סיכום שבועי

../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif

הרבה זמן לא היה אה? פורום יקר שלי, אני חיילת משוחררת ועכשיו יהיה לי הרבה זמן על הכתפיים, אני מקווה שלא הזנחתי את הפורום יתר על המידה. קיצר, בלי רגשנות מיותרת! עוד חודש + יומיים הלהקה בארץ. עוד פחות משבוע מפגש! מי שצריך עוד פרטים על ההופעה - גשו הנה ופרטים על המפגש ועכשיו לחידון הרגיל השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

סכמ"ש שעוזב אתכם לשבועיים ללונדון =[

השבוע שהיה: נחמד, לא יותר. התפעלתי מיכולת הזיכרון של ג'ארד בעת אכילת נודלס, נגעלתי מהקעקוע, ארגנתי מזוודה ללונדון, הפלאפון של שבק חיים, התאבלתי על היותי לא באה למפגש שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע :

רגע רגע לא סיימתי =[

השבוע שהיה: נחמד, לא יותר. התפעלתי מיכולת הזיכרון של ג'ארד בעת אכילת נודלס, נגעלתי מהקעקוע, ארגנתי מזוודה ללונדון, הפלאפון של שבק חיים, התאבלתי על היותי לא באה למפגש שיר השבוע של 30: the kill כי הצלחתי לנגן אותו כמו בנאדם ולא כמו ילדה מוגבלת :) שיר השבוע: your call - secondhand serenade להקת השבוע: thirty seconds to mars אלבום השבוע: Metro Station של מטרו סטיישן.. 4 וחצי חודשים להתפרקות =[ מאכל השבוע: אפונה וגזר :) משהו טוב שקרה השבוע: ממממ.. אני בתהליכים עם האלבום מתנה לג'ארד משהו רע שקרה השבוע: הפלאפון שלי שבק חיים, נודע לי שאני לא יכולה לקחת את הגיטרה ללונדון, רבתי עם כל העולם ואמאשלו =/ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "בסינית זה ד"ש לדניאל, אבל אני לא יודע סינית". אתר השבוע: הפורום היקר שלנו =] והBFF האינטרנטיים: ויקיפדיה וebay ספר/סרט/סדרת השבוע: אקליפס שקניתי באנגלית :), אקליפס שעוד לא הלכתי לראות (אז זה נחשב ?!), והסדרה הספרדית החדשה בערוץ הילדים שלא מעניינת בשיט פשוט יש שם שחקן ששיחק בסדרה שאני ראיתי שהייתי קטנה והוא נשאר כזה חתיך *__* תמונת השבוע: צילומים משבוע האופנה והסטיילינג שעשיתי :)

TyrAnnyA

New member
ובכן

השבוע שהיה: לחוץ שיר השבוע של 30: Hurricane live @ Wembley שיר השבוע:Stronger- Kanye West להקת השבוע: שלושים. לא יעזור אלבום השבוע: TIW מאכל השבוע: סלט סלק של אמא משהו טוב שקרה השבוע: לא עובדת בשישי משהו רע שקרה השבוע: שום דבר מיוחד, תודה לאל ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: I'm runin' round in circles, baby אתר השבוע: Facebook ספר/סרט/סדרת השבוע: אונדין. תמונת השבוע : מצורפת השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: זמן עד ההופעה יתקצר משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לא אוכל לבוא למפגש

Why So Serious

New member
שבת שלום לכוווולם:)

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: This Is War שיר השבוע:Lady Gaga- monster להקת השבוע: HIM אלבום השבוע: HIM- Venus Doom מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: עוד שבוע של לימודים הסתיים, "מתקרבים" לסוף.. גיליתי שה-D בקעקוע שלי נראת שונה מלמעלה! חחח משהו רע שקרה השבוע: כאבים ברגל ..
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: The Mighty Boosh, Live "I can't find mah band..." "Mate, you're the frontman, they're right behind you!" "Aw yeah...cheers..." אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע: לבד בברלין.. ספר חזק תמונת השבוע : הם כ"כ דומים וחמודים שבא לי לאכול אותם! השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: עוד שבוע שיסתיים בלימודים! יש למה לצפות! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): רגל, רגל, רגל והרגל!

maya254

New member
השבוע שלי! :)

