סיכום שבועי לכבוד סוף שנה

כריס טה

New member
../images/Emo115.gifס-ו-ף ש-נ-ה ../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

השבוע מ- 1 עד 100: 95 השבוע במילה אחת: מעולה דבר טוב שקרה השבוע: הסוף שנה דבר רע שקרה השבוע: לא היה לי מצב רוח בתחילת השבוע דבר מצחיק שקרה השבוע: חחח הציטוטים שכתבנו על הלוח של כל השנה . שיר השבוע של טוקיו הוטל: רדי סט גו שיר השבוע בכללי:וואי היו כל כך הרבה ציטוטי השבוע: זה ממה שכתבנו על הלוח - המורה למתמטיקה : "כשאני הייתי תלמידה גם אני הייתי שובבה " " אני רוצה לפתור לבד תרגיל הזה , מי רוצה איתי ? " " בלה בלה בלה שיעורי בית בלה בלה בלה " המורה לפיזיקה : " מה אתם רוצים שאני אתפשט ?!" המורה ללשון: " דימה תפסיק למצוץ (הוא אכל סוכריה) " דני: "למצוץ!" המורה " אני לא מדברת עם הראש הכחול שלך" ספר/סרט/סדרת השבוע: "נער הקריאה"
אדם השבוע:קטיה ומור
תמונת השבוע: אין תכנונים לשבוע הבא: לעשות כרטיס עובד ולמצוא עבודה - - -
שאלות אחרונות: * איך היה היום האחרון ללימודים ? היה ממש אחלה * איך התעודה ? מצויינת , ממוצע 90.5 * שמחות שהשנה נגמרה סופסוף ? חחח ברור שבוע מעוולה לכולם

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif איזה ממוצע ../images/Emo99.gif

חחחחחחח, הציטוטים XD שבוע טוב

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif נער קריאה מדהים פשוט ../images/Emo99.gif

הציטוטים הרגו אותי חחחחחחח
ואחלה ממוצע. הלוואי עליי XD שבוע טוב

Talya TH

New member
../images/Emo79.gif סכמ"שון חמודון XD

השבוע מ- 1 עד 100: 10 השבוע במילה אחת: מדהים!!! דבר טוב שקרה השבוע: שנגמר בצפר סופסוף דבר רע שקרה השבוע: אממממממ...שבכיתי אחרי ארוחת שישי מול כל המשפחה שלי בלי סיבה דבר מצחיק שקרה השבוע: כל השבוע היה ממש מצחיק אין משהו ספציפי דבר הזוי שקרה השבוע: שגיליתי שלי ולדנה אין עוד הרבה זמן ליהיות ביחד
פאדיחת השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: In die nacht שיר השבוע בכללי: todo cambio-camila להקת השבוע: טוקיו הוטל!!!!! ציטוטי השבוע: חברה שלי:"אתן מאמינות שיניגמר בצפר ושאנחנו עולות לכיתה ט'?" הכרזת השבוע: סיימנו את כיתה ח'!!!!!!!!!!!! ספר/סרט/סדרת השבוע: הסרט דמדומים אדם השבוע: אבא שלי שכל כך עזר לי ביום שישי מאכל השבוע: שוקולד...דנה דחפה לי שוקולד כל היומיים שהייהתי אצלה
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: להיות עם דנה ללכת לטייל או פשוט לצאת מהבית כבר XD * וואו היום האחרון היה אחד הכיפיים והקשים(רגשית)וזה רק בגלל שדנה ועוד חברה שלי עוזבות תבצפר |בוכה| * התעודה די ממוצאת לפחות אין נכשלים XD * כל כך שמחה אני צריכה חופש מכל הלימודים האלה..

Talya TH

New member
|תן| שבוע טוב גם לך תהילולית ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אולי אני בסוף לא שטה לחו"ל
אז רוב הסיכויים שאני יכולה לבוא למפגש
אבל רק אם אני לא ילך לאילת בתאריך של המפגש

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif לא נורא - תיהיה פעם הבאה ../images/Emo13.gif

אני כ"כ מקווה שאצליח להגיע למפגש ולראות אותך - זה תלוי באחיות שלי שאם אני לא טועה עובדות XD אבל נקווה לטוב

לירונת

New member
../images/Emo66.gif

השבוע מ- 1 עד 100: 75 השבוע במילה אחת: נחמט דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי לחשוב כבר על הטיול של אחרי צבא
הייתי בבסיס בבפעם האחרונה להיפרד מכולם :] דבר רע שקרה השבוע: וירוס במחשב
דבר מצחיק שקרה השבוע: ~סרט~ ~הפסקה~ חברה שלי ואני מתחילות לדבר בינינו, או יותר נכון, היא מקטרת לי על זה שגררתי אותה לצ'יק פליק הזה ושפעם הבאה היא בוחרת את הסרט. ~שקט~ הבנות מאחורה נקרעות מצחוק, ואז אנחנו שומעות את אחת מהן, נחנק מצחוק תוך כדי, אומרת: "אני לא מאמינה שאנחנו רואות את הסרט הזה! בנות 21 ורואות כאלה סרטים!" ואז השניה ענתה לה "את הכרחת אותי לבוא איתך!". אני לחברה שלי: "דז'ה וו, מישהו?" ~נקרעות מצחוק~ ~הסרט חוזר~
דבר הזוי שקרה השבוע: אני, חברה שלי ועוד 2 בנות שאנחנו לא מכירות לבד באולם, רואות "שוב בן 17" D: פאדיחת השבוע: - שיר השבוע של טוקיו הוטל: Pain of Love (נדבק ולא יוצא מהראש) Nach Dir Kommt Nichts An Deiner Seite (Ich Bin Da) 1000 Oceans שיר השבוע בכללי: שלמה ארצי- נצמדנו Dido- Hunter Divinyls - I Touch Myself Lily Allen- Fuck You להקת השבוע: Tokio Hotel Lily Allen ציטוטי השבוע: - הכרזת השבוע: - ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- התחלתי לקרוא את "זה לא שאני לא אוהבת" של אורית הראל- מעולה!! סרט- "שוב בן 17" סדרה- "האנטומיה של גריי"
אדם השבוע: עדי- שדיברנו כל כך הרבההההה בשיחת טלפון אחת :) אמא ואבא האח המדהים שלי 3> סבתא
מאכל השבוע: פשטידת ברוקולי שאבא שלי ואני הכנו
תמונת השבוע: אין
התמכרות השבוע: ספרים מוזיקה טלוויזיה התחדשות השבוע: ספר- "משאלה אחת ימינה"- אשכול נבו מין משהו מגניב כזה לתמונות שידיד שלי הכין בעצמו לשחרור שלי :) תכנונים לשבוע הבא: לזרום עם מה שבא... :)

למעלה