סיכום שבועי!!!

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif סכמיוש.

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה אחלה של חג ומסיבות משהו רע שקרה לך השבוע: הפכתי לפיל יערות אפגני. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: הפתיח של רמת אביב ג'ֿ
התחדשות השבוע: תחת פריט/לבוש השבוע: ציפורניים חצי שחורות חצי אדומות
תוכנית השבוע: רמת אביב ג'!! סרט השבוע: רמת אביב גימל >< !!1 ספר השבוע: מגזין GO מאכל השבוע: שומן! יציאת השבוע: ניינטיז בסאבליים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סוד כמוס לפרה ולכוס משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מוות אדם שעשה לך את השבוע: גיסי, נשמה של אפרוח אדם שהרס לך את השבוע: כרס בירה זה לא אדם אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את האנשים היפים תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: לא לאכול יותר בחיים ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: דווקא סבבה + מסקנת/ות השבוע: $^$%%!!

מתה על הטלנובלות הישנות האלו ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני עושה מרתונים שלמים עם אחיות שלי
"משחק החיים", "טלנובלה בע"מ" ו... נו, הסדרה הישנה הזאת עם אגם רוטברג ומירי בוהדנה ויהודה לוי
תכלס, לא השתנה כזה הרבה. הטלנובלות עדיין דיי אותו דבר. תמיד גם עם אותם שחקנים ואותו אופי של הדמות. רמת אביב ג' כ"כ מצחיק אותי מבחינת המשחק. זה כ"כ... עלוב.
"אמא, אני בהריון
" כן, וזה ממש אמין!

Blue Emptiness

New member
אהבה מעבר לפינה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי זה כל כך מצחיק, לא מאמינה שאהבתי את השטויות האלה. רמת אביב ג' זה שיא העליבות, המשחק שם כל כך דרמטי ומפגר רואים שזה סופר ישן זה כל כך מצחיק!!

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif מסקנה א' מרמת אביב-

+הבנות אז לא שמעו על קונדומים, כל אהבלה נכנסת להריון לא רצוי.

סיכום! חזרתי לארץ!../images/Emo191.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קייפטאון! משהו רע שקרה לך השבוע: כושי הטריד אותי מינית שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: פוזיטיב ויברנשנס חחח התחדשות השבוע: מלאאאאאאאאא שופינגגגגגגגגגגגג פריט/לבוש השבוע: אותו שרוואל חולצה סוודר ומעיל במשך שבוע חחח תוכנית השבוע:- סרט השבוע:- ספר השבוע:- מאכל השבוע: אכלתי במסעדה אתיופית היה מעולה! גם בכורדית היה טוב. יציאת השבוע: לעשן פייסל על פסגת הר השולחן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש אנשים שהתגעגעתי אליהם משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: כלום אני מבסוטית אדם שעשה לך את השבוע: השותפה לטיול, כל השבוע צחקנו כמו משוגעות אדם שהרס לך את השבוע: הכושי הבן זונה הזה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אחותי וחברים והילדים בגןןןןןן ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "לא אומרים איכס על דולפין" תמונת השבוע: עוד לא העלתי תמונות מקייפטאון, אבל זה קצת לפני...עם טינקי הסוריקטה המהממת על הראש D: התוכניות לשבוע החדש: לנחות ולהתאקלם חחחחחח... להתארגן על עצמי לקראת הלימודים ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אש! + מסקנת/ות השבוע: מסקנות? לא יודעת.... יש מלא תובנות בשכל

../images/Emo187.gifטעימה קטנה..

אני עצלנית........יש כמה תמונות בפייסבוק בתמונה מונה ומיקה, גורות אריות מתוקות בנות 15 שבועות

למעלה