סיכום חצי עונה שנייה של האי

dar dahan

Member
אני מסכם ../images/Emo9.gif

מי הדמות האהובה עליכם עד כה בעונה השנייה? הדמות האהובה עליי היא הדמות של אנה למרות שאת הדמות של ליבי אני אוהב יותר, אבל פר השתתפות, אנה לשם שינוי לוקחת! מי הדמות השנואה עליכם עד כה בעונה השנייה? הדמות השנואה עליי היא הדמות של אנה הלבנה, וכשם שהדמות של אנה הטובה הייתה הדמות האהובה עליי בחצי הזה כך גם הדמות של אנה הרעה הייתה האהובה עליי. מי הדמות שעשתה את המהפך הכי גדול העונה? הדמות שעשתה את המפך הכי גדול זה הדמות של דילן שמי חנון הפך לאדם שלא תלוי בעצמו, ולמרות שגם בעונה הקודמת הוא הפך לכזה וגם היה תלמיד מצטיין העונה מרגישים שהוא עבר התקדמות כלשהי, כנראה בגלל שאדי וסילביה לא גידלו אותו... איזה פרק העונה הכי אהבתם עד כה? אהבתי את הפרק שנקרא "לגונה ג'" כי היה בו הכל, גם קרב טיימרים, גם מתח, ובקיצור הכל! הבוס של אדי יותר מכוער או יותר מפחיד? הבוס של אדי יותר מכוער לדעתי... מי השחקן שהכי עשה לכם את זה העונה (לא להתבלבל עם דמות)? השחקן שהכי עשה לי את חצי העונה הזאת זה לירון לבו, שנתן ונותן משחק נהדר בתפקיד הרשע המטורף... מי השחקנית שהכי עשתה לכם את זה העונה (לא להתבלבל עם דמות)? השחקנית שעשתה שעשתה לי את חצי העונה הזה זאת אפרת בן יעקב שלאחר העונה שעברה בא חשבתי שהיא שחקנית גרועה השתפרה באופן ניכר, והוכיחה שהיא שחקנית נהדרת! ממי מהשחקנים החדשים העונה הכי נהנתם? הכי נהנתי מאורי פפר שמשחק את "מוזס" בהחלט שחקן טוב והדמות שלו בהחלט דמות נחמדה. מאחד עד עשר איך ההייתם מדרגים את העונה עד כה? הייתי מדרג את העונה בגלל כל הבעיות שעדיין לא נפתרו בספרה 8 מתוך 10.

נו

י הדמות האהובה עליכם עד כה בעונה השנייה? נראלי זואי...ואולי גם קצת סול.. מי הדמות השנואה עליכם עד כה בעונה השנייה? ג'יני, לאדע אם זו השחקנית או הדמות אבל היא פשוט מונוטונית בטירוף העונה...יון יותר מגוון ממנה מי הדמות שעשתה את המהפך הכי גדול העונה? נו באמת...אדי? איזה פרק העונה הכי אהבתם עד כה? נראלי השלישייה של הלג'ונה הובס של אדי יותר מכוער או יותר מפחיד? לא נראה לי שהוא מכוער זה כנראה רק בשביל התפקיד אז כן מפחיד מי השחקן שהכי עשה לכם את זה העונה (לא להתבלבל עם דמות)? האמת-יון, לא בגלל שהוא שחקן נפלא כי הוא לא, אבל יש שיפור ניכר וענקי במשחק שלו וברובטויות שלו מי השחקנית שהכי עשתה לכם את זה העונה (לא להתבלבל עם דמות)? אביגיל ואפרת ממי מהשחקנים החדשים העונה הכי נהנתם? רמי ברוך
געגועיי לפשוניאק.. מאחד עד עשר איך ההייתם מדרגים את העונה עד כה? 8

מיקוש32

New member
מסכמת

הדמות האהובה : אנה. גם הרגילה וגם הציידת. הדמות השנואה : אין . הדמות שעברה את המהפך הכי גדול : אדי. הפרק שהכי אהבתי : לגונה ג'. הבוס של אדי יותר מכוער או יותר מפחיד : מפחיד. השחקן שהכי עשה לי את זה העונה : עוז זהבי . השחקנית שהכי עשתה לי את זה העונה : אפרת בן יעקב המדהימה !!! מי מהשחקנים החדשים הכי נהניתי : תום אבני. מאחד עד עשר : 9.

ANGELUSPIKE

New member
עונה לעצמי באיחור כבד

מי הדמות האהובה עליכם עד כה בעונה השנייה? זואי ובן וגם דילן ואנה. מי הדמות השנואה עליכם עד כה בעונה השנייה? ריק. מי הדמות שעשתה את המהפך הכי גדול העונה? אני חייב להגיד שאנה, מדמות מעצבנת שאני לא סובל, היא הפכה לדמות מעניינת ולאחת האהובות עלי. איזה פרק העונה הכי אהבתם עד כה? 75 וההוא עם החלום של בן. הובס של אדי יותר מכוער או יותר מפחיד? נראה שיש לנו פה תיקו. מי השחקן שהכי עשה לכם את זה העונה (לא להתבלבל עם דמות)? אביב ויון. מי השחקנית שהכי עשתה לכם את זה העונה (לא להתבלבל עם דמות)? אפרת וליאת. ממי מהשחקנים החדשים העונה הכי נהנתם? זאת שמשחקת את אמה קוראים לה תמר אאל"ט. מאחד עד עשר איך ההייתם מדרגים את העונה עד כה? 9 אולי בסוף העונה זה ישתנה לעשר.

למעלה