סיכום שבועי

STEMINEM

New member
לא הייתי קורא לזה חור

חולון זה נחמד בצבא תשמעי על הרבה חורים שאת לא מכירה שאנשים מעזים לגור בהם כמה אומץ צריךךך !

liron138

New member
קבלוווווו

השבוע שהיה: שבוע סופני..מהבחינה החיובית! שיר השבוע של 30: closer to the edge שיר השבוע: eminem- not afraid....and travis- bilioner אמן השבוע: eminem אלבום השבוע: אין מאכל השבוע: כלום...לא יצא לי כל כך לאכול...! משהו טוב שקרה השבוע: האימונים החדשים שלי! משהו רע שקרה השבוע: הכל היה מעולה! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: פאנןןןןןן אתר השבוע: one ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- "פיתוי"...תקראו אנשים! תמונת השבוע :

Ariels attack

New member
אנוכי..XP

השבוע שהיה: מעיף ביותר...! שיר השבוע של 30: ת'אמת זה היה שבוע נטול מוזיקה... שיר השבוע:I Like It - Enrique Iglesias להקת השבוע: Enrique & David Guatta אלבום השבוע: אין מאכל השבוע: לחמניה עם חומוס... משהו טוב שקרה השבוע: עוד שבוע נגמר בקייטנה.. משהו רע שקרה השבוע: אני צרודה.. שזה לא טוב.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: חיקוי שלי צרודה...XDD אתר השבוע: פייסבוק... ספר/סרט/סדרת השבוע: שוליית המכשף שיצא אתמול... מומלץ...! תמונת השבוע : נכון ישן ביותר אבל תמונה יפה... השבוע שיבוא: ה-שבוע האחרון של הקייטנה הזוועתית הזאת שבסופה יש אילתת..!! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: סיום הקייטנה (ייאי) ואילת עם חברות.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): תתפקשש הנסיעה לאילת.

BtHeS 94

New member
גמאני רוצה :p

השבוע שהיה: היה סקסי :p שיר השבוע של 30: attack,חח התחלתי לשמוע אותו יחסית הרבה OO'' שיר השבוע: flyleaf-all around me להקת השבוע: within temtation אלבום השבוע: ABL מאכל השבוע: רביולי מוקרם עם גבינה.. משהו טוב שקרה השבוע: דנית באה לישון אצלי :> משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם ההורים..בפעם המליון XDDDD ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: ''נו תעשה גבות!!!!'' דנית לידיד שלי אתר השבוע: ישראבלוג ספר/סרט/סדרת השבוע: דמדומים 3 :> תמונת השבוע : השבוע שיבוא: יהיה ממש מגניב משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: מפגש של מארס ואולי סופ''ש אצל דנית... משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שבסוף לא ירשו לי לישון אצל דנית ><''

שרון, את לא משרשרת כמו שצריך ../images/Emo9.gif

סתכלי על אומנות השרשור. תאמיני לי, יהיה לך יותר קל

The Fantasy

New member
אני אני אני ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:SIASL לגמרי
התאהבתי בו לחלוטין. שיר השבוע:כל מיני קאברים וכאלו. להקת השבוע:30 אלבום השבוע:נראה לי שRECOVERY של אמינם.מדהים מדהים מדהים
חזר בפול כוח. מאכל השבוע:בלינצ'ס, ופיצה. משהו טוב שקרה השבוע:אופק
,עוד שבת עברה וזה אומר שיש לי רק עוד 6 שבתות בארץ
,ראיתי צעצוע של סיפור 3 סופסוף!!! משהו רע שקרה השבוע:ריב קטן עם חברה שהרס לי הרבה את המצב רוח. אבל למזלי הכל בסדר
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: טוב דבר ראשון בערך כל צעצוע של סיפור 3.פשוט הסרט הכי גאוני שראיתי לאחרונה. וכמה ציטוטים של 30 שהרגו אותי מצחוק, אבל אין לי כוח למצוא אותם עכשיו. והציטוט הזה של ג'ארד
"Yet,I don't know why they call it heartbreak. It feels like every other part of my body is broken too." אתר השבוע:טוויטר.ופייסבוק. ספר/סרט/סדרת השבוע:a change of heart של ג'ודי פיקו/צעצוע של סיפור 3
/מחשבות פליליות,שנות ה70,טרה תמונת השבוע: הילד שאני עושה עליו בייביסיטר. אחרי שהשמעתי לו את VOX POPULI והוא התחרפן מזה :)) [בצורה טובה] השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:להפגש עם חברות שלי, וכמובן מפגש
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):המ לא יודעת

EDDIE95

New member
משעמם..

השבוע שהיה: ארוך ומשעמם. שיר השבוע של 30: Alibi שיר השבוע: Rammstein - Ich Tu Dir Weh להקת השבוע: Rammstein אלבום השבוע: Jeffre Star-Beauty Killer (זה פשוט עצוב שאני חולה על הזמר הזה..) מאכל השבוע: X משהו טוב שקרה השבוע: 93 ו-96 במבחנים במד"א. משהו רע שקרה השבוע: X ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:במד"א. כשבודקים הכרה למישהו אז אנחנו שואלים: "איש, איש, איך אתה מרגיש?" אחד התלמידים:"איש, איש, עישנת חשיש?" *** המדריכה מתארת אדם שחולה סוכרת. אחד התלמידים:"אתה מזריק?"XDD אתר השבוע: פייסבוק? ספר/סרט/סדרת השבוע: יומני הערפד.. תמונת השבוע: X השבוע שיבוא: לסיים קורס 60 משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ללכת לקונות בגדים עם דודה שלי לחתונה. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני)?: לפגוש אנשים שממש פגעו בי וגרמו לי לשנות את המחשבה עליהם ולהתרחק מהם.

