סיכום מפגש פורום!

../images/Emo41.gif סיכום מפגש פורום! ../images/Emo41.gif ../images/Emo110.gif

אוקי אז ככה.. הגענו כולנו לטאוור רקורדס... חיכינו עד שעה 2 וחצי לכולם! הנוכחים היו: עדי, אפרת, חן, דניאל, מעיין, חברה של מעיין-רעות, אמיר, חבר של אמיר-תומר (זה תומר נכון? אני מקווה שלא התבלבלתי
), רותם, רוני, אלינור, זיו ואני. אז עד שהחלטנו איפה להיות, הסתובבנו שעה בקניון וכל שניה עלינו וירדנו במעליות (יהה הן שקופות חיחי), ואז עלינו לגג של עזריאלי. ישבנו שם קצת וניגנו (אהמ אף אחד לא שר) והייתה גם נרגילה. כמובן שכולם התלוננו על בטן ריקה, אז כל אחד הלך למסעדה אחרת וקנה אוכל, ובסוף עלינו לשבת למעלה כוללללם הצטופפו והיה פנאןןן. שסיימנו לאכול, עלינו על אוטובוס בדרכינו לשינקיין! עצרנו בסנטר וכולם נכנסו ל"תומר" וקנו שם את כל החנות
(אלינור תחצ'י על הפוסטר בובע). אזזזז נסענו לשינקיין והסתובבנו שם (חן נורא רצה לראות חנויות
), עד שנפרדנו וכל אחד הלך לדרכו הביתה
היה ממש ממש כיף! חבל מי שהפסיד...
גם יש תמונותתתתת!!! איזה אישה אחת חחח צילמה אותנו... והתחילה לדבר איתנו.. היה מצחיק
אז אני נורא מקווה שנהנתם! אני אישית נורא נהנתי! אם למישהו יש משו להוסיף... תגיבו

i c y

New member
סיכומפגש..../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

הממ.. אין לי יותר מידי מה לכתוב, אבל הבטחתי לכמה אנשים שאני אחזור לכתוב כאן יותר, אז.. היה לי כיף וממש נהניתי לפגוש את כולכם~!
ותודה רבה לכל מי שצייר לי על המכנסיים!

אהה שכחתי להוסיף! ../images/Emo110.gif

חן הכין לנו צ'ופרים מזה יפים!! הוא כזה משקיען
אוהבים אותך חן! מואה!

gp53

New member
הוא יהיה כזה מדריך טוב../images/Emo13.gif

טוב בכל מקרה אתם לא ממש מכירים אותי כי אני לא כותבת כאן הרבה אבל אני אוהבת את מוניקה סקס וחן מכיר אותי אז אולי אני אבוא למפגש הבא.

../images/Emo23.gifוואי חמודים....../images/Emo24.gif

מקווה שנהניתם
ובסוף בכלל לא נסעתי היום אל אביב כי אני חולה..
אוף..אנטיביוטיקה זה איכסה..אבל ירד לי החום לגמרי
טוב, חמודים, מתה עליכם, אני הולכת לסדר ת'חדר עוד כמה דקות.. צ'או..

ואיייייייי../images/Emo163.gif

איזה קנאה עוררה אותי כרגע.. ואני ממש רציתי לבוא אוףףףףףףףףף אוףףףףףףף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ובסוף נסעתי לרמת השרון למרות שנהנתי ממש רציתי לבוא ולפגוש אתכם...!

fushi e

New member
אני חזרתי חולה../images/Emo7.gif

חזרתי וממש הרגשתי רעעע והחום שלי היה 39... וחברות שלי השאירו לי פתק בחדר לבוא לאיזה מקום בשעה עשר ולא יכלתיייי אז הם באו אליי ושתיים מהם אפילו פה עדיין והם קנו לי כדור דיסקוווווווו שתמיד רציתי ודבר כזה שמסתובב ברוח:))) והם הכינו לי עוגה שכתוב מזל טוב פושי..חמודות עשו לי ת'יום וגם אתם כמובן!!!היה לי ממש כיף אתם אחלה כולכם !!!חן תודה שהשקעת בצ'ופרים:)או מושמושים חח

DrKasperrrr

New member
גם אמיר מרמת השרון! ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אבל מה הקשר ? יההההההההה פגשנו את יהלי סובוללללל!!!!!!!!!! איזה גדולללל היההההה והוא ניגן לנו על הגגגגגגגגגג!!!!!!!!! (??) אנשים זה יהלי לא יעלי! תקלטו!

amirbilu

New member
רק אני לא הלכתי לשיינקין=\

לי ולתומר לא נשאר כסף, אז החלטנו שלבקש כסף לשנינו על הלוך וחזור יהיה יותר מדי והלכנו הביתה ביציאה מעזריאלי. כולם היו סבבה, רק אני הביישן ישבתי רב הזמן בצד ולא דיברתי, אולי במפגש הבא יהיה יותר קל:)

DrKasperrrr

New member
חבללללל ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אחרי שנסענו היה יותר כיף ומה אכפת לכם לבקש זה לא כזה נוראאא ואני מתכוון שהיה יותר כיף כי יותר זרמנו והיה סבבה..חפיף:\ מפגש הבא..:\

אוף../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

איזה באסה אמיר...
אוף באמת שהיינו משלמים עליכם
שטויות
לא נורא.. אבל מפגש הבא אתה כבר לא תתבייש

DrKasperrrr

New member
אנשיםם:| ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אופיר הגרביל הזה השאיר אותי ער כל הבוקר ועכשיו כבר כמעט שמונה ואין לי חשק כבר לישון מאוד שמחתם לדעת את פיסת האינפורמציה חסרת הערך הזאת, נכון? להתראות.

או קיי... ../images/Emo168.gif

אז אני נהנתי מאודדדדדד
ונהנתי עוד יותר לדעת עד כמה שיש לנו אחלה של אנשים בפורום
חחח זה היה כזה מצחיק...., חשבתי שיבואו רק איזה חמישה , שישה... ואז הגעתי חחחח וזה היה כזה יפה לרות כזה את כולכם במעגל
חיחי
אוהב אתכם המון אנשים

אה..חח ועוד שני דברים ../images/Emo168.gif

ששכחתי...
חחח איזה כיף זה עכשיו לדעת עם מי אתה מדבר נכון
ודבר שני... עכשיו אנשים אנחנו חייבים דם לדבר המוןן כאן
מקווה שזה גיבש אותנו עוד

l i f a g i r l

New member
:)))))))))))../images/Emo18.gif

היה ממש כיף,היה באמת כיף לראות עם מי אתה מדבר וכלזה!!!! שוב אני מצטערת שעפתי לי באמצע,אבל פשוט הרגשתי ממש רע,ועכשיו אני בבית עם חום גבוהה,סובלת מכאבים והשאר אני לא צריכה לפרט: \ צר לי שלא באתי לשינקין איתכם,אבל אני בטוחה שיפה מאוד הסתדרתם בלעדי:)))חחחחחחחחח

למעלה