../images/Emo105.gif ברוך שפטרנו ואינעל מערכת תפוז החדשה!!
איך עושים סמיילים בהודעה במערכת החדשה בכלל? |: אז לי הייתה פשוט אחלה של שנה. וכל מיני זכרונות מציפים אותי אז זה דיי מצחיק כזה. החלטתי להשקיע. סוף שנה וזה. שנה הבאה אני עוברת ללמוד באנקורי. שזה בצפר פרטי. יש את זה בכל הארץ, אז אני מאמינה שאתם מכירים. אני כל כך מרוצה שאני עומדת לעבור לשם. ועם כל הציונים שהיו חרא וזה, אני עומדת להוציא בגרות מלאה ואני עומדת להשקיע כל כך הרבה. אני אצליח ואני הכי מאמינה בעצמי בעולם.
השבוע מ- 1 עד 100: 80
השבוע במילה אחת: סבבה.
דבר טוב שקרה השבוע: נראלי שהייתי יום אחד בבצפר כל השבוע הזה וגם אז לא היה לי כוח אז הלכתי ב-10, ולא הלכתי היום אפילו להביא את התעודה אני לא יודעת מה לעשות XD שיעור גיטרה. בילויים עם אמא. 3>
דבר רע שקרה השבוע: שהייתי אמורה לנסוע לת"א היום והתבטל -_-"
דבר מצחיק שקרה השבוע: אוקיי אז ככה, אני ואמא היינו לפני כמה זמן בטיול יומיים עם חברות שלי וחברות שלה, ומכרים.. קיצר, אז שחזרנו ישבנו באיזה פארק לעשן, והיה שם 2 כוסונים. כאילו קופי בראד פיט, גם כן נראים גרמנים כאלה. אז אמרתי לה: אני חייבת לגרום לאחד מהם לבוא לכאן, לכי תבקשי ממנו סיגריה. אז היא הלכה. והביאה ממנו. אחרי זה באתי לשם עם ידיד שלי וישבנו שם באיזה גבעה. (זה פארק משחקים כזה והכל מסביב גבעות.) ואחד מהם כולו חתיך שם כל הזמן החליף איתי מבטים. *-* קיצר השבוע אני נוסעת עם אמא באוטו. ופתאום היא צורחת, אבל מה זה צורחת!!! מהחלון: "סליחההההההההההההההההההה" מסכן ההוא כל כך נבהל שהוא בא ישר. "איפה זה רחוב מיכאל?" ואז הוא הסביר לנו *-* וחייך אליי. והייתה לו יד חבושה כזאת אז שאלתי כמו מפגרת? "מה קרה לך ביד?" אז הוא כזה: "קעקוע." ~כולו מרוצה מעצמו~ ואני "תתחדש" כולי נמסססססססה. קיצר, פעם שלישית גלידה. פעם רביעית אני והוא חתונהההה *-*
דבר הזוי שקרה השבוע: אמא שלי נכנסה במחנכת המפגרת שלי ביום הורים אתמול בערב. O_O
פאדיחת השבוע: כמעט כל הציצי עף לי בבריכה אתמול בלילה. חשבתי אני קוברת את עצמי -_-"
שיר השבוע של טוקיו הוטל: הכל
כתמיד + Pain of love + כל האלבום של סקרים. שהתנגן אצלי בחדר מלא פשוט השבוע
שיר השבוע בכללי:
Polarkreis 18 - Allein Allein
(הסולן שלהם, כאילו ברור שהוא גיי. בוודאות. פשוט בזבוז לסטרייטיות. גם הוא כזה כוסון.)
rammstein - du hast
rammstein - ich will *-*
http://www.youtube.com/watch?v=UkQ124B9X6Y
אוקיי, תכנסו
לכאןןןןןןןן! יש להם פשוט אחלה שירים. תראו קאברים, מדהים *-*
להקת השבוע: ראמשטיין, כל כך *-* קילרפילצ שלא שמעתי מלא זמן.
ציטוטי השבוע: אני לתומית: "הידיים שלי שורות מהעירפון!!!!" XDDDDDDDDDDDDDDDD " ביי ביי! זום זום!"
הכרזת השבוע: הגעתי למסקנה, כל הגרמנים חתיכים, סקסיים, כוסונים. לאנוס. הכל. מה שלא תגידו. *-*
ספר/סרט/סדרת השבוע: אתמול ראיתי סרט בקולנוע. אבל נרדמתי 5 דקות אחרי שהוא התחיל. אז אני לא זוכרת. |:
אדם השבוע: אמא
מאכל השבוע: פסטה. פיכס.
תמונת השבוע: חחחחחחחחחחחחחח אוקיי. גנבתי מהמשחק תמונות. אני כל פעם רואה את התמונה הזאת בפורום הגרמני. אז פשוט זה נראה ממש כמו שזה נראה וזה קורע אותי כל פעם מחדש. XDDDDDDD על פי התרגום שלהם: טום: שלום, ילדים! הגעתם לשעת סיפור פורנוגרפי עם טום ולהקתו! ילד קטן: מה זה פורנוגרפי? גוסטב: זה סוכריות גומי. טום: גוסטב משקר. פויה גוסטב! זה לא יפה לשקר! נכון, ילדים? ילדים: נכוןןןן!!! פויה גוסטב! ביל ~בלב~: בבקשה, אלוהים. שזה ייגמר מהר. בבקשה. בבקשה. גוסטב: פם פם פם ~מתופף עם הידיים.~ גיאורג: איזה ייגמר, ככה אתה מכיר את טום? ביל: ~בוכההההההה~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
תכנונים לשבוע הבא: חופש, קול D:
התמכרות השבוע: בריכה, סיגריות, ואכן, מוזיקה.
התחדשות השבוע: תיק *-* - - -
שאלות אחרונות:
* איך היה היום האחרון ללימודים ? גם ככה יש לי לראות את כל האנשים מהבצפר שלי שבוע הבא. זה לא נראה כמו יום אחרון |: * איך התעודה ? אני מתחילה לרדת בנכשלים חחחח בתחילת השנה היה לי 11 נכשלים ו2 מקצועות ב-60 או 70 על העיניים היפות שלי חחחח ועם השלישים ירדו לי הנכשלים. סיימתי את השנה הפעם עם 9 נכשלים, אבל... 96 במתמטיקה. ~לא להתייחס לכך שאני בהקצה ג'~ XDDDDD * שמחות שהשנה נגמרה סופסוף ? יש מישהו שלא שמח? דו... דו האסט... דו האסט מיש! דו... דו האסט... דו האסט מיש! דו... דו האסט... דו האסט מיש! דו... דו האסט... דו האסט מיש! דו.. דו האסט.. דו האסט מיש! דו האסט מיש! דו האסט מיש גפראגט! דו האסט מיש גפראגט! דו האסט מיש גפראגט! אונד איש הב נישצ גאסאגט!!!!!!!!! וילסט דו ביס דר טוד אויח שאיידה? טראו איר זאיין פור אלה טאדה?! האאאאאאאאאאאאאא ניין!!!! האאאאאאאאא ניין!!!!!!!!!! אני מטורפת על השיר הזה פשוט *-* שבוע טוב לכולן ושששששששששבת שלום XD