סיכום שבועי |!

e t a

New member
מבטיח עוד מעט לענות על זה, היה סופ"ש עמוס.../images/Emo13.gif

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif וואו, סכמ"ש O:

שנים לא עשיתי סכמ"ש OO: השבוע במילה אחת: מדהים! דבר טוב שקרה השבוע: *ציפורלה *מסיבה אצל חברה *ישנתי מלא דבר רע שקרה השבוע: כלום P: דבר מצחיק שקרה השבוע: *כל ציפורלה XDD *שיחות שלי ושל חברות שלי פאדיחת השבוע: לא הייתה X: דבר מוזר שקרה השבוע: כולו היה מוזר והזוי XDDD שיר השבוע בכללי: Muse - Feeling Good
שיר השבוע של טוקיו הוטל: אין... להקת השבוע: Muse דיסק השבוע: המממ אין. ציטוטיישן: *"כוכבא-הא!" "מה-הא?" "יש בעיה!" "זה דחוף?" "דחוף!" "אני בא!!" *אני- "הפיג'מות" חברה שלי- "מיוז. וזה לא הוגן, זה כמו שתגידי הגבעטרון" אני- "הגבעטרון" *אני- "XDDDDDDDDDDDDDD" חברה שלי- "מה יש?" אני- "אני עדיין תקועה על הגבעטרון XDD" *אני- "אופק אל תתעסק איתי." אופק- "למה מה תעשי לי?" אני- "רוצה לדעת?" אופק- "כן" אני- "בטוח?" אופק- "בטוח" *נותנת לו בעיטה בביצים* סרט השבוע: אליס *-*
ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה. התחדשות השבוע: *שתי חולצות *קליפס *2 עבודות DD: התמכרות השבוע: אליס בארץ הפלאות
מאכל השבוע: עוף, הדבר היחידי הנורמלי שאכלתי כל השבוע הזה
משקה השבוע: מים אדם השבוע: נועה
תמונת השבוע: ---> תכנונים לשבוע הבא: מלא ביקורים לתל-אביב, סדר, נסיעה פעמיים לבאר-שבע...

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

אעאעאעאעאעאעא... את באה לב"ש ? :) תקפצי לבקר אותי אם את יכולה
שבוע טוב שייקה

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif שבוע טוב גם לך ../images/Emo23.gif

קשה לי להאמין שאני אוכל לבקר, אבל אני אראה, מקסימום אני אתקשר אלייך...

e t a

New member
../images/Emo140.gif מ ס כ מ ש ../images/Emo70.gif

השבוע במילה אחת: רוסיה!
דבר טוב שקרה השבוע: אוו.. הרבה! - האירוע של מנהלי פורומים של תפוז (אספר לכן בשרשור אוף הבא) - קרוקס בחינם!! - ישנתי עם חברה שלי אצל סבתא שלי בראשל"צ
אני והמשפחה שלי מתכננים מופע שנציג למשפחה המורחבת בליל הסדר.. אנחנו משפחה מזמרת כזאת
- עבודה חדשה, שהיא במקרה העבודה הכי טובה בעולם!! - חלומות על ביל
דבר רע שקרה השבוע: אממ.. דכאון התחיל לחזור קצת באמצע השבוע..
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע: כל הסופשבוע דיברתי עם סבתא שלי רוסית וחברה שלי שהייתה איתנו לא הבינו כלום XD חח מצב ממש מוזר
שיר השבוע בכללי:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע: Guns and Roses
דיסק השבוע: Lose Your Illusion (גאנס אנד רוזס)
ציטוטיישן:
סרט השבוע: צלילי המוזיקה!!
ספר השבוע: חחחחחח.. עדיין הסמל האבוד של דן בראון
אבל מבטיח שעד שבוע הבא אני מסיים אותו! אני ממש בסוף!!
התחדשות השבוע: קרוווווווווווווווווווווקס מדהימיםםםם.. מתנת תפוז אנשים
התמכרות השבוע: קומדיות של Yes
מאכל השבוע: עוף! ללא ספק..
משקה השבוע: שוקו של יטבתה!
אדם השבוע: סבא שלי
תמונת השבוע: התאומים הכי חמודים בעולם הזה
תכנונים לשבוע הבא: הממ.. הרבה עבודה, פסח וסופרלנד עם אחותי ובת דודה שלי!

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif שבוווע טוב ! ../images/Emo23.gif

ואייייין דבר כזה דיכאון
BY THE WAY
,הגבתי לך לפני שנייה תגובה ממש מושקעת עם הרבה סמיילים ותפוז $%^*) לא שלח את זה .
תתחדש על הקרוקס ^-^

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחחח ואו סכמ"ש פורה במיוחד השבוע D:

השבוע במילה אחת: מגנייייייייב דבר טוב שקרה השבוע: עברתי את המבחן בשלום
, התרמנו אוכל פעמיים והיה קורע, ראיתי אליס [אלוהייייים זה כזה ברטון וג'וני פשוט מושלם זה הסרט הכי טוב שראיתי מזה כ'כ הרבה זמן!!!!
], הייתי בסינמה החדש בראשון והוא פשוט מדהים
, התחיל החופששששש דבר רע שקרה השבוע: עם החופש התחיל גם שעמום. דבר מצחיק שקרה השבוע: אמממ.. אה חח, איבדתי את הקול ביום רביעי אז לא יכולתי לדבר כשהמדריך שלי עשה לי סוג של התקף לב עם התוצאות של המבחן, וגם לא לחלק פליירים בהתרמה. כל פעם שניסיתי נשמעתי כמו איזה סוטה מין מהסקסופון >< פאדיחת השבוע: חחחחחח בהתרמה, איזו אישה זקנה עברה מולי אז הסברתי לה על המבצע והיא פשוט ברחה XDD דבר מוזר שקרה השבוע: אממ.. הסופ"ש אצל אבא.. שיר השבוע בכללי: with a little help from my friends שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע: הביטלס שליטעעע לייק דעעע :) דיסק השבוע: abbey road ציטוטיישן: "תום תפסיקי לדבר כבר, יא מנוע חורק!!" סרט השבוע: מעבר ליקום, לילה של יום מפרך. היה לי שבוע ביטלסי ביותר.. ספר השבוע: צ'ארלי בממלכת השוקולד שלי הגיעעע!! התחדשות השבוע: ספר, מייקאפ, פודרה וליפסטיק! סופסוף!
התמכרות השבוע: אוכל. משום מה חח.. מאכל השבוע: כרובית :) משקה השבוע: מים ברור אדם השבוע: אוקי - לילכוש, נילי, אביהו, רן [משוגע], הדר [השם משפחה שלה זה יוסף. how weird is that? XD], איתיאל ולווין ומוריק וגולן ובערך כולם. אה, ואתי ואופיר התותחים [מדריכים שלי. לשעבר! הווווו] תמונת השבוע: אין לי כוח תכנונים לשבוע הבא: הרגע גיליתי שיש לי 3 ימים לתת תאריכים למשמרות. שיט. אז אממ... זה מה שאני אעשה חח XD אה! וקיסריה כמובן :)

למעלה