חחח שמנים. ירושלים עיר הקודש ביריבירי בום להלהלהלהלה מממ כן, אני נוסע בי:]
ס סוריקטה1 New member 28/8/06 #36 ../images/Emo121.gifחחח שמנים. ירושלים עיר הקודש ביריבירי בום להלהלהלהלה מממ כן, אני נוסע בי:]
ש שלמהגרוניך New member 28/8/06 #33 יש יש ... אני בעבודה אני אעלה אותם מחר אני מבטיח פשוט חיכיתי שמישהו יסכם כי לא היה לי כח לכתוב הרבה.... וחזי, אתה המלך שלי
יש יש ... אני בעבודה אני אעלה אותם מחר אני מבטיח פשוט חיכיתי שמישהו יסכם כי לא היה לי כח לכתוב הרבה.... וחזי, אתה המלך שלי
X xflil New member 28/8/06 #12 צטער שלא באתי..... מבינים...? פשוט, ביטלתי משהו שחבר שלי רצה לעשות איתי, בכך שאמרתי לו (ב-14:00) שיש לי מפגש פורום ב-16:00... ואז.....המממ..... שכחתי..
צטער שלא באתי..... מבינים...? פשוט, ביטלתי משהו שחבר שלי רצה לעשות איתי, בכך שאמרתי לו (ב-14:00) שיש לי מפגש פורום ב-16:00... ואז.....המממ..... שכחתי..
ק קלפטון1 New member 28/8/06 #19 היה מגניב, בעיקר הקטע עם הזיקוקים האאא, מדברים על המפגש, חשבתי שמדברים על חגיגות יום העצמאות. היה סבבה מי שלא הגיע הפסיד.
היה מגניב, בעיקר הקטע עם הזיקוקים האאא, מדברים על המפגש, חשבתי שמדברים על חגיגות יום העצמאות. היה סבבה מי שלא הגיע הפסיד.
Y Y036 New member 28/8/06 #24 תנסה אתה לנסוע בתוך הבאגז' של המונית! סתם והוא בסוף לקח 10 על כל הגיטרות, או 10 על כל אחת?
Y Y036 New member 28/8/06 #27 אתה חייב לי הממ..כסף! אתה ראית באוטובוס את הכונפות שישבו מתחתיי! ושיחקו עם הכרית... בעעעעעעעע
ס סוריקטה1 New member 28/8/06 #37 ../images/Emo121.gifכמה בסיסטים צריך בשביל להחליף נורה? לא צריך, שהקלידן יחליף ביד שמאל.
ס סער טובי New member 28/8/06 #40 את הלכת בלי להגיד שלום נורמלי :'( זונה למי אמרת? רק ליורשלמים או משהו כזה?! :'(
Y Y036 New member 28/8/06 #46 סער היית צריך לקחת אוטו מעפן כזה עם 3 גלגלים ולרדוף אחריה X: וואי איך זה היה מצחיק כשהם נתקעו בפח