הייוש לכולם ../images/Emo9.gif
גאד, איזה שבוע הזוי ולא ברור ומטורף, כמו כל החודש האחרון. נראה אם אצליח לסכמ"ש.
משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול לירושלים עם אחותי הקטנה, אמא, בן דודה וקרוב משפחה כל כך רחוק שנכנס תחת הגדרת "דוד". היה מצויין! דייט דיי מוצלח ביום רביעי [רק חבל שהוא תפס מרחק מאז, אבל זה היה דיי צפוי, לאור ההיסטוריה המהממת שיש לבחור ולי]. ערב משעשע למדי עם החבר'ה ביום חמישי. וגם [!!!] שנ"צ מטורף ביום שישי, הלכתי לישון ב15 וקמתי בשבת בבוקר. היו לי הפסקות בשינה פה ושם, אבל זה לא היה רציני. מה עוד, מה עוד... בשלישי יצאתי עם דנטי לרדיו ונתקלתי במקרה במרווה ברכבת ונתקלנו באותו באוטובוס ותכלס היה דיי משעשע. עדיין לא עפה על הרדיו, אבל היה משעשע. ואתמול יצאנו לברוהאוס והיה שמן וכיף. ואחותי החליקה לי את השיער וכל הזמן החמיאו לי על זה, חברה שלי מתחתנת בחמישי והיא סחטה ממני הבטחה שאגיע עם שיער חלק לחתונה... והיה גם כיף בשבוע לפני כן אבל לא סכמשתי, אז בנקודות - אורפנד לנד, סיבוב ברים מטורף עם ליאוריק שנגמר בCrazy Monkey Sex עם בחור שמזמן, אבל מזמן, רציתי. מסיבת בית חצי מוצלחת של חבר של חברים, מייק תיקן לי את המחשב.
משהו רע שקרה לך השבוע: חשבון הבנק שלי שונא אותי. חלק מאוד גדול מהדברים שלי עדיין בדירה שגרתי בה עם עומר. חברה ממש טובה שלי עלתה לי על העצבים לגמרי, ברמות שקשה לי לתאר. ומשהו איום ונורא משבוע שעבר - קיבלתי לא. בפעם הראשונה בחיי! מישהו אמר לי "לא" בצורה מפורשת. אאוץ'.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: Just A Kiss של ליידי אנטבלום, וסתם שירים מפגרים כאלו. או, והאהבה החדשה שלי - Edge Of Thrones של Savatage. שמעתי אותו בצ'ייסר בשבוע שעבר, והתאהבתי.
התחדשות השבוע: ממ. אחותי קטנה לי את מיתוס היופי, של נעמי וולף. כמה זמן חיכיתי להניח את הידיים שלי עליו! וקנו לי מתלה בגדים לחדר. החדר מתחיל להראות קצת יותר כמו החדר שלי ולא כמו סתם חדר מיותר בבית של ההורים.
פריט/לבוש השבוע: מגפיים
. איזה כיף שאפשר ללבוש מגפיים בלי להתאבד. אמנם רק בערב, ולא בכל ערב. אבל יאי
.
תוכנית השבוע: סרוגים, והעשב של השכן. רק עכשיו התחלתי את העונה הראשונה של שתי הסדרות האלו. וגם - The Voice, Glee, טרה נובה, איך פגשתי את אמא.
סרט השבוע: איך להיפטר מהבוס. הסרט היחיד שראיתי. באתי עם אפס ציפיות אז דווקא דיי נהנתי.
ספר השבוע: גר בארץ נוכריה. הוא פשוט מדהים, מטורף, מרתק. אני קוראת אותו בפיסות קטנות כי אני לא רוצה שייגמר.
מאכל השבוע: מתלבטת בין ההמבורגר של אגאדיר לבין ההמבורגר של ברוהאוס.
יציאת השבוע: כל השבוע היה יציאה אחת גדולה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום הולדת 25
. על כל המשתמע מכך. חתונה של חברים טובים.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אחרי החגים הגיע
אדם שעשה לך את השבוע: וואו. אני אפרט רק את אלו שקשורים לתפוז, אחרת הרשימה לא תגמר. מיכליק [למרות שהיא מתה כבר שבועיים
], לנור, ליאור, דנטי. ומרווה, סתם כי היה מגניב להתקל בה.
אדם שהרס לך את השבוע: אין?
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מי שיבוא ליום ההולדת שלי, דה.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
"NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM".
"אם היית עוקבת אחרי בטוויטר, היית יודעת!!!"
"טוב, אווטסאפ לך"
"אומייגאד יפה לך חלק" בשלל ורסיות.
"עשיתי אתמול סידורי ישיבה לחתונה
" "אני מקווה שהושבת אותי ליד חתיכים. אני רווקה, זוכרת?" "זה תלוי, את מגדירה את הבובים כחתיכים?" זה הרג אותי מצחוק, מסיבה לא ברור.
תמונת השבוע: כרגיל, אין.
התוכניות לשבוע החדש: עבודה, מצוד אחרי שמלה לחתונה של דנה וחיים, חתונה של דנה וחיים, יום הולדת 25.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מטורף, בעיקר. מלא ביציאות וצחוק ופנאן וכיף.
+ מסקנת/ות השבוע: מי צריך שעות שינה באמצע השבוע כשיש קפה?