R Rose131 New member 22/3/07 #39 זה מחמאה לשניהם. אבל עד כמה שאני אוהבת את ג'וני דפ(הלוו!!11 צ'ארלי בממלכת השוקולד!!1), וילה פשוט יותר יפה.
זה מחמאה לשניהם. אבל עד כמה שאני אוהבת את ג'וני דפ(הלוו!!11 צ'ארלי בממלכת השוקולד!!1), וילה פשוט יותר יפה.
M M a a y a n K New member 22/3/07 #42 דווקא צ'ארלי בממלכת השוקולד? יש כל כך הרבה דוגמאות לסרטים שהוא נראה בהם הרבה יותר טוב (אני לא אתחיל לפרט, זה ג'וני דפ...)
דווקא צ'ארלי בממלכת השוקולד? יש כל כך הרבה דוגמאות לסרטים שהוא נראה בהם הרבה יותר טוב (אני לא אתחיל לפרט, זה ג'וני דפ...)
S sha na na revol New member 23/3/07 #45 העניין הוא, שהדמות שלו שם היא סקסית, כלומר הסרקאזם והכל... אז כמו בסרטים מסוימים, אני אוהב את הדמות ולא את השחקן. אהמ כמו גונת'ן ריס מאיירס בוולווט גולדמיין.
העניין הוא, שהדמות שלו שם היא סקסית, כלומר הסרקאזם והכל... אז כמו בסרטים מסוימים, אני אוהב את הדמות ולא את השחקן. אהמ כמו גונת'ן ריס מאיירס בוולווט גולדמיין.
R Rose131 New member 23/3/07 #46 הוא ממש מטריד בסרטXD קראתי את הספר באנגלית לפני שראיתי את הסרט ונורא אהבתי אותו, וראיתי את הסרט וחשבתי שהוא מטורף למרות שגם בספר לא חסר לו
הוא ממש מטריד בסרטXD קראתי את הספר באנגלית לפני שראיתי את הסרט ונורא אהבתי אותו, וראיתי את הסרט וחשבתי שהוא מטורף למרות שגם בספר לא חסר לו
S sha na na revol New member 23/3/07 #47 כע, הוא כזה מטורף. ../images/Emo99.gif למרות שכמו ששמעתי פעם, הוא מדבר קצת כמו מייקל ג'קסון בטון...
S sha na na revol New member 24/3/07 #53 הו בלאדי שיט, אהבתי אותו גם ב"ליברטין"... האם זה תחילתו של דפוס? כלומר, אני לא שונא אותו?...
K Kissed By A Vampire New member 24/3/07 #49 העניין הוא, ../images/Emo115.gif שזאת פאהXD ובכללי, יש לו סרטים הרבה יותר טובים מצב"ה שגם שם לצורך העניין יש לו שיער יפה..[היו זמנים במקסיקו, חלון סודי, שה"ק כמובן ועוד רבים וטובים!]
העניין הוא, ../images/Emo115.gif שזאת פאהXD ובכללי, יש לו סרטים הרבה יותר טובים מצב"ה שגם שם לצורך העניין יש לו שיער יפה..[היו זמנים במקסיקו, חלון סודי, שה"ק כמובן ועוד רבים וטובים!]
R Rose131 New member 24/3/07 #54 שש זה שיער אמיתי!!!1 חלון סודי נחמד באמת את השאר לא נראהלי שראיתיXD אבל ב'למצוא את ארץ לעולם לא' הוא ממש חמוד, בעיקר בגלל המבטא [למרות שהשיער שלו שם לא כזה יפה
שש זה שיער אמיתי!!!1 חלון סודי נחמד באמת את השאר לא נראהלי שראיתיXD אבל ב'למצוא את ארץ לעולם לא' הוא ממש חמוד, בעיקר בגלל המבטא [למרות שהשיער שלו שם לא כזה יפה