דאהאהאההא אני לא מצליחה לפתוח תמסר המזדרגג
נ נמש לנצח New member 5/12/04 #20 OMG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif מה זה לא בעעעעעע הייתי אצל מנהלת פורום אביב גפן אגב..
OMG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif מה זה לא בעעעעעע הייתי אצל מנהלת פורום אביב גפן אגב..
ס סופרותמן New member 5/12/04 #31 מה? טוב אבל איפה.. כיאלו איזה מקום... מה בעזריאלי או איפה?? דיזינגוףףף?
פ פרקשון New member 5/12/04 #32 הייתם חייבים? גם אתם וגם הפורום הרשמי בהייד פארק קבעתם באותו תאריך ובתאריך הזה דווקא אני לא יכול תהנו
הייתם חייבים? גם אתם וגם הפורום הרשמי בהייד פארק קבעתם באותו תאריך ובתאריך הזה דווקא אני לא יכול תהנו
ש שטיצה New member 5/12/04 #33 אמ :/ בגלל זה היה לפני כמה ימים שירשור שבו התבקשתם לכתוב את התאריך שנוח לכם. התאריך הזה נבחר בגלל רוב האנשים שהצביעו לו.
אמ :/ בגלל זה היה לפני כמה ימים שירשור שבו התבקשתם לכתוב את התאריך שנוח לכם. התאריך הזה נבחר בגלל רוב האנשים שהצביעו לו.
ס סופרותמן New member 6/12/04 #45 עם כבר... אז מתישו נרשמתי להייד פארק ועכשיו אני לא בוכרת את השמשלי ואני לא מצליחה להכנס מחדש כי יש לי אותה כתובת אימייללללל סתם.. לאדעת למה זה נכתב :] סלחו לי
עם כבר... אז מתישו נרשמתי להייד פארק ועכשיו אני לא בוכרת את השמשלי ואני לא מצליחה להכנס מחדש כי יש לי אותה כתובת אימייללללל סתם.. לאדעת למה זה נכתב :] סלחו לי
D double O S New member 5/12/04 #35 אני סתם בא עם בן../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif
ר רק אור הירח New member 5/12/04 #36 . לבוא?לא לבוא? זאת השאלה בקושי כותבת כאן.. אבל בכל מקרה אני בת"א באותו יום לאדעת חושבת שלא ..לא מכירה כ"כ.
. לבוא?לא לבוא? זאת השאלה בקושי כותבת כאן.. אבל בכל מקרה אני בת"א באותו יום לאדעת חושבת שלא ..לא מכירה כ"כ.