סיכום שבועי!!!!!

מרמותק

New member
היה קשה בגרמניה.

מר מתוק לי לחזור. שמח לראות את הימים שעברו על הפורום. וכמובן שהתגעגעתי:)

MeshiNS

New member
מתןןןן !!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

איך היה!? התגעגנו (לפחות אני
!

אתה חייב לגאיה ולמשי מתנה! ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

על כך שהן גילו את הניטים שהסתתרו בחולצה שלך!
סתם
אבל ממש התגעגענו גם אנחנו, וכיף שאתה כאן, ואני אישית ממש אשמח לשמוע איך היה לך ואתה מוזמן להשתפך

מרמותק

New member
מצטער בנות ../images/Emo3.gif

את הגרמנים שמרתי לעצמי. תוכלו לקבל במקום זאת געגועים:

סכמ"ש.

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביקור אצל החבר, טורניר המג'יק הראשון שלי (לא השתתפתי, החבר לקח מקום שני/תיקו בגמר
), ועבודת פרילאנס קטנה בצד
משהו רע שקרה לך השבוע: family stuff. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: נירוונה למיניהם ואסף אבידן (
) למיניהם. התחדשות השבוע: פריט/לבוש השבוע: סווטשרט! אבל רק לנסיעה ברכבת ולתחנות בין לבין. היה לגמרי שווה את זה, למרות החום (שאפילו לא היה נורא בכלל). תוכנית השבוע: טרו בלאד עונה 3 מחדש (הכנה לקראת מרתון עונה 4). סרט השבוע: ספר השבוע: ניסיון כושל לקרוא את הgunslinger, נראה לי שאני אדחה את זה לאחרי dance with dragons... מאכל השבוע: פיצה יציאת השבוע: הנסיעה לחבר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: המשך ה-family stuff, טיסה של החבר לחו"ל לשבועיים
אדם שעשה לך את השבוע: ה-חבר, חבר שהצטרף לסופ"ש ולטורניר ועוד חבר וסיפוריו המשעשעים על דרום תל-אביב. אדם שהרס לך את השבוע: נאמנאמ, לא בטוחה שהיה כזה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד, אולי חבר הסיפורים-המשעשעים. ציטוט/יציאת/מילת השבוע: בעיקר קולות רנדומלים למיניהם, וכמובן הסיפורים המשעשעים שהוזכרו לעיל כגון: "מצד אחד שלי יושבת אמא שלי, מהצד השני גברת דתייה שבמהלך כל המופע הייתה עם הידיים על הלחיים ועם הלסת על הרצפה, ומולנו החשפנית פשוט ממשיכה להתפשט!" וכו' וכו'. תמונת השבוע: החתולה/סוריקטה שלי התוכניות לשבוע החדש: לרבוץ בבית ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד כזה, לא משהו מיוחד + מסקנת/ות השבוע: האאא...

NyaPrawr

New member
יו! לא הייתי בטורניר מג׳יק שנים

הייתי הולכת עם אח שלי לטורנירים ויום אחד הוא איבד את כל הקלפים שלו. היו לו מאות, והכל נעלם.. אוף אם חבר היה נוסע לשבועיים (לחו״ל, צבא מספיק גרוע גם ככה) הייתי כל כך מדוכאת. ><

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif (הציטוט, והחתולה. יואו, אני מתה פה)

ובכלל לא כתבת הרבה על החבר שלך!
(ס'ה כיף לך!
)

כן...

החסרונות של מעגל מצומצם של חברים שאינם-בצבא ו/או אינם עובדים ו/או אינם לומדים ו/או בכלל

LucyXX

New member
מותשת~

משהו טוב שקרה לך השבוע: סתם הייתי אצל חברה וזה משהו רע שקרה לך השבוע: X איך עבר עלייך השבוע: אני בנאדם מותש, ברמות. החלטתי שבשנת הלימודים הזאת אני לא אהיה עצלנית, מה שאומר שהסדר יום שלי זה לימודים בפרוייקט היל"ה, מחשב/לערוך תמונות, ללמוד יפנית. אמורים להתווסף לזה גם שיעורים פרטיים באנגלית (כדי להתקדם) ובטח אבקש מהמורה שתציף אותי בש"ב כדי שאלמד כמה שיותר. זה סיוט אבל זה יישתלם לי :( מאכל השבוע: מאפינס ♥ התוכניות להמשך השבוע: לערוך עוד תמונות, לסיים ללמוד את הבייסיק היראגאנה + לתרגל ולהתחיל ללמוד את ההמשך. לצלם בהופעה קטנה בת"א.

למעלה