סיכום מפגש פורום!

amirbilu

New member
אני לא מלך, אני פשוט מגנט פקאצות!

(כן, גם אני לא מתלהב מהמראה שלי=\)

רותמיקה

New member
סיכומפגש../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

אין כזה דבר מאוחר מידי!! אז ככה: יום שני: בערך..18:00-מדברת עם חברה שלא ראיתי שנים. פתאום היא קוראת לחברה שלה שמגיעה עם עוד חברה. החברה הזאת שלה נראתה לי מוכרת מאוד. רותם:"ילדה, קוראים לך אולי עדי?" עדי:"כן, למה?" רותם:"את יודעת מי אני?" עדי:"מי?" רותם:"אממ רותם ממוניקה סקס.." *חיבוק מטורף!!* יום שלישי: 7:00 נכנסת להתקלח אחרי הופעות ולילה מעולה בניצנים. 11:00 טלפון-רוני- שואלת אם אני באה למפגש. חצי רדומה אני עונה לה שכן. אנחנו קובעות לצאת לשם ב 1:00... נרדמת. מתעוררת אחרי חצי שעה ושמה לב שכבר 12 ורבע ועוד לא התעוררתי. נלחצת.שותפת פנים. רצה להתלבש. מגלה שהארון שלי ריק.(אני עוברת חדר והכל בארגזים.) מחפשת את החולצות של "פיטר תעשה לי ילד" . לא מוצאת. נלחצת. מחליטה לוותר. לובשת חולצה של סליפנוט.באגיז של אקס-בוי (צבעיים) ורצה ללמטה.. נכנסת לחדר נעלים. בוחרת אולסטאר(שחורות). מחליטה שאני לא מסתרקת יותר בחיים. מחכה למונית שתיקח אותי לבנק(מקום המפגש שלי עם רוני) והמונית לא באה. ידיד שלי פתאום מיופיע משום מקום ומחליט שהוא מסיע אותי לבנק. מאושרת אני עולה לאוטו.רואה את אמא של רוני. מקבלת ממנה 50 ש"ח. ונוסעת לי איתם לתחנת הרכבת שברחובות. בתחנת רכבת אני קונה כרטיס. מתפעלת מהכסף החדש והמבריק. עולה לרכבת. נוסעת-נוסעת-נוסעת ומגיעה. שם. איך שאני מגיעה , רצה אלי אהובתי משכברה הימים עדידה(לאב יו
) חיבוק ענק ומוחץ. מגיעה. פוגשת את כולם(חוץ מחן,אמיר ותומר חבר שלו..). כולנו מחכים לחן שבסופו של דבר נזכר להגיע באיחור אופנתי ובידו צ'ופרים(לא מושמושיפ
) מאגניבים בטירוף. מחלקת אותם. ואנחנו עולים ויורדים במעליות כמו ילדי קייטנה טובים. עולים לגג. פותחים נרגילה (איכסה. מנטה!) אני ועדי פורשות לשניה והולכות לקנות סיגריות. אנחנו משחקים נוור. אני יוצאת שרמוטה בטירוף. ושותה קולה
אני רוני ואלינור (לאב יו מותק!!
) הולכות לחפש לו דגלי גאווה וחנויות סקס.. הלכנו לאיבוד. נפגשנו אחר כך עם כולם. אני ורוני הלכנו לאכול, וכל השאר גם כן הלכו לאכול-רק במקום אחר:). אחר כך נפגשנו מול הקולנוע. והחלטתי שבגלל שלא מצאתי פה דגלי גאווה אני חייבת לנסוע לשינקים לקנות לי ב'סטאף' דגלי גאווה. נסענו באוטובוס לקינג ג'ורג הלכנו ברגל לסנטר. היינו אצל תומר, רוני המותק הפתיעה אותי בסיכת דגל בגאווה המהממת שלי!! גיליתי שממש ממש יקר אצל תומר.היינו שם דיי הרבה. אחר כך הלכנו לנו לורך קינג ג'ורג הגענו לחנות של הפאצ'ים( חנות בת של בוטן) קניתי שם 4 סיכות מהממות!! אחת נתתי לרוני והמשכנו ללכת, אניורוני עצרנו בגלידה באר שבע קנינו גלידה, המוכרת הזמינה אותי למסיבה שמתרחשת בשעה שאני מדברת אתכם, מסיבת הפרידה מהאסיילום.. ממשיכו לכיוון שינקין ובדך רואות את כולםיושבים על הרצפה(שוב!!) ןמחכים לנו. רוני מציעה שנתעלם ונראה האם הם שמו לב- אווקי הם שמו לב. סחבנו את כולם והמשכנו ללכת, ממהרות לסטאף.. בקיצור, עברנו דרך מכונת מסטיקים מאגניבה וכולם קנו מסטיקים. המשכנו ללכת.קיבלתי המון הערות מוזרות מאנשים. קניתי סוף סוף 2 דגלי גאווה מושלמים!!
נפגשנו עם כל השאר מול ה'אוזן השלישית' פגשנו מישהי שטוענים שהיא נורית אפשטיין(רק כי היא מכירה את הקונפורמיסט..) בגללי היא חשבה שאנחנו נוער גאה או משהו כזה..מה שמזכיר לי...: זיו! אני רוצה את הכרטיס של בית דרור!! אממ המשכנו ללכת לכיוון רוטשילד. לקנו מוניות לעזריאלי. ישבנו שם על הדשא. היה ממש מעולה.. חזרנו הבייתה.(רכבת לרחובות, משם נסעתי לבקר את סבא וסבתא בחולון-עם ההורים והאחים) משם הבייתה.. וזהו. המפגש היה מעולה. חייבים לעשות עוד אחד לפחות בחופש הזה. ולא רק בהופעה!! אוהבת את כולכם!! רותם.