DarkSecretLove

New member
תורי אני מנחשת ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: ALIBI שיר השבוע:planb-stay too long להקת השבוע:Lostalone אלבום השבוע:HIM-screamwork love in theory and practice מאכל השבוע: אדממה משהו טוב שקרה השבוע: פינוקים בפאב,תמיד נחמד שיש חברים שעובדים בפאב משהו רע שקרה השבוע: בטוח קרה משהו..אבל לא עולה לי לראש ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: I dont think you ever figure things out.I think its an ongoing process.I think the day youve figured something out,youre in trouble:שאנון ..פשוט מדהים כמה הוא יכול להיות עמוק לפעמים ולא שטותניק. אתר השבוע:ציפורה בהחלט *טוויט* *טוויט* ספר/סרט/סדרת השבוע: מחשבותפליליות וקח את זה כמו גבר..הסרט הכי טוב בעולם! תמונת השבוע: לא מפסיקה לחשוב עליו בזמן האחרון מישומה..RIP
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: מסיבת גיוס של חברה מאד מאד מאד טובה שלי,לפגוש חברים בתל אביב וכמובן המפגש!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני אהיה יותר מדי בבית

yaaruka

New member
סכמ"ש ../images/Emo192.gif

חח הרבהזמן לא הייתי פה :O בעיקר כי אני כבר לא שומעת את 30 (ווקשה לא להגיב לי רעות על כך). סתם רציתי לבוא לראות מה קורה לקראת הגעתם לארץ וכו'... החלטתי בכל זאת לענות על הסיכום, אם אני כבר בקרתי, שידעו על כך
אה כן, אם למישהו יש הרבה סמיילים מתפוז במסנ מוזמן להוסיף אותי, זהממש חסר לי! בקיצור, לסיכום: השבוע שהיה: הוו היה כיף D= התחיל קורס צילום שנגמר ביום חמישי הקרוב, ביום חמישי היינו בים
והיה כיייף! צלמתי מלא
שיר השבוע של 30: אין
שיר השבוע: paramore - careful להקת השבוע: paramore כמובן, כמובן... X= אלבום השבוע: brand new eyes (קניתי אותו השבוע והוא כזה טוווווב! [חח חזרתי לכם בתור חובבת פראמור
]) מאכל השבוע: הממ... הסושי שביום שישי טעמתי לראשונה!!! היה טעייים
משהו טוב שקרה השבוע: קורס
הסתפרתי!!!
משהו רע שקרה השבוע: השעמום של בחופש
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "חופש זהדבר שהורס את כולנו" למרות שאם הוא במידה זה יכול להיות מאוד נחמד
אתר השבוע: נענע משחקים
חח סתם, לא יודעת.. בזמן האחרון אני בקושיבמחשב, אולי סימס(?) ספר/סרט/סדרת השבוע: אירופה אירופה, אני קוראת אותו עכשיו D= ספר יפה
תמונת השבוע : רציתי מהקורס, אבל לא הולך
אז הנה אחת בשביל הנוסטלגיה
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: התערוכה ביום חמישי מהקורס, מחר סרט עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן, נראה לי שזהו
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: הממ... שאני שוב לא אעבוד השבוע
ושלא ייצא לי לפגוש חברה שמתחילת החופש לא ראיתי...

sashkaalex

New member
אני..=)

השבוע שהיה:נייס שיר השבוע של 30:closer to the edge שיר השבוע:KIT-I Vipusknoy להקת השבוע:30stm אלבום השבוע:this is war מאכל השבוע:סושי משהו טוב שקרה השבוע:נישאר אוד חודש להופעה של 30 משהו רע שקרה השבוע:אח שלי חולה..=\ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע:פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע:הסמל העבוד/אלכסנדר/על טיבעי תמונת השבוע :hunks

A Broken Myth

New member
אולי כדאי שאני אתעורר קצת ><

(למרות שזה קצת קשה עם הצבא הזה :() השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Hurricane שיר השבוע: Many Of Horror
להקת השבוע: Seconhand Serenade (אני מקווה שלא טעיתי באיך שכתבתי ><) אלבום השבוע: - מאכל השבוע: אוכל שומני ומגעיל של צבא
משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי הרבה ספורט!! משהו רע שקרה השבוע: כל השבוע היו לי בחילות :( ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "להתחיל הכל מההתחלה, כמו לנשום בפעם הראשונה..." אתר השבוע: facebook
ספר/סרט/סדרת השבוע: למי יש זמן לראות טלוויזיה
תמונת השבוע: X (אני לא אדבר על שבוע הבא, כי רק עכשיו נפל לי האסימון שזה הסכמ"ש של לפני שבוע XD)

למעלה