שבת שלום לכולם.. אנחנו מתקרבים לאט לאט לתאריך! :) שיר השבוע של 30: Closer To The Edge-30 Seconds To Mars שיר השבוע: Betrayal -Bullet For My Valentine אם לא שיר של שלושים אז.. זה חח :) אלבום השבוע: TIW מאכל השבוע:קוסקוס! תוניסיאית חחח.. משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי לתמיד עם המתמטיקה המעצבנת הזו! ועם הבגרויות בכלל.. :) אהה וכל פעם שפתחתי טלוויזיה ראיתי את הקליפ המהמם של 30.. משהו רע שקרה השבוע: הבנתי שבאמת נגמר הבצפר \= ציטוט שאפיין את השבוע\עשה לכם את השבוע: ג'ארד אומר TEL-AVIV בעת אכילת הארוחה השבועית שלו (כי האנורקס הזה לא אוכל כלום חחחח) אתר השבוע: Facebook ספר\סרט,סדרת השבוע: בניחוש חוקר :) תמונת השבוע: אחח אחח ג'ארד! חכה חכה שאתה בא לארץ! השבוע שיבוא: אולי סוף סוף אני אמצא עבודה חח משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שאני אתקע עם אלף ילדים בתור לזימון של המודיעין \= חחח

אני

השבוע שהיה: אחלה שיר השבוע של 30: אין שיר השבוע: Rabbit heart - Florence and the machine להקת השבוע: Florence and the machine אלבום השבוע: Lungs- florence and the machine מאכל השבוע: המממ... ארטיק משהו טוב שקרה השבוע: השתחררתי! קולולולולולולולולו משהו רע שקרה השבוע: סבא שלי אושפז בבית חולים! ואלה שטוענים בפייסבוק שהם הקבוצה הרשמית להופעה של 30 בארץ שלוקחים קרדיט על כל מה שאנחנו עשינו! מה נראה להם? לפחות שיהיו הוגנים. הפורום הזה קרע את התחת ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "שלום.. יש לי אישור כניסה עם האוטו, באתי להשתחרר" - חייל בש.ג.- "מנוולת!" אתר השבוע: תפוז ספר/סרט/סדרת השבוע: שושלת טיודור תמונת השבוע : משוחררת!!!! השבוע שיבוא: יהיה לחוץ משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שתיית שחרור, שאני אסיים עם כל הסידורים משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני לא אסיים עם כל הסידורים

The Fantasy

New member
אווו פלורנס&דה משין../images/Emo99.gifאני ממש אוהבת אותה!

ותמונה יפה אהובה

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif על התמונה! את פלורנס אני לא מכירה

שני שמחה
והחייל בש"ג הרג אותי

STEMINEM

New member
עד מתייייייי ?!

שיר השבוע של 30: Closer To The Edge שיר השבוע: 25 To Life אמן השבוע: אמינם XD אלבום השבוע: Recovery מאכל השבוע: טוסט משהו טוב שקרה השבוע: האומן משהו רע שקרה השבוע: צבא ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: שני תותים הולכים ברחוב עד שמשאית עברה ועשתה להם תות תות חחחחחחח אתר השבוע: פייסבוק וזה.. ספר/סרט/סדרת השבוע: מועדון לילה הישרדות צחוק מעבודה תמונת השבוע: פאפרצי השבוע שיבוא: נצום וננוח קצת בית משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הפיצה שאחרי משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שהמפקד שלי ימשיך לחיות ?!

STEMINEM

New member
כעע..

סופסוף אלבום נורמלי Almost Famous Space Bound No Love Seduction Love The Way You Lie וגם ב - Airplane הוא לא רואה בעיניים שיהיה בריא.. ממש פסיכופט

Why So Serious

New member
כן:]..

אבל אני לא מצליחה להבין איך ריהאנה הצליחה להסתנן לשיר שלו! זה לא הולך ביחדדד!!XD

STEMINEM

New member
והוא מעתיק ממנו הרבה דברים נראלי

איך קוראים לך בכלל גברת רצינית שכמותך ?

STEMINEM

New member
הוא המפיק שלו..

לקח אותו תחת חסותו שהיה קטן באלבום החדש דריי הפיק רק איזה שיר אחד.. ושמים לב לשינוי.. לטובה והתכוונתי שהוא העתיק מג'יי זי את הסגנון לבוש שלו ואת הדואט עם ריהאנה והוא מופיע איתו הרבה גם ומאיפה את סתיו ??!! :) תגידי בקליפ של CTTE כתוב TEL AVIV נכון ?..

למעלה