~סיכום שבועי~

Blue Emptiness

New member
../images/Emo41.gif~סיכום שבועי~../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שא-בת שא-לום לכו-לם!

דיס עיז האלוו-ין?

משהו טוב: חופשה מהעבודה משהו רע: הרגשה חרא פריט/לבוש השבוע: מכנסי פיג'מה ארוכים תוכנית השבוע: סדרה. פרוט באסקט. זה מדהים איך אני מבינה פתאום חלקים שלא הבנתי לפני 5 שנים. מאכל השבוע: שניצל טבעול דק וגדול. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סבא וסבתא חוזרים מאנגליה. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: רופא, תרופות, לחזור לעבודה. תמונת השבוע: הכנתי עוגיות לכבוד החג של הגויים שקרב ובא ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: פסדר + מסקנת/ות השבוע: אסור לי להפוך את היום ללילה.

Bedussey

New member
../images/Emo45.gifוואו העוגיות נראות לגמרי מפחידות ../images/Emo222.gif

באופן מגניב!

הכוונה שהמקרם הוא "מתפורר"

כמו ביסקוויטים בערך. ואת הצבע מאכל הירוק הוספתי כשהכנתי את הבצק.

ועוד תהייה.

לא הבנתי איך הן יוצאות ירוקות לפי המתכון. פספסתי משהו או שפשוט הוספת צבע מאכל באיזשהו שלב? כי רק כתוב שם על הצבע האדום עם החלבון שמברישים בשביל להדביק את הציפורניים. וחוץ מזה שום דבר לפי מה שראיתי.

ועוד תהייה.

לא הבנתי איך הן יוצאות ירוקות לפי המתכון. פספסתי משהו או שפשוט הוספת צבע מאכל באיזשהו שלב? כי רק כתוב שם על הצבע האדום עם החלבון שמברישים בשביל להדביק את הציפורניים. וחוץ מזה שום דבר לפי מה שראיתי.

Bedussey

New member
ברוכים הבאים לישראל ~ ../images/Emo222.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פריז D: משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים מתמשכים עם אחותי>< זה מה שקורה כששמים אותנו באותו חדר בבית מלון שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: שבוע שלם בלי לשמוע מוזיקה O_O התחדשות השבוע: אווווו אז ככה (סתם האמת לא הרבה): שמלה של הל באני, חצאית מאיזה בוטיק לוליטה, חולצה וחצאית מה&מ, אוזניות ו3 דיסקים של מוזיקה קלטית, אה וקניתי בחנות של דמויות יפניות יובבה מהטירה הנעהXD פריט/לבוש השבוע: 100000 סוודרים כי קר באירופה
תוכנית השבוע: פיניאס ופרב בצרפתית!!!
סרט השבוע:
ספר השבוע: ספר בית הקברות של ניל גיימן וגם הספקתי לסיים את ההוביט בדרך חזרה הביתה (השארתי אותו באוטו של אבא לפני הטיסה) מאכל השבוע: ערמונים! זה ממש טעים
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להראות למורה לציור-צילום את כל מה שצילמתי משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע: חברות נחמדות שהתקשרו כשחזרתי :) אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שייצא ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "ברוכים הבאים לישראל"! תמונת השבוע: הייתי שמה משהו מפריז אבל בעצם זה במחשב השני ואני עצלנית
התוכניות לשבוע החדש:בית ספר וכו' ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: צרפתי למדי
+ מסקנת/ות השבוע:פריז זה מקום לא רע, ואפילו פוטנציאלי לגור בו (או לפחות לבקר שוב)

אורי נה

New member
מיאו

השבוע הזה וזה שעבר הולכים להתערבב, ראו הוזהרתם משהו טוב שקרה לך השבוע:טיול בוגרת, גלעד בבית (!!!!!!!!!!!!) משהו רע שקרה לך השבוע:נהיה קר. איכס): שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:stairway to heaven התחדשות השבוע:פצעים וחתכים בכל הגוף זה נחשב?>< פריט/לבוש השבוע:אולסטאר, מכנס רנדומלי וחולצתנועה. וג'קט! תוכנית השבוע:תמרות עשן סרט השבוע:אווטאר ספר השבוע:הנאום הסודי מאכל השבוע:שוקו תנועתי, טחינה עם עודף מלח וחמצוצים יציאת השבוע:חמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:להתחתן שוב, לפגוש חברה משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:בצפר ומבחן בתנך איכס אדם שעשה לך את השבוע:הרגילים, פרדסיה, אמא, מי שהצליח לסבול אותי בבקרים של הטיול אדם שהרס לך את השבוע:אמא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:............ ציטוט/יציאת/מילת השבוע:ככ הרבה..
"בטיול הבא גם אני אבוא עם פוש-אפ!!! רק קודם אני צריכה למצוא אחת בהיקף שלי" "עזבי היקף, קודם תמצאי אחת בקאפ שלך.." "שקט!!!"
"ותן שיחזור שוב לביתו יותר מזה אנחנו לא צריכים. גלעד כבר חזר, איפה את?"
"בעיקרון הוא האקטיבי.. אבל הוא יפרק את הפרטנר שלו.. אז עזבו, הוא פסיבי"
"צא איתנו לטיול.. כולם יוצאים. אפילו אני יוצאת. אתה לא רוצה לצאת איתי?" "אולי בפעם אחרת.." "לך מפה!!!!"
"וואי, אנחנו פוגשות את כל מי שאנחנו מדברות עליו! יאללה, את מי את רוצה לראות? בואי נדבר עליו"
"למה אנחנו כאן?" "כי אנחנו כושים" "יו יו"
"יש שעה ביממה שבה את נחמדה.. פשוט עוד לא מצאתי אותה"
"ואז סהר אמר לי........ שבלה בלה בלה.... סקס!!" "שיט, הם שמעו אותנו" "אוי לא!! בואי נלך להגיד להם שזו בדיחה!!"
"מה הטעם שלך בגברים?" -"בני 20 לפחות.."
"תבוא לרוקי!" "מה זה רוקי? מה יש שם?" "הרבה סקס" "אז אני בא"
"ברוקי הזה את יכולה לשים מחוך, לעלות לבמה ולעשות רוקי"
"היא סבבה והכל, אבל היא דומה לאבא שלך"
"הוא סבבה והכל, אבל קוראים לו נדב" "אין סיכוי!!" אוף היו עוד המון ושכחתי. שונאת.): תמונת השבוע:דמיינו לכם את השקיעה המהממת שהייתה בשני. ועכשיו תחשבו על זה שראיתי אותה מול הים, ותקנאוP: התוכניות לשבוע החדש:לקנות מצלמה ולהתחתן איתה ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:סבבה לגמרי, אבל משו עדיין חסר): + מסקנת/ות השבוע: לי אין אחת כזו, אבל המסקנה של הקבוצה שלי היא שאני לא טיפוס של בוקר. בלשון המעטה..^^" איזו חפירה. שבוע מהמם לכולם♥

אורי נה

New member
בעצם יש מסקנה: אימואים ג'ינג'ים זה מושלם

(מה נהנה? אני יותר חופרת מגבי!)

Bedussey

New member
בהצלחה עם החתונה וכל זה ../images/Emo222.gif

האמת שזה מזכיר לי שלפני כמה חודשים אבא שלי מצא מצלמה ישנה שלו, ואפילו נתתי לה כבר שם והכל, ואז גיליתי שהתריס שלה קרוע וזה בעצם שרף לי את כל הפילם שצילמתי. >_> איזו מצלמה? דיגיטלית?

למעלה