../images/Emo210.gifחחח ואו סכמ"ש פורה במיוחד השבוע D:
השבוע במילה אחת: מגנייייייייב דבר טוב שקרה השבוע: עברתי את המבחן בשלום
, התרמנו אוכל פעמיים והיה קורע, ראיתי אליס [אלוהייייים זה כזה ברטון וג'וני פשוט מושלם זה הסרט הכי טוב שראיתי מזה כ'כ הרבה זמן!!!!
], הייתי בסינמה החדש בראשון והוא פשוט מדהים
, התחיל החופששששש דבר רע שקרה השבוע: עם החופש התחיל גם שעמום. דבר מצחיק שקרה השבוע: אמממ.. אה חח, איבדתי את הקול ביום רביעי אז לא יכולתי לדבר כשהמדריך שלי עשה לי סוג של התקף לב עם התוצאות של המבחן, וגם לא לחלק פליירים בהתרמה. כל פעם שניסיתי נשמעתי כמו איזה סוטה מין מהסקסופון >< פאדיחת השבוע: חחחחחח בהתרמה, איזו אישה זקנה עברה מולי אז הסברתי לה על המבצע והיא פשוט ברחה XDD דבר מוזר שקרה השבוע: אממ.. הסופ"ש אצל אבא.. שיר השבוע בכללי: with a little help from my friends שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע: הביטלס שליטעעע לייק דעעע
דיסק השבוע: abbey road ציטוטיישן: "תום תפסיקי לדבר כבר, יא מנוע חורק!!" סרט השבוע: מעבר ליקום, לילה של יום מפרך. היה לי שבוע ביטלסי ביותר.. ספר השבוע: צ'ארלי בממלכת השוקולד שלי הגיעעע!! התחדשות השבוע: ספר, מייקאפ, פודרה וליפסטיק! סופסוף!
התמכרות השבוע: אוכל. משום מה חח.. מאכל השבוע: כרובית
משקה השבוע: מים ברור אדם השבוע: אוקי - לילכוש, נילי, אביהו, רן [משוגע], הדר [השם משפחה שלה זה יוסף. how weird is that? XD], איתיאל ולווין ומוריק וגולן ובערך כולם. אה, ואתי ואופיר התותחים [מדריכים שלי. לשעבר! הווווו] תמונת השבוע: אין לי כוח תכנונים לשבוע הבא: הרגע גיליתי שיש לי 3 ימים לתת תאריכים למשמרות. שיט. אז אממ... זה מה שאני אעשה חח XD אה! וקיסריה כמובן