סיכום השנה

מירב8

New member
שנת 2003 שלי...

לא היתה שנה טובה במיוחד גם אני אחרי 2 הפלות מאכזבות וכואבות בעבודה דווקא היתה שנה מוצלחת - קידום, העלאה אבל... זה לא מספיק כשיש משהו אחר שכ"כ רוצים היום בעלי ואני חוגגים 4 שנות חברות
ואסור לשכוח להעריך את הבריאות שלנו - שזה דבר חשוב מאוד שאסור לקחת כמובן מאליו בקיצור כמו בכל שנה, יש דברים טובים ויש רעים ועכשיו רק נותר לאחל שהשנה הזו תהיה מלאה בדברים טובים (אם אפשר בלי רעים בכלל) ושבשנה הזאת יתגשמו כל משאלותינו אמן בהצלחה לכולנו
ושנה אזרחית טובה

האחת yaf73

New member
ואני רק רוצה להוסיף

שאם הבקשה הצנועה שלי זה המון לבקש אז רק... שלא יהיה פחות טוב ממה שעכשיו.

השנה העצובה שלי...

את ההודעה הזו היה לי הכי קשה לכתוב. שנת 2003 נפתחה אצלי במותו של בן משפחה בגיל צעיר, ממחלת הסרטן. זמן קצר לאחר מכן התחלנו בנסיונות "מסודרים" הן בשל תקתוקו המהיר של השעון הבילוגי ובעיקר מתוך צורך חזק שייקרה עכשיו משהו טוב. אני חייבת להודות שבתמימותי חשבתי שאחרי מה שעברנו "מגיע" לנו שההריון יבוא מהר. מיותר לציין שזה לא קרה ובמקום זה אנחנו ניצבים בפני טיפולים. אני כבר מזמן הפסקתי לשאול "למה" ויודעת שאין תשובות לשאלות האלה. מקווה ששנת 2004 תהייה אחרת. מאחלת לעצמי ולמשפחה הפצועה שלי את האושר הגדול שרק תינוק/ת יכולים להביא.

שרי30

New member
רוצקי-מאחלת לך היריון בקרוב ../images/Emo42.gif

ושלא תדעו עוד צער במשפחתך חיבוק

תות בר

New member
יומיים לפני החתונה הלך הבעלול

למכשפה, כזאת שאומרת מה יהיה בעתיד. אנחנו לא גורואים של הדברים האלו, אבל היי... מתחתנים רק פעם בחיים....
בכל מקרה, היא אמרה לו שבשנת 2004 יהיה לו ילד!!! אז שנת 2004 זו השנה שלי
- בכל זאת... יש לי פתק מהמכשפה
..... מי יתן ושנת 2004 תהיה השנה של כולנו

shelley11d

New member
סיכום השנה שלי:

ב-30/6 וסת ראשונה אחרי הפסקת הגלולות כשבאוגוסט היה איחור של מספר ימים וכמובן שעשיתי בדיקה שיצאה שלילית. ספטמבר (המחזור שאח"כ) כבר הביא איתו בשורות טובות - אחרי מספר ימי איחור עשיתי בדיקה שיצאה חיובית. הייתה שמחה גדולה במשך יומיים ואז התחילו כאבים ודימום. הבטא בבי"ח הראתה 14 - הייתה הפלה (הריון כימי). הבנות בפורום תמכו בי המון, במיוחד יולי, שליוותה אותי בצ'אט ובטלפון לאחיות בכללית call. בכיתי המון באותו היום אבל למחרת כבר התאוששתי. חיכינו חודש והתחלנו שוב לנסות. המחזורים של נובמבר ודצמבר היו רגילים ומחכים עכשיו להפתעה בעוד שבוע.

shelley11d

New member
שכחתי לאחל שנה טובה לכולנו../images/Emo48.gif

שתהיה לנו שנה פורייה במיוחד!!! (הבעלולי במילואים ואין לי עם מי להתנשק בחצות. טוב, נו, ה-
תמיד ישמח...)

baffy

New member
הסיכום שלי...../images/Emo39.gif

השנה שלי התחילה בסיומה של מחלה קשה שתקפה את בעלי (אהובי
), בצפייה בביתי המתוקה גדלה והופכת לשובבה לא קטנה
שנה שבה הכרתי את עולם הפורומים, ואני שמחה על כך (ומודה לגיסתי). שנה שבה חשבתי שאכנס להריון במהירות האפשרית, אך למדתי, שוב בדרך הקשה, שאי אפשר לתכנן תוכניות...לצערי בשנה הזו עברתי 3 הפלות: הפלה טבעית בשבוע ה-6, גרידה בשבוע ה-8, והפלה טבעית נוספת לפני שבוע, מבלי שאדע בכלל שהייתי בהריון. בשנה הזו אני מאחלת לעצמי ולכל הבנות המקסימות של הפורום, לעבור במהרה לפורום השכן, הריון ולידה, ולגלוש בו במשך 9 חודשים מלאים!
שתהיה לנו שנה אזרחית טובה ומאושרת, שבה יתגשמו כל חלומותינו

סנונית 1

New member
הסכום שלי ../images/Emo39.gif

תחילת נסיונות מחודש מאי, בדיוק ביום העצמאות. חודשיים ניסיונות וחודשיים של בדיקות, שתי הזרעות שנכשלו, חודש טבעי אולי אולי .... מאחלת לכל בנות הפורום לפנות אותו בכניסה דראמטית להריון ולתת לבנות חדשות להכנס לשאלה על חומצה פולית ולהריון. שתהייה שנה פורייה לכולנו.

הסיכום שלי...

גם אנחנו חגגנו בסוף השנה האזרחית שנתיים לחברות (יש כאן עוד מישהי שנפגשה במסיבת סילווסטר?). אוטוטו נהיה 4 חודשים נשואים. מצמרר אותי לומר לאור כל מה שקראתי כאן על סיכומים, גם אני הייתי בהריון והפלתי. מחכה בהתרגשות לביוץ הקרב, אחרי חודש נטרול. החלטתי שבשנת 2004 יהיה לי תינוק, אני אמשיך לימודים לדוקטורט, אני אקים עסק מצליח ואבסס את עצמי כלכלית. ו... אגמור סוף סוף את נושא טיפולי השיניים שאני דוחה כל כך הרבה זמן.

chapling

New member
ואו.. שנה...... עוד שנה עברה....

סיכום.... אולי בעצם יותר פתח לשנה חדשה.... בתאריך זה שנה שעברה (בערך) גיליתי שאני בהריון... ועוד חודש בערך גיליתי שהוא לא הולך לשום מקום
בשנה שעברה הייתי בטוחה שהשנה אני כבר אהיה עם ילד או לפחות שוב בהריון ... אם זה לקח 4 חודשים פעם שעברה למה שעכשיו זה יקח יותר... השנה שחלפה השאירה אותי עם המון שאלות... (למה הפעם זה לוקח כל כך הרבה זמן) אם המון רגשות אשם... (אולי זאת אני?.....) אבל השנה גם למדתי המון על עצמי
התחזקתי מאוד גרף המצב רוח שהיה קופצני, התמתן אני כבר לא מצפה כמו שציפיתי אם דיברנו פה כמה פעמים על בהתחלה החלומות על הילד, עם הזמן כמיהה רק לבטן אח"כ לפסים ובסוף הצפיה לזקיק מוביל, או עליה בחום... היום אני כבר מרגישה שאני לא מצפה יותר,ויש קצת תחושה של אינרציה... ההתלהבות ורוח החקירה שהיתה לי בהתחלה קצת התפוגגה. והיום אני עסוקה בזה פחות. ואם זאת.... כשחשבתי לי קצת לקראת ביקור אצל חברה שנכנסה להריון אחרי.. ועכשיו אני סורגת לבנה הקטן אפודה.. (כן אני סבתא סורגת...) חשבתי לעצמי שהבנות שנכנסות להריון בקלות יחסית לא יודעות.... ורציתי להגיד לעצמי - "כמה מזל יש להם..." ויצא לי- "מה הם מפסידות" (פרויידיני...) וזה לא בציניות! יש לי הרגשה כזאת, שגם אם השנה הזאת היתה מלאת דמעות, היא היתה אחת השנים שבהם גדלתי והתפתחתי בצורה הכי משמעותית, ושהזוגיות שלנו גדלה והתפתחה, ושממרומי שמונה שנות זוגיות זה לא טריוואלי בכלל. וכמובן שנה שבה גיליתי גם את עולם הפורומים , ומעיין ופונג היקרות , כמה כסף שאתם חסכתם לי בטיפולים פסיכולוגיים.... אני מרגישה שעצם הידיעה שאני לא לבד, כל המידע יקר הערך, היכולת לשבת אצל הרופא שלי ושהוא יתפעל משיעורי הבית שהכנתי... כל זאת תודה לבנות הפורום ולמעיין ופונג נושאות הדגל ומעצבות האווירה.
לקראת סוף השנה התרחקתי קצת מהפורום, זה התחיל בתקופה לחוצה וחוסר אפשרות להיכנס לאינטרנט.. והגיע לקצת ריחוק ובעיקר קריאה, ואם זאת אני ממשיכה להרגיש שבכל שאלה או מצב רוח אני יכולה לשתף ויהיה מי שיקשיב... (בעיקר מי שהגיעה עד לכאן!!!! ואו זה יצא ארוך
, טוב ככה זה שלא כותבים הרבה זמן
...) אני רוצה לאחל לכולנו שנה פורייה! שנה שבה נמשיך ללמוד על עצמינו ותוך כדי כך נצליח להתעגל מהסיבות הנכונות

גליגו

New member
הסיכום שלי...

בפבואר החלטנו שרוצים להתחיל לנסות...גלולה אחרונה נלקחה ב 21/3 , הרופא הדפוק שהיה לי אמר תוך חודש הריון... מאז עברו כבר יותר מ 9 חוד'... מאז שהחלפתי רופא (לפני חודשיים) גיליתי שאני פוליציסטית... יש לי פצע שצריך לטפל בו לפני ההריון וחודש שעבר היה לי הריון כימי. חשבתי בתמימותי לפני 9 חוד' שצ'יק צ'אק ויהיה לי ילד. לפחות למדתי המון על עצמי, היחסים עם הבעלול התחזקו (מדהים) ואני לא מקבלת היום כל דבר כמובן מאילו. מקווה שהשנה הזו תביא את הגוזל לכולנו, שבנות חדשות תמצא כאן מקום, ושכולן תעבורנה במהירות לפורום השכן - הריון ולידה. ולכל ההריוניות של הפורום, הריון ארוך ובריא. שנה אזרחית טובה לכולן....

גומה

New member
שנה טובה לכולן ../images/Emo140.gif

השנה שלי מתחילה עם מעבר לדירה חדשה (סוף סוף משלנו)
פיטורים מהעבודה ומציאת עבודה חדשה ואפילו קרוב לבית בלי נסיעות מטורפות ובלי לקום מוקדם בבוקר.
חמי שינה את העסק שהפך למצליח תוך ימים ספורים
החלטנו להביא ילד לעולם, הניסיונות החלו בספטמבר והעלו הצלחה בנובמבר עם המון תמיכה שלכן, מדידות חום ובדיקה של הפרשות. אני מאחלת לכולן שהשנה הזו תאיר לכן דרך חדשה טובה יותר עם סיפוק בעבודה, אושר בחיים ובריאות ומקווה לראותכן בהקדם בפורום השכן
מרימה לכבודכן כוסית

צהלולים

New member
שנת 2003 היתה מלאה באירועים...

חתונה מדהימה לאחר שש שנות חברות!
הרבה חו"ל (לפחות ארבע פעמים - כן התפרענו קצת השנה...)
הרבה הורמונים במצבי צבירה שונים - שישה חודשים של נסיונות עם כדורים, זריקות, צילומים, בדיקות וגינליות שונות ומשונות...
וממש לקראת הסוף - גם התחלה של חיים חדשים בבטן... שמי ייתן וימשכו בבטחה עד ספטמבר
אני מאחלת לכל בנות הפורום להמשיך להיות אופטימיות, שמחות, מאושרות... ולעבור מהר מהר לפורום העגול. אני לא הולכת לשום מקום כי פה הכי טוב. אז שנה טובה טובה!!!!! שנת אהבה אושר שלום בריאות וכיף...

ו שתי

New member
כמה איחולים לשנה החדשה

מצטרפת לתקווה של מעין, שהפורום יהיה מלא בעוברות אורח זמניות, וכל יושבותיו הותיקות ידוו בנושאי "הבטן יצאה?" או הנקות לילה... שכל ההריונות שלנו יהיו תקינים וקלים, ויגמרו בילד בריא וחמוד (ושיבואו מהר...) וכמובן- שנה של הגשמה עצמית בכל תחומי החיים, שנה של הצלחות, אושר ושמחות!
שנה טובה לכולנו!

למעלה