סיכום הפרק

תגובה לשחר "אני-מסכים-איתך" סאמרס

אצלי זה היה בדיוק להיפך. הסבונייה הראשונה שהתמסטלתי ממנה היתה הצעירים... ליפים בכלל לא נתתי צ'אנס. אבל אז יצא באחד הימים, שבמקרה פתחתי, והיה משולש טיילור-רידג'-ברוק, בקטע של אצל מי רידג' יאכל ארוחת ערב", והמשמעות היתה לחיים משותפים או עם טיילור או ברוק. הפרק הסתיים כשהיו דפיקות בדלת גם אצל טיילור וגם אצל ברוק. לאן הלך רידג'? זה כ"כ הלהיב אותי, כי היה מן אקשן כזה שלא הורגלתי בצעירים... מה גם שכמעט כל הפרק עסק רק בסיפור הזה, אז הרגשתי מחובר יותר ולא פחות שייך (מה שהיה קורה עם היו מופיעים הרבה סיפורים שונים), ובגלל זה המשכתי (בסוף ג'יימס דפק אצל טיילור השבורה, וברוק שמחה וצהלה.. רק כדי לגלות שרידג' החליט "לעשות את הדבר ההגון" ולהודיע לה לפני טיילור שהוא נפרד ממנה בעצם). באותו הזמן גם ג'ייקוב יאנג הצטרף בתור ריק המתבגר, שגם זה דירבן להמשיך לראות
אח"כ שכבר התמכרתי, הרשתי לעצמי לצפות גם ב"יפים" פרקים ישנים מערוץ סטאר וורלד, וככה ראיתי את טיילור בתור ליילה וכו' וכו'... הייתי בטוח שהחברות הזאת תחזיק מעמד לנצח, כי סבונייה זה כמו נישואין. ברגע שמתחייבים, זה קדוש, לנצח (טוב האמת שנישואין זו לא דוגמה כ"כ טובה, אולי עדיף לומר קבוצת כדורגל
) אבל מהקטע של רידג'-ברידג'ט חלה ירידה עצומה. עדיין ראיתי בשלב הזה, למרות שלא נהנתי. העלילות נהפכו לביזריות וחסרות מעש. הגיעו דמויות לשבוע ועזבו, כי מה לעשות, בראדלי (ןלא קרלטון
) כנראה היה על השפעת חגיגת או משהו עם הכתיבה הזוועתית שלו... ההוכחה המובהקת להריסה שלו היא שבהתחלה הייתי אוהד נלהב של רידג' וברוק, וכיום ממש לא מזיז לי מה קורה איתם ואם הם ביחד. וזה רק בגלל איך שהדברים התנהלו, כי עובדה שבהתחלה כן היה קסם בלראות אותם יחד, ולרצות אותם ביחד... צריך לעשות עבודת ניתוח שלמה למה "היפים" נכשלה, זה פשוט טרגי...

גמני התחלתי בצעירים כמובן...

"היפים" היתה אצלנו להיט בבה"ס כשעלתה לשידור ועכשיו אני לא מכירה אף אדם שצופה בה. (כנראה שהשעה לא נוחה לכולם). וגם לכולם נמאס מהעלילות המאוסות שם וכמו שאמרת השחקנים מתחלפים בקצב מסחרר. אתה זוכר איזו יפה היתה בריג'ט הראשונה? ממש בריג'ט בארדו... וריק הראשון כמו שאמרתי היה הרבה יותר שווה. ולמרות שאני ממש אוהבת את רון מוס (רידג') וקתרין קלי לאנג (ברוק) כשחקנים, אני תמיד יעדיף את צח"מ על פני "היפים", אין כאן שאלה בכלל.

היפים באמת לא משודרת בשעה נוחה...

אין מצב שאני יצליח לצפות בה גם אם אני ירצה. הדבר שהכי הפריע לי ביפים זה שנתנו לברוק לשכב עם כל שבט פורסטר ואם זה לא מספיק אז גם עם דיקן בעלה של בתה !!! וגם כל הסיפור של מייסי שחזרה מהמתים רק כדי למות שוב. עכשיו אני אולי יציץ בימי שישי רק כדי לראות את רידג' וברוק וכדי לבדוק שאף אחד לא מפריע להם שוב להיות ביחד, וכמובן גם כדי לראות איך תומס העולל מתפתח.
שחר, כשהתחילו לשדר את "היפים", גם הם עקפו אותנו בכמה שנים, איך הדבקנו את הפער??? זה בזכות ימי שישי?

צריכים לעשות את זה גם עם צח"מ...

