חחחחחחח תפוז אנשים לא כותב מספיק 228 !!! גו מי, גו מי... XDDDD
J just orr New member 1/11/07 #33 חחחחחחח תפוז אנשים לא כותב מספיק ../images/Emo6.gif 228 !!! גו מי, גו מי... XDDDD
B Bleed for Me New member 1/11/07 #34 ../images/Emo124.gifבטעות נחמקה מהרשימה../images/Emo26.gif (314) Sivan McFLY מרשימת המצטיינים עימך הסליחה
../images/Emo124.gifבטעות נחמקה מהרשימה../images/Emo26.gif (314) Sivan McFLY מרשימת המצטיינים עימך הסליחה
S Sivan McFLY New member 1/11/07 #38 ../images/Emo210.gifיופידידידידווווווווו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מצטיינת!! אני מצטיינת!!! וווווווווווווהההההההההההההההההווווווווווווווווווווווווווווווווווווו DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: אוקי נרגעתי.
../images/Emo210.gifיופידידידידווווווווו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מצטיינת!! אני מצטיינת!!! וווווווווווווהההההההההההההההההווווווווווווווווווווווווווווווווווווו DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: אוקי נרגעתי.
B baril New member 2/11/07 #49 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif$#%@$#^@$%^ אני אמרתי לך P:
S Sivan McFLY New member 2/11/07 #60 ../images/Emo210.gifאעאעאעאעאע מזה האמבוש הזה??!! >< תאמינו לי... אני רוצה לסיים תפרק הזה יותר מאשר אתן רוצות לקרוא אותו!! אבל אני בפריצת דרך!!!
../images/Emo210.gifאעאעאעאעאע מזה האמבוש הזה??!! >< תאמינו לי... אני רוצה לסיים תפרק הזה יותר מאשר אתן רוצות לקרוא אותו!! אבל אני בפריצת דרך!!!
O O0NoNi0O New member 2/11/07 #62 אז תזמיני פורץ או משו רק תזה כבר נוו ברחה לי המילה תכתבי!!!!!!!!!!!!!!!1 קרציה~ [אל תתיחסו אליי מאוחר לי והתחרפנתי קשות היום. מצבי רע].
אז תזמיני פורץ או משו רק תזה כבר נוו ברחה לי המילה תכתבי!!!!!!!!!!!!!!!1 קרציה~ [אל תתיחסו אליי מאוחר לי והתחרפנתי קשות היום. מצבי רע].
א אמנדה האחת New member 4/11/07 #77 ../images/Emo54.gifXDDD כן, אני יכולה להעיד על זה. אבל הפרק 11 הזה מחרפן גם אותי! >< צרקיך לסיים לכתוב אותו, דחוף.
../images/Emo54.gifXDDD כן, אני יכולה להעיד על זה. אבל הפרק 11 הזה מחרפן גם אותי! >< צרקיך לסיים לכתוב אותו, דחוף.
M McSon of Busted New member 1/11/07 #42 טטטחחחחחחחחחחחחחחחחח 70..אני עצלנית, זה הכל DD: איפה איפה טל.....חופרות אה? בדיוק היום דיברנו על זה D:
טטטחחחחחחחחחחחחחחחחח 70..אני עצלנית, זה הכל DD: איפה איפה טל.....חופרות אה? בדיוק היום דיברנו על זה D: