סיכום שבועי לכבוד סוף שנה

animfanatic

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי לכבוד סוף שנה ../images/Emo47.gif ../images/Emo41.gif

~ ובמילים שלי: הללויה
~
סופסוף נגמרה השנה הזאת - כ"כ חיכתי לרגע המיוחל הזה
בכל מקרה, בלי בלבולי מוח - סיכום שבועי ... - - -
השבוע מ- 1 עד 100:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
ציטוטי השבוע:
הכרזת השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
אדם השבוע:
מאכל השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - -
שאלות אחרונות: * איך היה היום האחרון ללימודים ? * איך התעודה ? * שמחות שהשנה נגמרה סופסוף ? - - - שבוע טוב בנות & שבת שלום

animfanatic

New member
../images/Emo41.gif דברים קטנים נוספים ששחכתי :

~ ואני תכננתי שזה יהיה סכמ"ש מושלם - נו באמת
~
התמכרות השבוע:
התחדשות השבוע: - - - יצא סכמ"ש ארוך במיוחד XD תהנו בנות

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifראשונה...

השבוע מ- 1 עד 100: 80 השבוע במילה אחת: נחמד דבר טוב שקרה השבוע: יום הפוך, תעודות, סופשנה, מסיבת חוף, מסיבת בריכה.. היה מגניב :) דבר רע שקרה השבוע: 2 "חברות" מפגרות שלי החליטו לצאת נגדי. וואלה יופי.
דבר מצחיק שקרה השבוע: *חחחח אמממ... במסיבת בריכה, נכנסנו לבריכה ונתפסה לי האצבע ברגל XD *אתמול בים דחפו אותי עם בגדים >< אבל היה ממש מצחיק וכיף, והגלים היו ענקיים, ובכל גל כולנו צרחנו
דבר הזוי שקרה השבוע: הריב עם מה שמן... אני מוכנה להישבע שהן מותחות אותי. פשוט אין מצב שהן כאלה מפגרות. פאדיחת השבוע: להיכנס לבריכה זה פאדיחה בפני עצמה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: שני השירים החדשים
שיר השבוע בכללי: Dig, Pardon me - Incubus להקת השבוע: Incubus. הם פשוט להקה מדהימה.
ציטוטי השבוע: "אני מדברת בשלבות.." חחחחח איזה דיסלקטית
הכרזת השבוע: אני שמה זין על העולם ומי שלא טוב לו, מעניין לי את העכוז. ספר/סרט/סדרת השבוע: האי של סופייה שאני מתחילה ממש להתמכר אליו, בעל זבוב, מרפאה פרטייית תודה לאל שזה נגמר עכשיו מתחיל מגרש ביתי! XD אדם השבוע: אמא שלי, אבא שלי, ג'וב, מאי ואופיר.
מאכל השבוע: הווו אמ.. המבורגר D: תמונת השבוע: אין לי כוח.. תכנונים לשבוע הבא: כלום, כלום וכלום. אה, וכלום.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif יפהההה שלי ../images/Emo23.gif

אינקיובוס
שהאלה ילכו את יודעת לאן P: שיהיה לך אחלה שבוע. ובואי למסןןןןןןןן 333>

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifחחח תודה בובה ../images/Emo23.gif

הן כבר בדרך לאת יודעת לאן XD וכ'כ- אינקיובוס
~רירריררירריר~ 3333>

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סופסוף נגמרה לה שנה ../images/Emo8.gif

השבוע מ- 1 עד 100: * 99.9 .
השבוע במילה אחת: * סבביישן
דבר טוב שקרה השבוע: * יום ראשון, שלישי, רביעי וחמישי לא הלכתי לבית הספר בכלל - לא היה לי כוח
* יום שני היינו רק 5 ילדים מהכיתה ולא היה לנו מה לעשות אז הברזנו XD * יום שלישי - באר שבע עם אחותי וההורים שלי.
* נגמרה השנה, חוווווופש. הללויה
* תעודה מעולה
[חוץ ממת' ><] * הודיעו לנו שבכיתה שאהיה בה שנה הבאה, המחנך שלי שהיה השנה - יהיה גם שנה הבאה. * דודים שלי מאשדוד עוד מעט יבואו אלינו - כמה זמן לא ראיתי את דודה שלי
דבר רע שקרה השבוע: * 65 במת' - בתעודה
אבל בסדר, אני רגילה - אני סתומה במקצוע הזה XD * בגלל שאני שנה הבאה בכיתת עיונית קיבלנו דיי הרבה שיעורין לחופש שיהיו הלהגשה בתחילת השנה [באסה
]
דבר מצחיק שקרה השבוע: * אתמול אני ובת דודה שלי דיברנו בפלאפון על זה שלא הלכנו כמעט כל השבוע לבית ספר בגלל שלא היה לנו כוח, ודיברנו על זה שהמחנך שלנו בטח יתקשר או יסמס וישאל על זה שלא הגענו - 2 דק' אחרי קיבלנו שתינו הודעה ממנו XD * אני וחברה שלי ישבנו היום ביחד ועברה לידה דבורה והיא ישבה בשקט ולא אמרה שום דבר, אחרי כמה דקות עברה לידה נמלה והיא התחילה לצרוח כמו מטורפת
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Wir Sterben Niemals Aus
* Totgeliebt * Instant Karma
שיר השבוע בכללי: * Beyonce - Halo
* Tinchy Stryder & N-Dubz - Number 1 * Kings of Leon - Use Somebody * Kings Of Leon - Sex On Fire * TheRJA - Justify * TheRJA - Misery Loves It's Company * Aloha From Hell - Fear Of Tomorrow * Lostprophets - To Hell We Ride
להקת השבוע: * The Red Jumpsuit Apparatus .
ציטוטי השבוע: * ~ אני ובת דודה שלי מדברות בפלאפון ~ בת דודה שלי: רק חסר לי שהוא ישלח הודעה או יתקשר כדי לברר איפה היינו ולמה לא באנו. אני: איזה מצחיק זה אם הוא שולח לנו הודעה עכשיו
~ המחנך שולח לשתינו הודעה ושואל איפה היינו ~ * ~ היום כשחילקו תעודות הערכה וכל השטויות האלו ~ חברה שלי: רק שלא יקראו לי. בבקשה, בבקשה, בבקשה שלא יקראו לי >< ~ קוראים לה לקחת את התעודה שלה XD ~
התמכרות השבוע: * מוזיקה .
התחדשות השבוע: * מקפי שמש
* חולצות. * גרביים XD * שחור לעיניים - כ"כ הייתי צריכה אותו
ספר/סרט/סדרת השבוע: * חצויה - התמכרתי
אדם השבוע: * החברה הכי טובה שלי
* דודים שלי שיבואו עוד מעט .
* המחנך שלי .
* הבת דודה המשוגעת שלי XD
תמונת השבוע: זה מה שקורה כשלתהילה משעמם XD
וזה מראה שאסור שיהיה לי משעמם כי אני עושה שטויות
תכנונים לשבוע הבא: * לישון, לישון, לישון, לישון
* באר שבע . * להחזיר את הספרים לבית ספר - משהו ששחכתי לעשות
- - -
שאלות אחרונות: * איך היה היום האחרון ללימודים ? היה דווקא נורא נחמד .
* איך התעודה ? מעולה - תודה לה'
* שמחות שהשנה נגמרה סופסוף ? כככככככככככן
- - - שבוע טוב בנות

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אצלנו בלהקת השבוע צריך לכתוב..

אבי ביטר. דייייייי כל הזמן יש כאן את השירים המזוויעות האלה. ואני מניחה שככה זה גם בירוחם Oo תתחדשי על הכל. שבוע טוב יקירה 3> אוהבת אותך

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחחחחחח ...

תאמיני לי שכן, ככה זה גם בירוחם
תודה רבה - שבוע טוב גם לך, אוהבת אותך

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ברוך שפטרנו ואינעל מערכת תפוז החדשה!!