אין ברירה אחרת לדעתי. זה כזה מעצבן לפגר ב-4 שנים. בגלל זה אנחנו לא מקבלים אינפורמציה בעתונים על שחקנים שאנחנו אוהבים. שחקנים שאהובים עלינו כבר לא משחקים שם וכל דבר שאנחנו מתרגשים ממנו כאן, כבר מזמן לא רלוונטי שם (מן הסתם). לדוגמא: כשעלה האתר עם מאק,בריט,בילי וראול הראו את זה גם באתר של הסדרה שם... חבל. אנחנו מפספסים דברים נחמדים. למרות שהרבה "אקשן" לא היה שם בבריכת אבוט (כמו שנועה רום אמרה) אבל בכל זאת...

python 4

New member
תתחילי לראות איסטאנדרס

כל יום בשמונה וחצי ב- BBC prime. האופ"ס הזו משודרת פה בהפרש של יומיים מבריטניה. יותר צמוד מזה אי אפשר!

Dawn12

New member
כולם מקטרים על השעות

אבל תחשבו על זה שבארה"ב אופרת הסבון הכי מאוחרת משודרת באזור 13:00-14:00 בצהריים אם אני לא טועה. כל הסבוניות שם מרוכזות לשעות הבוקר המאוחרות-צהרים מוקדמות ואני לא חושב שיש עוד מקום בעולם (ואם כן - זה מאוד נדיר) שבו אופרת סבון משודרת בשעה 19:00 בערב.

אז רק העקרות בית "מרוויחות" שם....

חוצפה לדעתי לשדר אופ"ס בשעות כ"כ מוקדמות. מעניין מי מצליחים יותר בארץ היפים או הצעירים

Dawn12

New member
זה קווין ../images/Emo58.gif

אחיו המופרע של מייקל שלנו שיגיע אלינו בעוד קצת פחות משלוש שנים. חשבתי שאת מכירה אותו... זו לא היית את שצחקת מבדיחת הגפרורים שכתבתי לא מזמן? היא היתה עליו. הבחור ישרוף את המסעדה של ג'ינה ויכלא את קולין בתוך המקרר בזמן שהוא יעשה את זה.
הוא עוד לא הגיע וכבר אני מת על הדמות שלו.

Dawn12

New member
ואם כבר תמונות עתידיות ../images/Emo58.gif

הנה תמונה שעושה חשק לעוד... פיליס ודרוסילה - היריבות הכי מ-אגניבות שנראה בצח"מ! אחח... מתי, מתי?

סתם צחקתי...

זה היה לפני "המתיחה" שלך ולא היה לי מה להגיד, הייתי בדיוק בטראנס של שליחת המסרים לכולם...
אבל מה אתה אומר??! הוא כזה חמוד, חבל שהוא יותר מופרע ממייקל אבל לך זה בטח לא מפריע, אם הוא הולך לעשות מה שכתבת אתה בטח בעננים !

ודרך אגב... ../images/Emo58.gif

כשהוא ישרוף את המסעדה של ג'ינה או איך שאתה קורא לה "הגמדה" בטח יוכרז בג'נואה יום אבל לאומי...
המקום הזה חשוב להם יותר מז'בו ותעשיות ניומן... איפה הם יפגשו ויאכלו והכי חשוב איפה הם "יתקלו בטעות" אחד בשני ויסעדו כשראשהם מורמים לפתע כשהם מגלים את אויבהם בצד השני של המסעדה... ואז כמובן הם גם קמים ומתיישבים להם בשולחן כשהם שואלים "אפשר?" והצד השני משיב "אם את/ה חייב/ת" ואז אחרי דו שיח של פחות מדקה אחד מהצדדים קם עצבני כשהוא אפילו לא הספיק עדיין לנגוע באוכל או בשתייה ותוקע את הצד השני עם החשבון... אח... הזכרונות מ"ג'ינה"...

Dawn12

New member
יהיה להם מקום חדש (עדיין ספויילר)

יקראו לו Genua City Athletic Club והוא ישלב (בצורה די מוזרה האמת) בין מכון כושר וסוג של באר חופשי כזה. בכל מקרה, סצינות השריפה של המסעדה היו מאוד מרשימות, והופיעו גם בקלטות שהסדרה שלחה לטקס האמי (שבו היא כזכור זכתה בסופו של דבר). הסט היה שרוף לגמרי, רוב הסצינות צולמו ב"רחוב" שאותו אף פעם לא יצא לנו לראות, עם מלא אמבולנסים וניידות משטרה. בראד היה היסטרי, ג'יי טי כמעט איבד את העשתונות, ג'ינה מיררה בבכי בזרועותיו של ג'ון - בקיצור - היה שמייח.
יש לי סרטון של סצינה אחת ששודרה שם, אני בטח אעלה אותו מתישהו לאתר. בינתיים את יכולה להוריד את הפרומו (המצויין) ששודר באותו שבוע בקישור למטה.

אוף, שחר אני לא מצליחה לצפות בזה...

עשיתי פתח לקובץ ואח"כ גם ניסיתי לעשות שמור ואז כשאני נכנסת לזה כשזה על שולחן העבודה שלי לא קורה כלום...

למעלה