סיכום חודשיייי!!!!

DarkSecretLove

New member
חחח תודה ../images/Emo9.gif

הלואי והייתי יכולה להראות כזה טוב בלי כ"כ הרבה איפור עלי.. אבל זה סוד

ShAhArnavonXD

New member
שלומלום לכן..או לכם...או...לא משנה..

שם: שחר
גיל: 14.5 תאריך לידה: 2.6.94 מקום מגורים: רחובות מה אתם עושים בחיים כרגע:קורעת את התחת בבצפר..בעיקר... מה אתם שומעים עכשיו?Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:The lion King - I just can't wait to be king איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב..שומדבר מיוחד חוץ מ..מבחנים,עבודות,בחנים,הלחצות..זהו אני חושבת.. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? דודתי באה הישר מארה"ב עם בן דודי הקטנטן!!!!!!!!! תמונה! שלכם! לא! שאלה-מישהו יודע איפה יש חנות שאני יכולה להשכיר מצלמה? תודה =]

A Modern Myth

New member
MOI

שם: אילנה גיל: 15 תאריך לידה: 18.11 מקום מגורים: קרית גת מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת, רוקדת, ונושמת מה אתם שומעים עכשיו? Prodigy - Breath שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אריק ברמן - הגשמה עצמית איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב יומולדת
מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לא כל-כך האמת תמונה! שלכם! שבוע טוב

DarkSecretLove

New member
אחלה שיר -פרודגי מעולים !

אני ממש רוצה לקנות דיסק שלהם אבל אני לא סגורה על איזה ..:\

A Modern Myth

New member
באמת שיר טוב

בד"כ אני לא מתחברת לשירים בסגנון הזה אבל הם באמת מיוחדים. הייתי אומרת לך להתחיל מהראשון

DarkSecretLove

New member
כן זה כנראה מה שאני אעשה..

ואם את אוהבת אני יכולה להביא לך עוד כל מני להקות שבסגנון הזה

30secondstostav

New member
עונה :)

שם:סתיו גיל:15 תאריך לידה:26/11 מקום מגורים:מושב אחיטוב מה אתם עושים בחיים כרגע: הממ לומדים :) מה אתם שומעים עכשיו? Mika- Billy Brown שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Decode איך עבר עליכם נובמבר? המ, יומולדת! D: מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? TWILIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האא אדוארד 3>.3> XDDDD תמונה! שלכם! [ התמונה הזאת קרעה אותי מצחוק XD ]

למעלה