DrKasperrrr

New member
בררררר ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

:)) שאלתי אתכם איך קוראים לקניון ואמרתם לי תומר@$%!#% אז איך קוראים לקניון?! ו...אני טענתי שהיא נורית אפשטיין בניסיון נואש לבדר קלות. היא אמרה את השם שלה, אבל שכחתי. ואין לי את הכרטיס, או שאני אמצא או שתבקשי מעדי/אפרת.

../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

באמת חייבים לעשות עוד אחד... ואני מזה מצטער על האיחור אנשים... כי פשוט אחי לקח אותי בלחץ והוא היה באמצע עבודה והוא יצא מפגישה במיוחד לזה ובלה בלה... באמת

לגבי המכונת מסטיקים ../images/Emo168.gif

שכחת לצין את זיו הגאון
. עם שיטת הדיסקיות האלה....

Just Adi

New member
חחחחחח ../images/Emo3.gif ../images/Emo80.gif

אחרי זה הייתה מכונת מסטיקים שאני שמתי בה דיסקית והיא פשוט לא זזה... ונתקעה שמה אז השארנו אותה שמה
חפיף

DrKasperrrr

New member
חחחחחחחחחחחח:) ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

עכשיו כל פעם שאני אעבור בשינקין אני אראה את זה שם. (כל פעם..אני פשוט שם כל יום...חח)

l i f a g i r l

New member
ממממממ../images/Emo18.gif

אבל אם אנחנו רוצים פגישת פורום עוד בחופש,צריך די למהרלמה החופש עוד מעט נגמר לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif

זה לא פר!!!!! הוא נגמר מהרר מדי!

fushi e

New member
אל תזכירי לי../images/Emo10.gif../images/Emo95.gif

איך לומדים בכלל?כבר שכחתי:((( בעע ועכשיו זה שלישים ויפוצצו אותי במבחנים
ועדי
לא לשכוח שאת יושבת ליידי במתמטיקה=)

fushi e

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif../images/Emo95.gif

סמרמיר ורוד

i c y

New member
סיכום טוב!../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

הזכרת לי כלמיני דברים ששכחתי.
אני אוהבת את הסיכומים האלו שכותבים בהם את כל הפרטים הקטנים שהיו במפגש וגורמים לך להיזכר בהכל! ^___^ הידד לרותם~!

רותמיקה

New member
דניאלללללללל../images/Emo29.gif

אני ממש רוצה לראות את התמונות שנורית אפשטיין(משוהם..) צילמה..

למעלה