- סיכום פרטי המפגש -

שטיצה

New member
../images/Emo41.gif - סיכום פרטי המפגש - ../images/Emo41.gif

יום: יום חמישי, ה9.12.
שעה: 15:30.
מקום מפגש: נפגשים ליד הטאוור רקורדס.
מי שמתכוון לבוא, נא לשרשר
להודעה זו, מי שלא מתכוון לבוא, נא לשרשר-
.
מי שבא, מומלץ להחליף מספרי טלפון [במסרים] עם שאר חברי הפורום שבאים, כדי לדעת לזהות אותנו. אני מוכנה לתת את מס' הסלולרי שלי למי שצריך.

Hezi The One

New member
כמו שאני יודע רובנו נהיה שם עד הערב

אז אממ...את יכולה לבוא מאוחר

dsol

New member
רוב הסיכויים ש ../images/Emo31.gif (הסבר בפנים)

יש לי שבוע גנדע מפגר ..... וזה יוצא גם ביום חמישי אבל ביום חמישי חוזרים ממנו רק אני לא יודע מתי חוזרים...... אם זה יהיה לפני 4 בצהריים אז אולי אני יבוא.......

יומ חמישי זה כבר חופש??

אני רוצה לבוא!! כל כך רוצהההההה אבל אני רוצה גם לבוא לזה גם לבוא להופעה בינואר ו.. אני כל כך רוצה.. :\ רק.. אני גרה בדרום.. אבלל ממש.... 3 שעות מתלאביב. עם יהיה לי איך אני יבוא !!!!!!!!!! נשבעתתתתתתתתתתתתתתת

וואו אני בהתרגשווות

כי אבא שלי עובדבביתחולים הזה בתל אביב ויכול ליהיות שהוא ילך ביומחמישי או רביעי... אזאזאאזאז יהיהיה לי איך לבוא !! [אני יישן איפשהו] ביי לכם אני טסה לבצפר שיהיה לכם ערב חנוכה מדהים שתיהיו מאושרים ושאני יבואאאאא למפגש!!! דמאטטטט למה לא יכלתי לגור בתלאביבבבבבבבבבבבבבב :] :( לאדעת....

ישישישיש!!!!!!!!!!!!!! זה נס!

אני כל כך מאושרת!! אנשים אני הולכת לפגוש אתכםםםםם בידיוק ביום של המפגש יש הצגה שהמשפחה שלי הולתכ טרזן נראהלי ווהז בתלאביבי וזה ביומחימישי!!! אזאזאזאז אני יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהבת אותכם אנשיייים מי שבא שיגיד או טלפון או משו... אמ.. זה לכל הגילאים.. נכון?

למעלה