איך עושים סמיילים בהודעה במערכת החדשה בכלל? |: אז לי הייתה פשוט אחלה של שנה. וכל מיני זכרונות מציפים אותי אז זה דיי מצחיק כזה. החלטתי להשקיע. סוף שנה וזה. שנה הבאה אני עוברת ללמוד באנקורי. שזה בצפר פרטי. יש את זה בכל הארץ, אז אני מאמינה שאתם מכירים. אני כל כך מרוצה שאני עומדת לעבור לשם. ועם כל הציונים שהיו חרא וזה, אני עומדת להוציא בגרות מלאה ואני עומדת להשקיע כל כך הרבה. אני אצליח ואני הכי מאמינה בעצמי בעולם. :)
השבוע מ- 1 עד 100:
80
השבוע במילה אחת:
סבבה.
דבר טוב שקרה השבוע:
נראלי שהייתי יום אחד בבצפר כל השבוע הזה וגם אז לא היה לי כוח אז הלכתי ב-10, ולא הלכתי היום אפילו להביא את התעודה אני לא יודעת מה לעשות XD שיעור גיטרה. בילויים עם אמא. 3>
דבר רע שקרה השבוע:
שהייתי אמורה לנסוע לת"א היום והתבטל -_-"
דבר מצחיק שקרה השבוע:
אוקיי אז ככה, אני ואמא היינו לפני כמה זמן בטיול יומיים עם חברות שלי וחברות שלה, ומכרים.. קיצר, אז שחזרנו ישבנו באיזה פארק לעשן, והיה שם 2 כוסונים. כאילו קופי בראד פיט, גם כן נראים גרמנים כאלה. אז אמרתי לה: אני חייבת לגרום לאחד מהם לבוא לכאן, לכי תבקשי ממנו סיגריה. אז היא הלכה. והביאה ממנו. אחרי זה באתי לשם עם ידיד שלי וישבנו שם באיזה גבעה. (זה פארק משחקים כזה והכל מסביב גבעות.) ואחד מהם כולו חתיך שם כל הזמן החליף איתי מבטים. *-* קיצר השבוע אני נוסעת עם אמא באוטו. ופתאום היא צורחת, אבל מה זה צורחת!!! מהחלון: "סליחההההההההההההההההההה" מסכן ההוא כל כך נבהל שהוא בא ישר. "איפה זה רחוב מיכאל?" ואז הוא הסביר לנו *-* וחייך אליי. והייתה לו יד חבושה כזאת אז שאלתי כמו מפגרת? "מה קרה לך ביד?" אז הוא כזה: "קעקוע." ~כולו מרוצה מעצמו~ ואני "תתחדש" כולי נמסססססססה. קיצר, פעם שלישית גלידה. פעם רביעית אני והוא חתונהההה *-*
דבר הזוי שקרה השבוע:
אמא שלי נכנסה במחנכת המפגרת שלי ביום הורים אתמול בערב. O_O
פאדיחת השבוע:
כמעט כל הציצי עף לי בבריכה אתמול בלילה. חשבתי אני קוברת את עצמי -_-"
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
הכל
כתמיד + Pain of love + כל האלבום של סקרים. שהתנגן אצלי בחדר מלא פשוט השבוע
שיר השבוע בכללי:
Polarkreis 18 - Allein Allein
(הסולן שלהם, כאילו ברור שהוא גיי. בוודאות. פשוט בזבוז לסטרייטיות. גם הוא כזה כוסון.)
rammstein - du hast
rammstein - ich will *-* http://www.youtube.com/watch?v=UkQ124B9X6Y
אוקיי, תכנסו לכאןןןןןןןן! יש להם פשוט אחלה שירים. תראו קאברים, מדהים *-*
להקת השבוע:
ראמשטיין, כל כך *-* קילרפילצ שלא שמעתי מלא זמן.
ציטוטי השבוע:
אני לתומית: "הידיים שלי שורות מהעירפון!!!!" XDDDDDDDDDDDDDDDD " ביי ביי! זום זום!"
הכרזת השבוע:
הגעתי למסקנה, כל הגרמנים חתיכים, סקסיים, כוסונים. לאנוס. הכל. מה שלא תגידו. *-*
ספר/סרט/סדרת השבוע:
אתמול ראיתי סרט בקולנוע. אבל נרדמתי 5 דקות אחרי שהוא התחיל. אז אני לא זוכרת. |:
אדם השבוע:
אמא
מאכל השבוע:
פסטה. פיכס.
תמונת השבוע:
חחחחחחחחחחחחחח אוקיי. גנבתי מהמשחק תמונות. אני כל פעם רואה את התמונה הזאת בפורום הגרמני. אז פשוט זה נראה ממש כמו שזה נראה וזה קורע אותי כל פעם מחדש. XDDDDDDD על פי התרגום שלהם: טום: שלום, ילדים! הגעתם לשעת סיפור פורנוגרפי עם טום ולהקתו! ילד קטן: מה זה פורנוגרפי? גוסטב: זה סוכריות גומי. טום: גוסטב משקר. פויה גוסטב! זה לא יפה לשקר! נכון, ילדים? ילדים: נכוןןןן!!! פויה גוסטב! ביל ~בלב~: בבקשה, אלוהים. שזה ייגמר מהר. בבקשה. בבקשה. גוסטב: פם פם פם ~מתופף עם הידיים.~ גיאורג: איזה ייגמר, ככה אתה מכיר את טום? ביל: ~בוכההההההה~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
תכנונים לשבוע הבא:
חופש, קול D:
התמכרות השבוע: בריכה, סיגריות, ואכן, מוזיקה.
התחדשות השבוע: תיק *-* - - -
שאלות אחרונות:
* איך היה היום האחרון ללימודים ? גם ככה יש לי לראות את כל האנשים מהבצפר שלי שבוע הבא. זה לא נראה כמו יום אחרון |: * איך התעודה ? אני מתחילה לרדת בנכשלים חחחח בתחילת השנה היה לי 11 נכשלים ו2 מקצועות ב-60 או 70 על העיניים היפות שלי חחחח ועם השלישים ירדו לי הנכשלים. סיימתי את השנה הפעם עם 9 נכשלים, אבל... 96 במתמטיקה. ~לא להתייחס לכך שאני בהקצה ג'~ XDDDDD * שמחות שהשנה נגמרה סופסוף ? יש מישהו שלא שמח? דו... דו האסט... דו האסט מיש! דו... דו האסט... דו האסט מיש! דו... דו האסט... דו האסט מיש! דו... דו האסט... דו האסט מיש! דו.. דו האסט.. דו האסט מיש! דו האסט מיש! דו האסט מיש גפראגט! דו האסט מיש גפראגט! דו האסט מיש גפראגט! אונד איש הב נישצ גאסאגט!!!!!!!!! וילסט דו ביס דר טוד אויח שאיידה? טראו איר זאיין פור אלה טאדה?! האאאאאאאאאאאאאא ניין!!!! האאאאאאאאא ניין!!!!!!!!!! אני מטורפת על השיר הזה פשוט *-* שבוע טוב לכולן ושששששששששבת שלום XD

