סיכום שבועי

Ray Toro

New member
I Don't Care What You Talkin' 'Bout Baby

+
I Don't Care What You Say שיר השבוע של LP שלכם RUNAWAY שיר השבוע לא של LP שלכם A7X-critical acclaim להקת השבוע A7X, The Used אלבום השבוע A7X-A7X תמונת השבוע מייק
סרט/ספר/תוכנית השבוע איי לאב ניו יורק משהו טוב שקרה השבוע לאחי הייתה עלייה לתורה ושבת חתן וקנו לי תכשיטים לבר מצווה של אחי משהו רע שקרה השבוע הלכתי הרבה ברגל כדי להגיע לבית כנסת היום
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא מפגש MCR שבוע טוב לכולם שבוע טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif מזל טוב D:

ותתחדשי ריי שלי
[למה באמת את מגיבה כל הזמן עם ריי?
]

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif תודע ג'פה ../images/Emo24.gif

ואהמ אני שוקל אם להישאר עם ריי או לחזור לג'ו ברגעים אלו כואבת לי הבוהן ביד ימין

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif אההה D:

תעשי לפעמים ככה לפעמים ככה [אני יסדר לך את זה ב 79 :) ]

אני. D: ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של LP :
שיר השבוע לא של LP: Silverstein - Smile in your sleep My disaster My heroine My heroine (acoustic) Escape teh fate - As you're falling down I Am Ghost - Pretty People Never Lie, Vampires Never Die Our Friend Lazarus Sleeps ועוד... להקת השבוע: Silverstein.
אלבום השבוע:
תמונתהשבוע:
סרט/ספר/תוכנית השבוע: סרט - דופלקס. סרט נחמד ומצחיק והכל, אבל באיזשהו שלב הוא עולה על העצבים כבר. XD סדרה - פלוריסיינטה. D: משהו טוב שקרה השבוע: חנוכה. וירד גשם.
משהו רע שקרה השבוע: פרוייקט מזדיין בג''ג.
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: מפגש פורום MCR, בע''ה.
שבוע טוב! הודגש באמצעות מדגישומטיק הכוסון

ללא נושא ו\או עניין

שיר השבוע של LP אממ-NRL שלכם שיר השבוע לא של LP שלכם PUDDLE OF MUDD-FAMOUS להקת השבוע PUDDLE OF MUDD אלבום השבוע PUDDLE OF MUDD-FAMOUS תמונת השבוע אני בלוק החדש שלי סרט/ספר/תוכנית השבוע אני עדיין על ההארי פוטר השביעי מאיזושהיא סיבה אני לא ממשיך לקרוא אותו :( משהו טוב שקרה השבוע יש לי פלאפון חדש, משחק פלייסטיישן חדש משהו רע שקרה השבוע לא התאמנתי בגיטרה ועכשיו מאוחר מדי :( משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא לחזור ללימודים, כן תאמינו או לא, אני כבר יותר מחודשיים בלי ללמוד [28 לספטמבר טסתי לחו''ל וחזרתי ב8, ב9 נתנו לנו יום חופש וב10 כבר התחילה השביתה] וייבשו אותי שבוע טוב לכולם שבוע חרא גם לך :D [כי תמיד רציתי לכתוב פה משהו מקורי]

LK19

New member
../images/Emo126.gif

שיר השבוע של LP שלכם Crawling שיר השבוע לא של LP שלכם Hoobastank- say the same my chemical romance- famous last words להקת השבוע Hoobastank אלבום השבוע Hoobastank- Every Man For Himself תמונת השבוע אין סרט/ספר/תוכנית השבוע אבודים משהו טוב שקרה השבוע הייתי עם לימור בת"א והיה כיף D: משהו רע שקרה השבוע בסוף לא היה מפגש =[ משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא --

למעלה