ערימת מכתבים על השולחן ואני קוראת אותם כל הזמן. ועדיין קשה לי לעכל שאני לא אראה את האנשים הכי חשובים שלי כל יום.

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo4.gif

זה קשה אבל תמיד אפשר לשמור על קשר! ואת תכירי חברים חדשים וזה גם נחמד!

לינקנית

New member
ממממ

אני רציתי ולא רציתי שהשנה תיגמר כי רציתי להמיך לבהות בבוריס חיחיחי והשנה היתה הכי מעפנה שיש.............................. בכל זאת את תהיי איתם גם בשנה הבאה עם כמה תלמידים.......מהכיתה שלך והשכבה

shoohy

New member
נגמר;[;[;[;[;[;[../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

כאילו זה נחמד.. אבל כאילו קיבלתי בשורה לא נחמדה.. ;[...לא יכולה להיות כול כך שמחה מזה... אבל היי.. חופש...!!

Dorin555

New member
סופסווףף../images/Emo9.gif

בלי מורות.מבחנים,עונשים,לימודים,שיעורים! בלי לראות חלק מהילדים המטומטמים! 70 ימים של חווווופש!! חופשה נעימה לכולם!

למעלה