../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif
לתאריכים 19-24/10...
ביום ראשון הקרוב אני עוזב אותכם לשבועיים ימים, אני לא אהיה כאן בארץ אני טס לחו"ל, אני לא מאמין שאני יוכל להיות ליד מחשב ולבקר אותכם כאן בפורום, בתקופה של השבועיים האלו יויו, תנהל לבד את הפורום, ובכל בעיה יש לפנות אך ורק אליה, או לניק של צוות הפורום, שגם בניק הזה היא קוראת מסרים... נושא מחיקת הודעות מהפורום כל הודעה שתכיל בה השמצות או קללות או ניבולי פה, כלפי חברי הפורום, תמחקנה ישירות מהפורום, גם אם התאמצתם וכתבתם והיה שרשור יפה, אך לצערנו לא נוכל לתת במה בפורום להודעות כאלו, וכך זה יתנהל גם בזמן שאני יהיה בחו"ל, אז הקפידו על שפה יפה, ולהתנהג בצורה הולמת כלפי גולשים אחרים... מפגש הפורום בחול המועד סוכות היה אמור להיות מפגש בין חברי הפורום, והמפגש התבטל ברגעים האחרונים, היות וכמה חברי פורום ביטלו את הגעתם למפגש מכל מיני סיבות, וחלקם לא אישרו סופית שהם מגיעים, לכן המפגש שהיה אמור להיות התבטל, אם ברצונכם לקיים מפגש, אנחנו מתכננים זאת, בשלב מאוחר יותר, אך ההרשמה חייבת להיות מראש ובניק של צוות הפורום, בכל ניק אחר שלי או של יויו, לא נתייחס לזה, אלא לניק של צוות הפורום בלבד... צ'אט בזמן האחרון שלחו אלי גולשים שהם רוצים להיות בצ'אט יותר ושישתתפו כמה שיותר גולשים בצ'אט, וכמו כן בחודש האחרון היו בפורום לפחות 10 הודעות של גולשים שמבקשים להיכנס לצ'אט, אי לכך החלטנו שפעמיים בשבוע נוכל להיפגש עם הגולשים בצ'אט, שנוכל לעשות זאת בימי שני וחמישי בשעות הלילה, הלא מאוחרות, החל מהשעה 22:00, גולשים שרוצים לקחת חלק מוזמנים בימים ובשעות אלו להיות בצ'אט...
הועלה דיון על ידי פלוטוֹ, האם מותר לגבר ולאישה להיות יחד בבית? האם אין בזה איסור של ייחוד?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי perach bar, האם יש עתיד אצל מבני הזוג דתל"ש ששומר פה ושם על מסורת כללית ואלו בן/בת הזוג הם לא מאמינים בכלל ואפילו אנטי דת?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי נצר1, האם אפשר להיות דתי גם בלי להאמין?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי פלסטיק, האם זו כפיה בזה שהחרדים נועלים את הטלפונים הציבוריים?, והנושא נסגר...
השרשור הארוך ביותר נכתב על ידי נצר1
גולשים מצטיינים
פלסטיק
הרבנית חנוכה
sarav55
masorti
tamarhp
lala897
התולעת 1
לתאריכים 19-24/10...