סיכום שבועי!!!

Blue Emptiness

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי!!! ../images/Emo41.gif

תודו שהתגעגעתם לסכמו"ש המאוייקן שלי.
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שבוע טוב!

אורי נה

New member
התגעגענו אליך, למי אכפת מהסכמשים?♥

משהו טוב שקרה לך השבוע:השעה שביליתי עכשיו עם חברות, בראשון חתכתי מבצפר אחרי 3 שעות והלכתי הביתה בגשם, שישי חוץ מהערב היה נחמד, הערב חג היה פאקינג נחמד(מי היה מאמין) משהו רע שקרה לך השבוע:שישי בערב היה זוועתי, בשלישי שכחתי את המצלמה במונית ונכנסתי להיסטריה מוחלטת עד שידיד ענה לי לטלפון, ובכללי לא היה משו שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:פויזן בביצוע של אליס קופר♥ התחדשות השבוע:קרםגוף, שמפו, מרכך וספוג שהחרמתי מאיזו מתנה שאמא קיבלה לחג פריט/לבוש השבוע:פיג'מה שליטעעעעע תוכנית השבוע: סרט השבוע:הסרט שאני חיה בו? ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע:שלישי הייתה משעממת ושישי על הפנים, אבל עכשיו היה כיף ובמקום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:כיפורררררררררר (NOT, אם יהיה כמו שנה שעברה אני נשבעת לכם שמישהו ימות) משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:כיפור ולהתמודד עם האמת אדם שעשה לך את השבוע:מרווה, גבי, ניצן, לירן, הודיה, אביטל, חן, יפעת, סלע, עדי, היא, הדר ודניאל אדם שהרס לך את השבוע:הוא (והיא, למרות שזו לגמרי לא אשמתה. באמת שהיא בנאדם נחמד) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:ע"ע 'אדם שעשה לך את השבוע' ציטוט/יציאת/מילת השבוע:שכחתי, דווקא היה לי אחד טוב>< תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש:להתמודד, לחדש קשר שניתק לפני שנה וחצי ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:די רע + מסקנת/ות השבוע:הוא מניאק שבוע טוב, ושיהיה צום קל למי שצם:)

Blue Emptiness

New member
העם! דורש! חדק של פיל! ../images/Emo205.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה חג+סופ"ש נחמדים מאוד וקיבלתי הרבה מחמאות בארוחה
ותליתי דברים על הקירות אז החדר נראה קצת יותר אני
משהו רע שקרה לך השבוע: שעמום וסתם, לא רציני
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: הורדתי היום את הסאונדטראק של מיספיטס (הסדרה) והוא גאוני!
התחדשות השבוע: קיבלתי מדודה שלי 200 שקל לחג~
פריט/לבוש השבוע: החצאית שאמא תפרה לי לארוחת חג, ובגדים של אח שלי
תוכנית השבוע: מיספיטס מהתחלה
סרט השבוע: רקוויאם לחלום
ספר השבוע: עיתון אף XD
מאכל השבוע: אכלתי כל כך הרבה בארוחת חג שרק לחשוב על זה ואני מפוצצת. אה והכנתי היום מאפינס!
יציאת השבוע: אממ היינו בחג אצל דודים וכל בסופ"ש היו אצלנו מלא אנשים, אני מרגישה ממש אנטיפטית לפעמים
אבל גם באו אלי חברות ונחמד שהן היו כאן~
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ היום (ראשון) בערב הולכים לאכול סושי לכבוד היום הולדת שלי 3: (18 היום, זו נהייתה מסורת בשנים האחרונות כי אני אף פעם לא חוגגת)
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אממ שום דבר ספציפי
אדם שעשה לך את השבוע: המשפחה וסיון וניץ, ונור שבאה לבקר D:
אדם שהרס לך את השבוע: לא באמת הרס, אבל סתם, סבתא שלי תמיד חייבת להגיד משהו רע ולהעיר משהו על איך שאני מתנהגת, מתנהלת או נראית. ואם יש לה משהו טוב להגיד היא אף פעם לא תגיד לי ישירות, מקסימום תגיד לאמא.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שבא ברוך הבא!
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "העם! דורש! חדק של פיל!" (האחיינית שלי משתתפת במחאה החברתית)
תמונת השבוע: יש לי 33 לייקים על התמונה הזאת ואני ברציניות לא מבינה למה :|
התוכניות לשבוע החדש: אין משהו מיוחד בינתיים
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסדר+
+ מסקנת/ות השבוע: אני חייבת לישון. 9GAG TAKES MY SOUL.

Blue Emptiness

New member
עוד תמונה כי עשו לי בייביליס אתמול~

אני ממש אוהבת, זה משמ מוד כשאני ויה את הונפדרמחי בובה למטה
התמונה מבוקר אז זה אחרי שישנתי עם זה כל הלילה, משמה כבר מפורק משהו

Blue Emptiness

New member
מתן.

האמת ששמתי לב לזה ואז החלפתית מונה ושכחתי לתקן את החירבוש, ואז ממתי מצחוק.

Fanty S

New member
אל תצבעי לצבע שהוא לא טורקיז בחיים שלך

את מבינה?
את תתחתני עם השיער הזה!

Blue Emptiness

New member
שירוש אני מאוהבת בך! ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

אוף אבל רציתי סגולללל :<

Fanty S

New member
אבל טורקיז יושב עלייך בול!

זה פשוט מתאים לך. הסתכלתי לפני כמה זמן על תמונות הפרופיל הישנות שלך (אני לא עושה לך סטוקינג
) וראיתי את הבלונד, הורוד והטבעי... אין מה להשוות בכלל, טורקיז יושב עלייך כל כך הרבה יותר טוב! 3>

Blue Emptiness

New member
זה מה זה כףי לי לקרוא את זה!

כי אני באמת נורא נורא אוהבת אותו וכולם כזה שואלים מה הצבע הבא ולמה אני לא משנה כבר אבל אני מאוהבת בו!
אני זוכרת שלפני שצבעתי כולם ממש הלחיצו אוית ש"ורוד זה אני" ושצבעים קרים לא יתאימו לי וכאלה, אבל אני יותר אוהבת אותו מהורוד~

למעלה