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif למה כאילו שהוא יעלה את התמונה?

זאת טרחה מידי בשבילו!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הדבר המצחיק ../images/Emo6.gif

פשוט הרגת אותי XDDDDDDDDDDDDDDDD הציטוטים
תתחדשי על התיק
שבוע טוב

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifאעעאעא מיש! XD

אכלת פסטההה!!!! זה נס! O: לא עוד מרקים מסריחים מעידן הימפמפו! ווהו
בהצלחה עם הכוסון וחופש מעוווולה

../images/Emo54.gifחופש גדול נעים לכולכן../images/Emo140.gif

השבוע מ- 1 עד 100: 60 השבוע במילה אחת: וואו. דבר טוב שקרה השבוע: עבדתי, חתיך התחיל איתי, נגמר בצפר, עכשיו יש זמן לעבוד. דבר רע שקרה השבוע: שעכשיו אני אצטרך לעבוד מלא, ועוד כל מיני. דבר מצחיק שקרה השבוע: איך שחפרתי למישל בשכל כל השבוע. אני אנצל את ההזדמנות לבקש סליחה. סליחה
דבר הזוי שקרה השבוע: יותר מדי פאדיחת השבוע: - - - שיר השבוע של טוקיו הוטל: שיהיה pain of love כי השני לא משהו שיר השבוע בכללי: El Canto Del Loco - Pequeñita El Canto Del Loco - Son Sueños El Canto Del Loco - Aquellos Años Locos Pixie Lott - Mama Do The Beatles - In My Life קובי פרץ ואישתאר - יחד להקת השבוע: El Canto Del Loco
ציטוטי השבוע: אני: "בואו נזמין סושי. נכון שזה לא נראה הכי טעים אבל זה כן!" דיאנה: "מה שנסתר מהעין נסתר מהטעם..... או מה שגלוי לעין נסתר מהטעם....." אני: "מה זה היה המשפט חוכמה הזה?" שני: "אהבלה!!" הכרזת השבוע: עצוב מדי בשביל להכריז את זה בקול ספר/סרט/סדרת השבוע: שרק 3 :p אדם השבוע: דיאנצ'יק, שניקי, מישלצ'יק, ג'סי, קרקר, בתלצ'יק מאכל השבוע: פיצה תמונת השבוע: רגע רומנטי. תכנונים לשבוע הבא: לעבוד, לחגוג יום הולדת. אני כלכך זקנה :( - - - שאלות אחרונות: * איך היה היום האחרון ללימודים ? אחלה :] * איך התעודה ? חחח לא מדברים על זה * שמחות שהשנה נגמרה סופסוף ? לא כי זה אומר שעכשיו אני עובדת כל יום >< הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif סתמי כפרע D:

עשית לי את השבוע לקורע יותר XDDD היו בהחלט שיחות מדהימות איתך. שנה הבאה ואת מסיימת בצפר. ואת הזקנה הכי סקסית שיש 3> קובי פרץ ואישתאר - יחד ????????????????????????????????? משהו עובר עלייך. סטס, למסן. 8-|

../images/Emo54.gifXDD

גמאת זה בסדר :] יאא אז תשלחי גם את הודעה פעם בשנה, לא יהרוג אותך
חח מיש, כשעובדים כמעט כל יום 7 שעות באולם והדבר היחידי ששומעים זה מזרחית, אז מה לעשות, זה נדבק. אל תדאגי, לא עברתי לצד האפל. עדיין ^_^

למעלה