סיכום הפרק

../images/Emo41.gifסיכום הפרק../images/Emo41.gif

לא יודעת אם שמתם
אבל בימים אלו ממש, לפני שג'ק מנפף אותי, ואולי מביא ג'ינג'ית- מודך חדש, אני שוקדת ימים כלילות לאמן עוד "שועלות" ומלכת הכיתה, בינתיים בריטני
שבת שלום לכם ידידי מארץ הקודש
ו
לך אהובי
שחר
נו, נראה אם תנחשו מי אני

mobyboy

New member
מהאירועים המגוחכים של הפרק של היום

תגידו לי, קרטר (שהוא בעצמם מט קלארק) שואל את וורטוןף שמעת על אקסטזי ? נו באמת, כמו לשאול את מייקל ג'קסון האם הוא מכיר את ג'נט ! שכח שיש לו עס' עם אסיר מעוות פנים לשעבר. וויקטוריה עם החרטות שלה כל שניה, אני לא יוכלה להשאר פה, טוב אני חוזרת... אלק מיוסרת. דרוסילה נמאסה עם הפוזות המעצבנות שלה, עוד לא ראיתי דוגמנית על כל כך מכוערת. ובריטני יאללה תנקמי בנער- הפורנו ובהודית חמוצת הפנים העונה העל השם מאק- רויאל. יאללה הלאה

Dawn12

New member
היה פרק נחמד אתמול

שראיתי אותו רק עכשיו.
הקטע עם האקסטזי באמת היה מגוחך, והשחקן שמגלם את מאט הוא די מאכזב בלשון המעטה. יש לו בערך שתי הבעות פנים (שתיהן די מטופשות למען האמת), הוא ממש לא עושה רושם של אדם ששונא את ניק בדם ורוצה לנקום בו ובהרבה סצינות הוא פשוט מדקלם טקסטים בצורה מאוד לא משכנעת.
ויקטוריה היא "אלק מיוסרת"? אני ממש לא חושב ככה. לדעתי הסצינה היתה מצויינת והת'ר נתנה את כל כולה ברגעים האחרונים שם. לא נראה לך הגיוני שאחרי שהיא עברה כזאת חוויה היא תהסס שוב ושוב אם להמשיך במפגש שלה עם גארי? נראה לי הכי אנושי בעולם. ואמרתי כבר שאני אוהב את "שאריות גארי" שצצו פתאום, בעיקר כי ויקי היתה צריכה closure אמיתי לסיפור הזה. אני מאוד שמח שמישהו בצוות הכותבים הבין את זה בעצמו והחזיר את גארי (שגם הוא מגולם ע"י שחקן מוכשר) כי דבר כזה לא קורה לעתים קרובות.

אני כרגיל מסכים איתך ../images/Emo8.gif

ויקי בהתפרצות שלה שיחקה מעולה וממש אפשר היה בסצנה להרגיש בעצמנו את הרגשות הבוערים שלה, אתה מסכים איתי?
ומאט הזה באמת לא שחקן משהו, נחכה לוויפ (אפרופו "יפים", אם רק היה אפשר להחליף את תומאס המעפן בתומס הכה חמודי של B&B. אתה עוקב אחרי היפים, שחר? לאחרונה יצא לי לראות קטע פה ושם שלו עם אמבר - הם חמודים ביחד...
נראה לי זה הנושא הכי מעניין שיש ב"יפים", כי תכלס הם עדיין משעממים מאוד...)

Dawn12

New member
../images/Emo32.gif גם אני מסכים איתך ../images/Emo8.gif

לא יודע איך זה קרה, אבל הצליח להם שם במחלקת הליהוק של "היפים" עם תומאס. הוא ממש מתאים לתפקיד רידג' ג'וניור וגם מזכיר אותו קצת בתקופה שהסדרה רק התחילה מבחינת ההתנהגות כמובן. חוץ מזה, ברור שיש לו כישרון משחק ומבין כל הדמויות החדשות שיש שם - הוא בהחלט נראה כמו הבטחה גדולה. העניין הוא, שב-B&B לא יודעים לכתוב עלילות ואני כבר רואה איך הולכים להרוס את הדמות שלו שם עוד לפני שהתחילה, מה גם שהסיפור שלו עם אמבר ממוחזר לגמרי.

מותק, אם רצית שבריטני ההבלה תלמד

ערמומיות מהי, היית צריכה לשלוח אותה אלי, כי כשזה נוגע לסכסוכים ורמאות אני שמה אותך בכיס הקטנטנן...

The Abbott Girl

New member
היי הייי עד פה!!! ../images/Emo88.gif../images/Emo72.gif

לא מרשה להתחזות לג'קי שלי! לחסום מיד!!!

אני חושבת שלמישל תהיה קצת בעיה עם

המשפט שלך "ג'קי שלי"... צפוי לך קרב קשה, אבל לא איתי כי אני כבר הרמתי ידיים ממנו... (או שהוא ממני אבל למה להתעסק בקטנות...)

The Abbott Girl

New member
אני אגלה לך ../images/Emo58.gif? ../images/Emo72.gif

אומנם עכישו דיאן מתייאשת מלכפות מערכת יחסים על ויקטטור... אח"כ היא תחזור ותנסה שוב לכפות מערכת יחסים על ג'ק... היחסים בינהם ממש אבל ממש לא נגמרו [לצערי]

צהובי שוב אנחנו מסכימים...../images/Emo13.gif

תומס כזה מתוקי !!! יצא לי לראות "היפים" כשהייתי בבית בחופשת המחלה ואני חייבת להודות שהפעם האחרונה שראיתי את תומס לפני כן היתה כשהוא היה קטנצ'יק עם אמו הלא חביבה עלי (מה לעשות, תמיד במחנה לוגן) טיילור. ואי אפשר שלא שלא לשים
שהקטנצ'יק הפך לבחור הורס קטן... תנו לו עוד כמה שנים והוא יהיה הורס פי מיליון... ונכון שהוא שווה את ריק העציץ? לא אהבתי את הריק הזה מהרגע שהחליפו אותו. הקודם היה הרבה יותר מוצלח. ואני שמחה שתומס לא שקע בצער יותר מידי בגלל קייטלין וריק רק חבל שמי שעוזרת לו לשכוח זאת אמבר המעצבנת! עוד אחת שאכלה
לרוחב...
הנה ההורס הקטן...

והנה עוד תמונה של תומאסי המתוק

ולא התכוונתי לדלסארו חס וחלילה... מאיזה כוכב בכלל שלפו אותו?
צהוב, אתה יודע בן כמה הוא?

ים כחול

New member
התר תום מ ד ה י מ ה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

והקטע היה מהפנט הייתי מרותקת למשחק שלה וגארי גם שיחק ניפלאאאאאא חבל אם כבר לא ישחק יותר כי הם יפסידו שחקן מעולה. רייאן, כל פעם אני אוהבת אותו יותר
בחור מתוק וטוב !! אהבתי את הרגעים בין ג"ק לפיליס , הם גרמו לי לרצות שיהיה בינהם המשך ... לעומת זאת , מייקל ופיליס הכי מתאימים אך כניראה מיצו כבר את הזוגיות הזו והגיע הזמן כניראה להתחדש
פיליס וויקטוריה היחידות שעשו את הפרק לטוב במיוחד
(כל השאר שוחקים את עצמם ,סתם בכיות שחוזרות ונשנות)

אין לי שמץ... לא ביררתי עליו ../images/Emo8.gif

אפילו לא יודע איך קוראים לו במציאות. אם את כבר מבררת, תבדקי אם הוא בקטע בשבילי...

דרו טיילור בל - והוא בן 18...

ממש עולל...
אם הוא בקטע שלך? תן לי עוד קצת זמן וגם את זה אני יברר...

taish

New member
"היפים והאמיצים"

גם אני ראיתי לתקופת זמן מסויימת (ומוגבלת) את "היפים". הגעתי למסקנה שזה פשוט לא מעניין. העלילות שם, לעיתים, לא אמינות עד כדי גרוטסקיות, וקשה להבין איך ייתכן שמדובר באותו יוצר של צח"מ... (זה מאותו בית-יוצר, נכון?) לא יודעת, אולי זה בגלל השעה שבה זה משודר... נראה לי שפחות כיף לראות אופ"ס בשעת אחר-צהריים כזו, כי זה תקוע באמצע היום, ובדר"כ אנשים נמצאים בשעה הזו בלחץ של להספיק לעשות דברים באותו יום וכו'. לעומת זאת, צח"מ משודרת בשעה נוחה, שבה רוב האנשים חוזרים מהעבודה/לימודים, ורוצים איזשהו משב-רוח מרענן וקליל לסגור איתו את היום העמוס והמעצבן (רק שאצלי אישית, צח"מ ממש לא מסמלת את סוף היום, אלא את אמצעו במקרה הטוב... אני בן-אדם של לילה, והיום לעיתים נגמר אצלי בשעה שבה כבר מתחיל היום הבא אצל רוב האנשים הנורמליים...). כך שלדעתי לשעת השידור יש הרבה השפעה על היכולת להפיק הנאה ממנו. אבל עדיין, גם בלי קשר לשעת השידור: צח"מ הרבה יותר אמינה (במושגים של אופרת-סבון, כמובן) מ"היפים", והיא הרבה יותר מעוררת הזדהות מצד הצופים ורצון להמשיך לראות... לפי מה שקאתי פה (נשבעת שלא ידעתי את זה לפני כן), קורה עכשיו משהו בין תומס (הבן של טיילור) לבין אמבר. תומס ואמבר? oh, please... לא נראה לי שרמת הגיחוך של "היפים" בכלל נתונה לוויכוח. וסליחה על הציניות...

Dawn12

New member
מסכים ולא מסכים

B&B היא למעשה סדרת בת של צח"מ, וגם אותה יצרו ביל ולי בל האגדיים. הם הותירו את המלאכה ב-B&B לבנם בראדלי (אחיה של לורליי בל, הלא היא כריסטין שלנו) בשנת 1994 אם אני לא טועה ואת צח"מ עזבו ב-1998 כשהסדרה חגגה את חצי היובל שלה. שניהם עדיין מעורבים בסדרות (בעיקר מבחינה כלכלית) אבל יש מפיקים אחרים, במאים אחרים וכותבים אחרים. אני לא מסכים איתך ש"היפים" לא היו מעניינים והעלילות לא היו אמינות. אני צפיתי בסדרה הרבה לפני שהתחלתי לצפות בצח"מ, כנראה דווקא בגלל השעה והערוץ שבהם היא שודרה, ונהניתי מאוד. יש להם בקאסט כמה שחקנים מוכשרים בצורה בלתי רגילה (סוזאן פלאנרי בראשם) והדמויות שביל בל יצר יכלו בקלות להחזיק מעמד שנים על גבי שנים אם רק היו יודעים מה לעשות איתן אחרי שהוא עזב. היום מבחינתי אי אפשר להשוות בכלל בין צח"מ והיפים. אחד היתרונות הכי גדולים שיש לצח"מ על "היפים" הוא היכולת לבנות סיפורים לטווח ארוך. רוצים דוגמא? ממש בקרוב אנחנו נראה איך סיפור הדריסה/תאונה של טוני מתחבר לסיפור נוכחי שמתפתח עכשיו. אין כזה דבר ביפים והאמיצים. העלילות מתחלפות שם בקצב היסטרי, דמויות נזרקות לפח חצי דקה אחרי שהגיעו, אף אחד לא חושב על סיפורים קודמים... בקיצור - רע, רע, רע. אני לא רוצה להשמיץ יותר את הסדרה אז נעצור כאן. צריך רק להגיד תודה שבצח"מ זה לא ככה ולקוות שזה לא ישתנה.

למעלה